Hei te kesäkaunottaret! Nyt on tarjolla inspiraatiota vaatteiden vuokraukseen niin kesäjuhliin, brunssille kuin toimistollekin. Olemme koonneet tähän vaatevuokraamon suosikkeja vastuulliseen muotiin ja esittelemme teille ihania asuja Bonicin valikoimasta. 

Vihdoin valoa tunnelin päässä

Tarjolla tänään on niin rentoa kuin juhlavaakin pukeutumista luomaan luksusta sinun kesäpäiviisi. Vuokramekko palvelee mutkattomasti minne ikinä menetkin. Ja mikä parasta – vaatekriisiin ei tarvitse tuhlata enää yhtään aikaa. 

Koronavuoden aikana juhlat ja kokoontumiset ovat harmillisesti olleet pannassa. Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että maailma pikkuhiljaa avautuu jälleen. Eli vihdoin verkkarit saavat vaihtua kesämekkoihin ja upeisiin asusteisiin. Vaatteet ja pukeutuminen ovat loistava tapa riemuita tätä kaikkea. Käväise terassilla, lähde puistoon piknikille, järjestä viini-ilta tyttöjen kanssa ja juhlista kaikkia väliin jääneitä juhlia! Pandemia tietysti rajoittaa edelleen hieman ja onkin hyvä pitää turvallisuus mielessä. Hurvitellahan voi kuitenkin myös pienellä porukalla ja vastuullinen designer muoti lisää näihin iloisiin hetkiin vielä oman hohtonsa. 

Pinkki mekko vaatevuokraamo BonicistaVejits - Shocking Pink -mekko, 79 € / 3 vrk (OVH 329 €)

Tyylillä brunssille läheistesi kanssa

Brunssi parhaiden tyttökavereiden tai perheen kanssa on ihana ajanviete ja usein myös viikonlopun kohokohta. Sen aikana nauru saa raikua samaan aikaan kun vatsa täyttyy pöydän herkullisilla antimilla.

Olit sitten ravintolassa tai kotona, tämän kaiken kruunaa tietenkin upea paita tai kaunis kesämekko. Asusteilla voit piristää brunssilookiasi vielä entisestään. Yhdistä vaatteita vaikkapa erilaisten pantojen tai näyttävien hiusasusteiden kanssa. Skål! 

 

Silkkipaita vaatelainaamossaInstance - Mariana -pusero, 45 € / 3 vrk (OVH 300 €)
Cappuccino

 

Instancen kotipaikka löytyy mistäs muualta kuin muodin mekasta, Milanosta. Tämä on vastuullista muotia parhaimmillaan. Naiselliset ja kauniit tuotteet ovat valmistettu laadukkaasta italialaisesta silkistä paikallisessa ompelimossa. Upea oliivinvihreä silkkipaita, Mariana, on elegantti ilmestys – mutta niin on sen Charlotte -siskokin, joka tuo luksusta niin arkeen kuin juhlaan. Yhdistä upea silkkipaita vaikkapa kauniin pannan ja neutraalien mustien housujen kanssa. Äläkä unohda yhdistelmään sopivaa huulipunaa.

 Kesämekko vaatevuokraamo Bonicista

Vuokrattu vaate kesään Vejits - Pitsimekko, 69 € / 3 vrk (OVH 369 €) 

Vejits on Helsingin Kalliossa sijaitseva suomi designin helmi, jonka vaatteet valmistetaan vastuullisesti Thaimaassa. Olemme niin hurmioituneita heidän upeista vaatteista! Siksi halusimme hankkia vaatelainaamon valikoimaan niitä useampia eri malleja. Olemme varmoja, että sinäkin rakastut niihin! Yhdistä tämä ihana vaaleansininen pitsimekko näyttävien korkkareiden ja söpön laukun kanssa. Nappaa mukaasi myös mekkoon sopiva bleiseri kesän viileämpiä päiviä varten. 

Valmistujaisjuhlat

Kesän alkamisen selvä merkki on paitsi pääskysten paluu tänne pohjolaan, myös valmistujaiset ja ylioppilasjuhlat sekä katukuvaan ilmestyvät ihanat kesämekot. Toivottavasti tänä vuonna nuoret pääsevät jo nauttimaan koulujen päättymistä ja mahtavia saavutuksia. Mikäli sinulla on käynyt tuuri ja olet kutsuttu valmistujaisjuhliin, nyt on oivallinen hetki löytää se kaikkein täydellisin juhlamekko. Sekä tietenkin vinkkejä sen stailaukseen.

Juhlamekko on todella helppo vuokrata, eikä sinun tarvitse lähteä kiertelemään kauppoja ja etsimään asua juhlaan. Voit halutessasi kokeilla jotain uutta ja erilaista, sillä sinun ei tarvitse sitoutua mekon omistamiseen.

