Koulujen päättäjäiset ovat aivan nurkan takana. Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna painetaan kovalla työllä ansaitut valkolakit päähän ja saadaan tutkintotodistukset kouraan.

Asuvalinta valmistuvalle nuorelle on yksi juhlapäivän tärkeimmistä asioista, joten kurkataan muutama valloittava tyyli päivänsankarille. Myös juhlavieraille pukeutuminen on yksi päivän polttavista pohdinnoista ja meillä on tarjota tyylikkäät ratkaisut myös siihen tarpeeseen.

3 valmistujaismekkoa juhlasankarille

Suuren saavutuksen lomassa juhlatunnelmaa luo niin ikään päivän asu. Päivä on ainutlaatuinen ja spesiaali. Sitä on ihana juhlistaa myös herkullisella asuvalinnalla. Valmistujaismekko valitaan tarkasti ja sillä ilmaistaan itseään.

  1. Baby Blue -pitsimekko, Vejits

Kaunis vaaleansininen pitsimekko on oiva valinta omiin valmistujaisjuhliin. Mekko on suloinen, avoin selkä tuo tyyliin särmää ja malli on ihanan tyttömäinen. Tämä mekko on suunniteltu Suomessa ja siinä on ihanaa juhlafiilistä. 

Vejits - Baby Blue -pitsimekko, 69 € / 3 vrk (ovh. 369 €)

  1. Organza -mekko, byTiMo

Kuin karkki! Organza -mekossa kesän värit kukoistavat ihanasti. Se on ihan täydellinen pläjäys alkukesän juhlaan. Vyötäröllä komeileva rusetti kruunaa juhlalookin. Norjassa suunniteltu mekko on kevään uutuuksia ja piristää niin juhlijaa kuin vieraitakin.

ByTiMo - Organza -mekko, 79 € / 3 vrk (ovh. 360 €)

  1. Flower -kietaisumekko, Vejits 

Suomessa suunniteltu silkkisatiininen kietaisumekko on kaunis kesäpäivän ilmestys. Taakse pitenevä malli on imarteleva ja sopii niin valkolakin kanssa kuin ilmankin. Tämän voi stailata myös pitsisen aluspaidan kanssa. 

Vejits - Flower -kietaisumekko, 59 € / 3 vrk (ovh. 269 €)

3 mekkoa valmistujaisjuhlien vieraalle

Vieraat punnitsevat vaatevalintoja myös. Asu tulee herkästi ostettua näihin hetkiin, mutta sille ei välttämättä löydy käyttöä tulevaisuudessa. Vaatteiden vuokraaminen onkin nappivalinta niin ikään trendikkäälle juhlavieraalle.

  1. Senni pikkuniitty -mekko, VIMMA

Ihanan kesäinen ja suloisen värinen puuvillasta valmistettu Senni pikkuniitty -mekko suomalaiselta Vimmalta on hurmaava valinta valmistuvan nuoren juhlapäivään. A-linjaisen mekon voi myös halutessaan stailata vyöllä tai herkullisen värisellä bleiserillä.  

VIMMA - Senni pikkuniitty -mekko, 39 € / 3 vrk (ovh. 139 €)

  1. Dayna -mekko, Ivana Helsinki

Suomessa suunniteltu Dayna -mekko on helppo, mutta tyylikäs valinta. Mekko on mukava päällä, sen hihat halkioineen on veikeät ja kuosi on ihanan kesäinen tummasta pohjaväristä huolimatta. Tämän voi stailata juhlan luonteesta riippuen hieman rennommin tai kampauksen ja korkojen kera myös elegantimmin.

Ivana Helsinki - Dayna -mekko, 69 € / 3 vrk (ovh. 289 €)

  1. Taylor -mekko, Ida Sjöstedt

Ruotsalaisen Ida Sjöstedtin suunnittelema Taylor -mekko on elegantti ja varma valinta juhlapäivään. Kaunis malli, kellottuva helma sekä ihana vyö tekevät mekosta upean ilmestyksen. Illan jatkuessa harteille voi heittää vaikkapa rennon nahkatakin, jossa kelpaa sitten juhlia vaikka yöhön asti.

Ida Sjöstedt - Taylor -mekko, 59 € / 3 vrk (ovh. 285 €)

Mikä näistä asuista on sinun suosikki alkukesän juhliin?

Valmistujaismekko hankittu, mutta mitä lahjaksi nuorelle?

Valmistujaistyyli sekä lahja löytyvät molemmat kätevästi saman katon alta. Meiltä voit ostaa myös lahjakortteja. Näin lahjakortin saaja pääsee käsiksi meidän ihanaan valikoimaan ja huikeisiin trendeihin. Lahjakortin voi käyttää esimerkiksi seuraavien juhlien koittaessa tai festariasun hankintaan. 

Lahjakortilla ei ole voimassaolopäivää, eli sinun ei tarvitse murehtia siitä, onko nuorella tulossa juhlia tänä kesänä. Sen voi lunastaa sekä verkossa että Helsingin liikeessä. Piristä nuoren vaatekaappia ja osta joko e-lahjakortti tai fyysinen lahjakortti

Alkukesän terkuin,

Bonicin mimmit

toukokuu 25, 2022

Jätä kommentti