Näin vuokraat

Asun vuokraus verkosta

Valitse kokosi ja vuokrausaika (3 tai 7 vrk)  kunkin asun omasta kalenterista. Suosittelemme tekemään varauksen sen päivän ympärille, kun tarvitset asun käyttöösi. Varauksen voi tehdä jopa 7 kuukauden päähän.

Valitse toimitustapa. Voit noutaa varaamasi asun Helsingin liikkeestä tai tilata sen Postin tai Matkahuollon kautta vaikka suoraan kotiovellesi. Toimitamme vaatteita luotettavasti ympäri Suomen.

Vuokrauksen alkaessa vastaanotat puhtaan ja silitetyn asun. Se toimitetaan Bonicin omassa pukupussissa. Voit halutessasi vielä höyryttää tai silittää asun pesulapussa olevan ohjeen mukaan ennen h-hetkeä.

Asun vuokraus liikkeestä

Voit vuokrata asun kätevästi myös Helsingin liikkeessä. Toimimme kuin mikä tahansa vaateliike, eli voit marssia meille aukioloaikojen puitteissa ihan koska vain sinulle sopii. Ajanvarausta ei siis tarvitse tehdä.

Liikkeessä saat fiilistellä ja sovitella erilaisia tyylejä vapaasti. Tule yksin tai ota makutuomari mukaan, olette lämpimästi tervetulleita meille! Osaava henkilökuntamme auttaa sinua sopivien tyylien löytämisen ja sovituksen kanssa.

Voit napata asun mukaasi vaikka saman tien. Vaihtoehtoisesti voit tehdä asun varauksen pidemmän ajan päähän ja noutaa sen vuokrausajan alkaessa liikkeestä. Voimme myös halutessasi lähettää asun sinulle.

Helppo ja sujuva palautus

Asun palautus tapahtuu viimeistä vuokrauspäivää seuraavana päivänä. Sinun ei tarvitse pestä vaatetta, vaan me hoidamme sen puolestasi. Asut ovat vakuutettuja, joten tahrat ja haaverit eivät haittaa, emmekä laskuta sinua näistä.

Nakkaa asu mihin tahansa Postin tai Matkahuollon pisteeseen samassa pukupussissa, jossa saat sen. Laitamme lähetyksen mukaan jo valmiiksi maksetun palautuskortin, jonka voit laittaa pukupussin muovitaskuun.

Voit palauttaa asun myös suoraan Helsingin liikkeeseen. Palautus on aina maksuton. Palautathan asun sovittuun ajankohtaan mennessä, sillä se saattaa olla jo varattuna seuraavalle ihanalle asiakkaalle.

SÄVÄYTÄ UPEALLA TYYLILLÄ

Löydä ja kokeile rohkeasti erilaisia ja spessuja tyylejä. Vuokraus tuo vaihtelevuutta omaan vaatekaappiin ja antaa mahdollisuuden ilotella ja kokeilla omia rajoja ilman sitoutumista vaatteen omistamiseen.

LIITY MUKAAN VALLANKUMOUKSEEN

Sanotaan hyvästit vaatekriiseille ja vaatteiden kulutushysterialle. Yhdessä voimme muuttaa maailmaa ja vähentää tekstiiliteollisuuden päästöjä. Tinkimättä hauskuudesta ja tyylikkyydestä. 

DESIGN KUULUU KAIKILLE

Valikoimamme koostuu tarkoin valituista laadukkaista brändeistä sekä uniikeista vaatteista. Haluamme, että laadukkaat materiaalit ja spessut tyylit ovat kaikkien saatavilla ilman huolta vaatteen hintalapusta.