 

Miia Halmesmaan mekko vaatelainaamossa ja huulipuna

Miia Halmesmaan Lush mekko vaatevuokraamossaMiia Halmesmaa - Lush -mekko, 55 € / 3 vrk (OVH 259 €)

Suomalainen suunnittelija Miia Halmesmaan Lush -mekkoja näkyy nyt paljon TV:ssä ja mediassa. Luo oma glamour -lookisi stailaamalla runsashelmainen mekko näyttävien korujen kanssa ja viimeistele huulet rohkean punaisella huulipunalla. Vaatevuokraamosta löydät Lush -mekkoja muutamissa eri väreissä, sekä upean pinkin paidan niin ikään Miia Halmesmaalta. Vaatteet ovat sekä suunniteltu että valmistettu Suomessa. 

 

Juhlamekko vaatevuokraamosta helpottaa pukeutumista

Ida Sjöstedt mekko vaatevuokraamostaIda Sjöstedt - Taylor mekko, 55 € / 3 vrk (OVH 279 €)

Ruotsalaisen suunnittelijan Ida Sjöstedtin vaatteet ovat Ruotsin kuninkaallisten suosiossa. Ne kuitenkin tuovat luksusta myös suomalaiseen juhlapukeutumiseen. Kaunis vaalea, lievästi kellottuva Taylor -mekko on helppo yhdistellä erilaisten asusteiden kanssa.

Matalapohjaiset tennarit ja aurinkolasit tekevät asusta hieman arkisemman vaikkapa ulkona järjestettäviin pieniin juhliin. Kuitenkin erityisesti täydellisen juhlamekon siitä tekee esimerkiksi upeat korut, kaunis laukku sekä korkeat korot. Kumpi näistä yhdistelmistä on sinun suosikkisi?

Kesän toimistolook 

Kesälomat häämöttävät monilla ja niitä varmasti odotetaan jo innolla. Mukavaa on myös, jos toimistoille saa pikkuhiljaa palata ja vihdoin nähdä taas kollegoja muutoinkin kuin vain ruudun takaa. Pukeutumalla teet toimistolle paluusta vieläkin mieluisampaa ja ennen kaikkea tyylikkäämpää.

Vaatteiden vuokraus tärkeisiin työtilaisuuksiin on myös erinomainen tapa kokeilla erilaisia ja uniikkeja tyylejä kuormittamatta omaa lompakkoasi liikaa. Ehkä jo kaipaatkin hieman päivitystä toimistovaatteiden osalta? Luo ihana toimistotyyli vuokraamalla tyylikkäitä vaatteita ja palauta tärkeän työpäivän jälkeen Bonicille. 

 

Vejits pinkit housut

Pinkit housut vaatevuokraamostaVejits - High Waist Hot Pink -housut, 35 € / 3 vrk ( OVH 189 €)
Instance - Charlotte -pusero, 45 € / 3 vrk (OVH 340 €) 

Pinkki on aina pinkki, ja tietenkin tyylikäs valinta työpäivään. Yhdistä vaikkapa kauniin silkkipaidan kanssa. Näin hurmaat taatusti tympeimmätkin kollegat ja voitat vaikeimmatkin asiakkaat puolellesi. Näyttävien housujen kanssa sopii erinomaisesti myös kaunis kukkakuvioinen pusero, tai housujen kanssa samanvärinen bleiseri. Kruunaa tyylisi klassisilla ballerinoilla tai upeilla koroilla sekä kesäisen pinkillä huulipunalla.

 Punainen mekko työasuna

Punainen mekko Bonic vaatevuokraamostaCatalina J - Alegra -mekko, 65 € / 3 vrk (OVH 338 €) 

Catalina J on vastuullisuudestaan tunnettu suunnittelija, jonka löytää Belgiasta. Vaatteet ovat valmistettu eettisissä olosuhteissa laadukkaista materiaaleista Euroopassa. Ne toimivat tilanteessa kuin tilanteessa. Rohkean punainen mekko, Alegra, tuo luksusta ja skarppiutta toimistopäiviin. Tyylikkäisiin kenkiin yhdistettynä se luo sinulle todella elegantin ja huolitellun ilmeen. 

Luksusta kesääsi ihanilla vaatteilla - olet ansainnut sen! 

Bonicin vaatevuokraamosta saat lainattua asun kätevästi suoraan verkosta, ja Posti tai Matkahuolto kuljettaa sen jopa Suomen syrjäisimpäänkin kolkkaan. Voit myös piipahtaa Uudenmaankadun liikkeessämme, jossa palvelemme sinua enemmän kuin mielellämme! Tule hakemaan inspiraatiota arjen hetkiin tai juhlaan, ja autamme sinua täydellisen asun löytämisessä. Saatamme myös halutessasi tarjota lasin kuohuvaa. ;)

Mikä näistä tyyleistä on sinun suosikkisi kesälle? Tykkäätkö pukeutua hienosti myös normaaliin arkeen ja toimistolle? Kerro kommenteissa!

Kesähelteiltä ja juhlakautta jo kovasti odotellen,

Bonicin tytöt 

toukokuu 21, 2021

Kommentit

Saga sanoi:

Teillä on kyllä niin ihania merkkejä valikoimassa 😍

Jätä kommentti