Moderni ja trendaava vaatevuokraus on suhteellisen uusi juttu ja monilla vielä täysin kokematta. Bonicin kautta vaatteiden vuokraaminen onnistuu parhaiten juhlatilaisuuksiin tai hieman parempaan arkeen, kun kaipaat piristystä omaan vaatekaappiisi.

Vaatevuokraus on paitsi vastuullinen ratkaisu pukeutumiseen, tarjoaa se myös huikean mahdollisuuden kokeilla uudenlaisia ja erilaisia tyylejä matalalla kynnyksellä vaatteita omistamatta. Sen kautta saat pääsyn laadukkaisiin ja arvokkaisiin juhlavaatteisiin. Eikö olisikin ihanaa pukeutua vaikkapa suomalaisen suunnittelijan upeaan luomukseen ja säväyttää juhlissa uniikilla tyylillä?

Kuinka vaatevuokraus toimii?

Vaatteiden vuokraaminen Bonicilta on helppo, vaivaton ja tyylikäs ratkaisu. Vaatteen voi vuokrata kertavuokrauksella joko 3 tai 7 päiväksi kerrallaan ilman sitoutumista tai rekisteröitymistä. Vuokra-aika on se aika, kun asu on sinulla täysin omassa käytössäsi, joten valitse vuokra-aika kunkin vaatteen omasta kalenterista sen päivän ympärille, kun haluat asun käyttöösi. Haluamme, että voit käyttää vaatteitamme kuin omiasi, joten olemme tehneet homman todella helpoksi.

Vaatteiden vuokraaminen Helsingissä käy helposti vaatevuokraamo Bonicilta.
 

Asun voi vuokrata joko Bonicin Helsingin liikkeestä tai verkkokaupasta. Liikkeeseen saa tulla sovittelemaan ja fiilistelemään valikoimaa ja juhlamekkoja kuten missä tahansa vaatekaupassa, eikä ajanvarausta tarvitse tehdä. Voit poiketa sisään aukioloaikojen puitteissa tai varata oman hauskan sovitusajan vaikkapa kaveriporukalle tästä.

Verkosta tilatessa toimitamme vaatteita ympäri Suomen, jopa maan pohjoisimpaan ja syrjäisimpään kolkkaan. Lähetämme asun sinulle Bonicin omassa pukupussissa. Palautus tehdään tässä samaisessa pukupussissa. Laitamme lähetyksen mukaan valmiiksi printatun palautuskortin, jonka voit vaihtaa pukupussin muovitaskuun, kun viet sen takaisin Postin tai Matkahuollon pisteelle vuokra-ajan päätyttyä. Lähetys ja palautus on ilmaista, eikä muitakaan piilokuluja ole.

Kuinka ottaa vaatteiden vuokraaminen osaksi omaa elämää?

Nyt kun olemme ilolla esitelleet kuinka helppoa vaatevuokraus on, kerromme mielellämme myös kolme oivaa keinoa ottaa se osaksi omaa arkea ja pukeutumista. 

  1. Pidä vaatekaapissasi vain luotetut arkivaatteet ja vuokraa asut kaikkiin juhliin

Mitäs, jos pitäisit vaatekaapissasi vain ne arjen luottovaatteet, joita rakastat käyttää ja joille oikeasti tulee käyttöä? Juhlavaatteet puolestaan voisi vuokrata. Monilla usein tulee ostettua vaikkapa mekko häihin tai valmistujaisiin, eli vain yhtä tilaisuutta varten. Sitten nämä upeat ostokset jäävät kaapin perukoille pölyttymään.

Vuokraamalla vaatteita saat mahdollisuuden kokeilla aivan uudenlaisia juhlatyylejä, erilaisia mekkoja sekä villejäkin vaatteita, joita et välttämättä edes haluaisi omistaa. Hintakin käy edulliseksi etenkin kun vertaa siihen, että ostaisit omaksi ne vaatteet, joita käytät loppujen lopuksi vain kerran. Elämää helpottava ratkaisu, johon ei kuitenkaan tarvitse sitoutua!

Vuokraa kukkamekko häihin vaatevuokraamo Bonicilta.

 

Vuokraa valkoinen mekko juhliin vaatelainaamo Bonicilta.
  1. Piristä vaatekaappiasi aina silloin tällöin ja vuokraa vaatteita viikonlopuiksi

Omasta vaatekaapista löytyy usein ajattomia ja klassisia vaatteita ja monilla myös hyvin paljon tummanpuhuvia sävyjä. Kun haluat piristystä viikonlopuille ja vaihtelevuutta omaan vaatekaappiin, rohkean tyylin treffeille tai vaikkapa värikkään mekon ystävien illanviettoon, voit kätevästi lainata vaatteen vain viikonlopulle. Tämä ilostuttaa ja piristää ihanasti. Lisäksi se on aivan täydellinen tapa hemmotella itseäsi ja tuoda väriä elämään aina silloin tällöin.

Vuokraa Miia Halmesmaan mekkoja vaatelainaamo Bonicilta Helsingistä tai verkosta.

Vuokraa kukkamekko viikonlopuksi vaatevuokraamosta.

  1. Paluu työpaikoille ja parempien toimistovaatteiden pariin

Nyt on etäilty ja työskennelty kotoa käsin jo pari vuotta. Paluu työpaikoille alkanee pikkuhiljaa käynnistyä. Monella on vierähtänyt jo tovi siitä, kun on ostettu toimistovaatteita. Entä, jos sinun ei tarvitsisikaan ostaa kaikkia niitä enää omaksi?

On tietenkin hyvä, että luottobleiserit ja hameet löytyvät omasta vaatekaapista. Mutta työpaikan tärkeämpiin ja jännittävämpiin tilanteisiin kuten asiakastapaamisiin, työtilaisuuksiin, esiintymisiin tai haastatteluihin olisi täydellinen sauma vuokrata asut ja käyttää jotain, joka todella buustaa omaa itsevarmuutta ja olemista

Vuokraa Ida Sjöstedtin mekko vaatevuokraamo Bonicilta.
Vuokraa Ida Sjöstedtin Camel bleiseriasu työtilaisuuteen.

 

Mikä olisi sinulle mieluisin tapa ottaa vaatevuokraus osaksi sinun elämää? Olisiko se nimenomaan juhlapukeutuminen, oman vaatekaapin piristys aina silloin tällöin vai työpukeutuminen? :) Kerro kommenteissa!

Tyylikkäin terveisin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti