Facebook -kilpailu- ja arvontasäännöt


Bonic – Facebookissa/Instagramissa järjestettävien kilpailujen ja arvontojen säännöt

 

Kilpailun/arvonnan järjestäjä

Kilpailun/arvonnan järjestää Bonic Fashion Oy (jäljempänä Bonic). Facebook/Instagram ei ole millään tavalla mukana kilpailun/arvonnan järjestämisessä.

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa tiistaina 7.9.2021 ja jatkuu maanantaihin 13.9.2020 kello 23:59 asti.

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun voi osallistua Facebookissa. Kilpailuun osallistutaan kommentoimalla Facebook kilpailukuvaan, joka on julkaistu ti 7.9.2021@Bonicfinland -Facebook-tilillä ja tykkäämällä Bonicin ja Rekin (@rekki.fi) Facebook -sivuista.

Kilpailu on avoin kaikille Suomessa vakituisesti asuville 18 vuotta täyttäneille henkilöille, jotka ovat osallistuneet kilpailuun kilpailuohjeita noudattaen.

Kilpailuun voi osallistua kuinka monta kertaa tahansa.

Bonic Fashion Oy:n edustajat ja työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

Osallistumiskelpoisuus

Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset kilpailijat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppaneiden ne työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestelyjen kanssa, eivät voi osallistua arvontaan.

Palkinnot

Kilpailun palkintona on 50 €:n arvoinen lahjakortti (1 kpl) Bonicin vaatevuokraamoon sekä 50 €:n lahjakortti Rekin verkkokauppaan (1 kpl). Palkinnot arvotaan kaikkien kilpailuun/arvontaan osallistuneiden kesken 7 vrk kuluessa kilpailuajan päättymisestä.

Kilpailun järjestäjä vastaa palkintojen toimituskuluista Suomessa ja mahdollisesta arpajaisverosta.

Palkintoa ei voi vaihtaa tai lunastaa käteisenä. Palkinnot arvotaan vain luonnollisille ihmisille. Yritysten/yhteisöjen osallistumista ei huomioida.

Voittajalle (1 henkilö) ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti voittajan valitsemisen ja arvonnan jälkeen. Voittajan nimi voidaan julkistaa arvontapäivänä tai sen jälkeen Bonicin Facebook-sivuilla.

Mikäli kilpailun järjestäjä ei tavoita voittajaa 14 päivän kuluessa voittajan valinnasta ja arvonnasta, oikeus palkinnon saamiseen raukeaa.

Bonic toimittaa palkinnot voittajille mahdollisimman nopeasti kilpailun päätyttyä.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi muuttaa, myydä, luovuttaa eteenpäin tai vaihtaa rahaksi. Kaikki palkintojen vastaanottajat sekä kilpailuun osallistuvat henkilöt vapauttavat järjestäjän ja sen yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Voittajille ilmoitetaan tarkemmat tiedot palkinnon lunastamisesta sähköpostitse tai käytetyn osallitumiskanavan mahdollistamalla yksityisviestillä (Facebook).

Osallistujien tiedot

Kilpailun järjestäjä ei kerää kilpailuun liittyen mitään tietoja osallistujista erilliseen tietokantaan. Voittajien tunnistaminen tehdään osallistumiskanavan tarjoamien käyttäjäprofiiliin liittyvien julkisten tietojen perusteella.

Tekniset häiriöt

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä häiriöistä.

Säännöistä

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja kilpailun järjestäjän päätöksiä.

Kilpailun sääntöjen muuttaminen

Bonic pidättää oikeuden muuttaa kilpailun sääntöjä milloin tahansa.