Näin vuokraat

Bonic vuokraa vaatteita kertavuokrauksina ilman sitoutumista tai rekisteröitymistä. Vaatevuokraus tarjoaa vaivattoman vaihtoehdon vaatteen ostamiselle. Voit vuokrata laadukkaita vaatteita muun muassa erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin, tai piristämään ihan normaalia arkeasi. Haluamme, että voit nauttia trendikkäästä kokemuksesta ilman stressiä. Siksi olemme tehneet vaatevuokrauksesta helppoa ja edullista. 

Miten vaatevuokraus käytännössä toimii?

LÖYDÄ IHANA ASU BONICIN VALIKOIMASTA

Selaa Bonicin uniikkia designer -valikoimaa ja löydä täydellinen asu esimerkiksi juhliin, työtilaisuuteen tai piristämään normaalia arkea. Määrittele vuokrausaika etukäteen kalenterista ja tee varaus sen päivän ympärille, jolloin haluat vaatteen käyttöösi. Vuokrausaika on valintasi mukaan joko 3 tai 7 vuorokautta.

VUOKRAA LIIKKEESTÄ TAI VERKOSTA

Voit vuokrata asun joko Helsingin storelta tai verkkokaupasta. Valitse kokosi, vuokrausaika ja toimitustapa. Lähetämme asun sinulle valintasi mukaan joko Postin tai Matkahuollon kautta. Voit noutaa asun lähimmältä noutopisteeltä vuokrausajan alkaessa. Verkossa tilatun asun voit noutaa myös Helsingin storelta.

PALAUTA HELPOSTI PESEMÄTTÄ

Asua ei tarvitse pestä vuokrausajan päättyessä, vaan me teemme sen puolestasi. Palauta asu Postin tai Matkahuollon pisteelle vuokrausajan päätyttyä seuraavan päivän aikana. Lisäämme lähetyksen mukaan valmiiksi tulostetun palautuskortin, jonka voit palautettaessa laittaa pukupussin muovitaskuun. Voit palauttaa asun myös suoraan storelle.