Tervetuloa Bonicille!

Vaatelainaamo Bonicin omistajat liikkeen ulkopuolella,

Aukioloajat

Verkkokauppa on auki 24/7. Fiilistele vaatteita tai lukaise magazinea milloin itsellesi sopii. Voit vuokrata vaatteita verkkokaupasta milloin vain. Vaatteita voi varata jo etukäteen aina viiden kuukauden päähän. Toimitamme verkkokaupasta vuokrattuja vaatteita ympäri Suomen.

Liike Helsingin Annankadulla palvelee tiistaista perjantaihin klo 12-18. Voit tulla sovittelemaan vaatteita liikkeeseen, myös vuokraus onnistuu sieltä kätevästi. Ajanvarausta ei tarvita.

Ajanvaraus

Mikäli et pääse sovittelemaan vaatteita aukioloaikojemme puitteissa, voit aina ottaa meihin yhteyttä ja varata oman, yksityisen ajan. Ollaan yhteyksissä! 

Private shopping - Bubbles and Dresses

Oletko järkkäämässä polttareita? Tai haluaisitteko kaveriporukalla aloittaa illanvieton mekkojen ja kuohuvan sekä hyvän musan johdattelemana? Järjestämme myös yksityistilaisuuksia. Tulkaa porukalla meille fiilistelemään vaatteita, juomaan kuohuvaa ja näin starttaamaan hauska illanvietto tai viikonloppu. Lue lisää ja varaa oma aika täältä.

Ota yhteyttä meihin

Olemme jatkuvasti läsnä sosiaalisen median kanavissa. Nakkaa siis viestiä Instagramissa tai Facebookissa, niin autamme sinua mielellämme. Lisäksi voit soittaa, lähettää WhatsAppia tai sähköpostia.