Moderni vaatevuokraus trendaa yhä enemmän ja enemmän. Ja syystäkin! Kukapa meistä ei haluaisi pukea ihania designer vaatteita päälleen edullisesti, silti tukkimatta omaa vaatekaappiaan. Mutta miten se kuuluisa vaatevuokraus oikein toimii? Mitäs jos mekko likaantuu tai repeää rikki käytössä? Me, Bonicin tiimi, vastaamme nyt niihin kysymyksiin, jotka vaatevuokrauksessa usein mietiyttää. 

1. Kuinka vaatevuokraus käytännössä toimii? 

Vaatevuokrauksessa homman juju on se, että saat valita vaatelainaamon valikoimasta upeita ja laadukkaita vaatteita täysin omaan käyttöösi ja kokeilla ihan uudenlaisia tyylejä. Aina ei tarvitse tuhlata rahaa uuden mekon hankkimiseen. Ja onhan se myös ekologista vuokrata, kun siihen kerran on tällainen täydellisen helppo tsäänssi. :)

Bonicin vuokravaatteet juhlissa

Voit vuokrata Bonicista näyttäviä mekkoja esimerkiksi ystäväpariskunnan häihin, valmistujaisiin, synttäreille, treffeille tai muihin kivoihin tilaisuuksiin, joihin normaalisti ehkä ostaisit uuden vaatteen kaupasta. Vaatevuokraus on myös ihan loistava arjen piristys. Eli kun arki närästää, hemmottele itseäsi ja vuokraa muutamaksi päiväksi oikein värikäs ja pirtsakka mekko, jota voit käyttää niin töissä kuin ystävien kanssa aftereilla! 

Bonicin violetti haalariasu

Voit vuokrata asun tarpeestasi riippuen joko 3 tai 7 vuorokaudeksi. Lainaaminen onnistuu sekä Bonicin liikkeestä että meidän verkkokaupasta. Suosittelemme varaamaan mekon jo hyvissä ajoin etukäteen, sillä suositut mallit viedään käsistä nopeasti. Näin takaat, että saat unelmiesi juhlamekon juuri sinulle tärkeään hetkeen!

Nettisivuillamme on varauskalenteri kunkin mekon kohdalla. Valitse etukäteen se vuokrausajankohta, jolloin sinä haluat mekon käyttöösi. Järjestelmä näyttää sinulle vapaana olevat ajankohdat. Harmaana näkyvät ne päivät, jolloin asu on jo vuokrattuna toisaalla, tai jos vuokraus ei kyseisenä päivänä ole mahdollista. Voit täpätä kalenterista helposti sinulle sopivat päivät ja noutaa asun valintasi mukaan joko Helsingin liikkeestä tai Postin tai Matkahuollon noutopisteeltä. Asu tulee palauttaa kalenterin mukaan viimeisen vuokrauspäivän jälkeisenä päivänä joko Helsingin liikkeeseen tai Postin tai Matkahuollon pisteelle.

Vuokraa vaatelainaamo Bonicista

Verkkokaupan varauskalenterista näet kullekin mekolle vapaat vuokrausajankohdat. Keltainen väri näyttää sen ajankohdan, jolle varaus ollaan tekemässä. Tässä tapauksessa se on perjantai - sunnuntai. Näin ollen mekon palautuspäivä on maanantai. 

Mikäli vuokraat vaatteen Helsingin liikkeestä, voit varata sen vaivattomasti etukäteen verkkokaupasta ja noutaa vuokrausajan alkaessa meiltä Bonicista. Mikäli kuitenkin sinulle siunaantui spontaanit treffit kuuman tindermatchin kanssa tai lempparitytöt kutsuivat parin tunnin varoitusajalla yhteiseen viini-iltaan, voit unohtaa vaatekriiseilyt, kurvata Bonicin kautta aukioloaikojen puitteissa ja napata näyttävän mekon matkaan jo samalle päivälle. ;) Vuokrausajan päätyttyä palautat mekon takaisin samaan paikkaan.

Tilaa Bonicin verkkokaupasta upea asu

Tilausvaiheessa valitset haluatko noutaa asun Helsingin liikkeestä, vai lähetämmekö sen sinulle. Syötä tietosi ja jatka eteenpäin.

Kun vuokraat vaatteen verkkokaupasta, lähetämme sen sinulle Bonicin vedenpitävässä ja laadukkaassa pukupussissa. Pyrimme aina lähettämään asun niin, että saat sen itsellesi jo yhtä vuorokautta ennen vuokrausajan alkamispäivää. Toimitamme vuokramekkoja ympäri Suomen, joten saat nauttia Bonicista riippumatta missä päin maata asustat.

Mikäli olet valinnut asun vuokrausajaksi esimerkiksi perjantai – sunnuntai, saat noutaa asun Postin tai Matkahuollon pisteeltä jo torstaina. Tässä tapauksessa palautuspäivä on maanantai, joten silloin asu tulee nakata takaisin Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Laitamme sinulle lähetyksen mukaan jo valmiiksi printatun palautuskortin, jonka voit laittaa kätsysti pukupussin muovitaskuun palautusta varten. Normaali lähetys maksaa 5,90 € ja suoraan sinun kotiovellesi 10,90 €. Palautus on puolestaan aina ilmainen.


