Tervetuloa

Haluamme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi osaksi Bonicin yhteisöä! Tervetuloa asioimaan Bonicin verkkokauppaan tai Helsingin liikkeeseen.  

Vaatelainaamo Bonicin omistajat liikkeen ulkopuolella,

Aukioloajat

Verkkokauppa on auki 24/7. Fiilistele vaatteita tai lukaise blogia milloin itsellesi sopii. Voit vuokrata vaatteita netistä milloin vain, mutta kalenterit ovat auki aina keskiviikosta lauantaihin. Vaatteita voi varata jo etukäteen aina kolmen kuukauden päähän. 

Myymälä Helsingin Annankadulla palvelee maanantaista perjantaihin klo 12-18. Voit tulla sovittelemaan vaatteita liikkeeseen, myös vuokraus onnistuu sieltä kätevästi. 

Ajanvaraus

Voit myös varata ajan yksin tai vaikka kaveriporukalla milloin vain. Tulkaa omassa rauhassa katselemaan ja kokeilemaan. Löydetään teille teidän unelmien asut, ja olette valmiit ikimuistoiseen illanviettoon!


Bonicin tyttöjen illat

Vaihtoehto baareille ja koti-illoille. Tarjoamme myös tyttöjen iltoja upeille asiakkaillemme. Tulkaa 2-4 hengen porukalla nauttimaan kuohuvasta, upeista vaatteista ja hyvästä musiikista. Mukaan saatte myös pienen yllätyskassin. Kysy lisää!


Ota yhteyttä meihin

Olemme jatkuvasti läsnä sosiaalisen median kanavissa. Nakkaa siis viestiä Instagramissa tai Facebookissa, niin autamme sinua mielellämme. Lisäksi voit soittaa, lähettää WhatsAppia tai sähköpostia.