Valitse vaatevuokraamo Bonicista asulle toimitustapa

Jos haluat, että asu lähetetään sinulle, valitse sinulle helpoin toimitustapa ja jatka maksuvaiheeseen. 

 2. Kuka vaatteen pesee?

Me pesemme vaatteet puolestasi. Sinun vastuullesi jää ainoastaan asun käyttäminen sekä siitä nauttiminen, ja me hoidamme kaikki tylsät hommat. Sinun ei siis tarvitse murehtia hienon silkin tai muiden jännittävien materiaalien huoltamisesta.

Huollamme asut jokaisen käyttökerran jälkeen meidän omassa höyrytyskaapissamme, hellävaraisesti käsin pesten tai joskus tarpeen vaatiessa käytämme asun hemmottelussa ihan pesulassa asti. Nämä pesukustannukset on laskettu jo asujen vuokrahintaan, joten lisämaksuista ei tarvitse turhia huolehtia.

Bonicista lainatut vaatteet huolletaan höyrykaapissa.

Bonicin höyrykaappi, where the magic happens.

3. Mitä jos vaatteisiin tulee vaikeita tahroja tai jos ne repeävät käytössä?

Don´t worry, sis! Haluamme, että voit käyttää vaatteita kuin omiasi – siis ihan oikeasti. Tahrat ja (valitettavasti) myös repeämät kuuluvat joskus elämään, vaikka vaate olisikin laadukas kuin mikä. Älä kainostele tuoda mekkoa takaisin, jos punkut on komeasti pitkin rinnuksia, jos laukku on hangannut ikävästi ja aiheuttanut kummallisia langanvetoja sinne tänne tai jos mekko on revennyt kainalosta sinun esitellessäsi tanssimuuveja juhlakansalle yön pikkutunneilla. Pääasia on, että sinulla on ollut hauskaa ja olet oikeasti nauttinut juhlamekosta! Me huollamme vaatteet hyvin ja perinpohjaisesti ja korjaamme sen mitä osaamme. Todella rikkinäiset vaatteet hävitämme sitten asianmukaisesti. 

4. Saako vaatteita sovittaa ennen vuokraamista?

Ilman muuta saa, ihan kuten vaatekaupoissakin saa! Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi meidän liikkeeseen kokeilemaan upeita vaatteita sekä rohkeita ja naisellisia tyylejä. Me odotamme sinua, joten älä ujostele tulla moikkaamaan meitä, inspiroitumaan ja viihtymään Boniciin.

 5. Minkälainen vaihto- tai palautusoikeus vaatteilla on?

Jos vuokraat asun verkkokaupasta ja se sattuukin harmillisesti olemaan väärän kokoinen, asulla on tilanteesta riippuen joko vaihto- tai palautusoikeus. Olemme kuitenkin laittaneet kaikkien vaatteiden yksilölliset mitat sekä tarkat kuvailut nettisivuille, jotta sinun on helpompi löytää oikea koko. Lisäksi voit aina konsultoida meitä puhelimitse, WhatsAppilla, somessa tai sähköpostilla, niin me autamme parhaamme mukaan oikean mallin ja koon löytämisessä. Liikkeestä vuokratessa asulla ei lähtökohtaisesti ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Jos kuitenkin tulet toisiin aatoksiin, voimme jutella asun vaihtamisesta toiseen vapaana olevaan tai lahjakorttiin.

6. Saako mekon halutessaan lunastaa omaksi?

Kyseistä kappaletta emme valitettavasti voi luvata sinulle omaksi, sillä se saattaa olla varattuna jo seuraavalle trendikkäälle leidille. Kerro meille kuitenkin, jos haluaisit ostaa vaatteen, niin mielellämme keskustelemme suunnittelijan kanssa uuden teettämisestä juuri sinulle!

Niin ja btw, myymme aina silloin tällöin vaatevuokraamon valikoimasta poistuvia tuotteita uusiin ja rakastaviin koteihin. Kannattaa siis pitää silmät ja korvat auki myös meidän laadukkaiden ja ihanien myyntivaatteiden osalta. Ehkä sieltä löytyy se sinun ihana tuleva lempimekkosi ja vaatekaappisi timanttinen kulmakivi.

Tervetuloa kokemaan vaatteiden vuokraus ja Bonic

Vaatelainaamo Bonicin liiketilat

Tervetuloa kokemaan vaatelainaamo Bonic ja vaatevuokraus meidän Helsingin liikkeelle tai verkkoon! Vaatevuokrausta ei tarvitse ollenkaan jännittää. Se on helppoa, vaivatonta ja ennenkaikkea tyylikästä. Let´s do this girls! Tehdäänhän yhdessä vaatteiden vuokrauksesta uusi normaali ja loistetaan näissä syksyn pimenevissä illoissa <3 Nähdään!

Pirtein terveisin,

Bonicin mimmit

ps. täältä löydät muut usein kysytyt kysymykset vastauksineen!

syyskuu 23, 2021

Jätä kommentti