Vastuullisuus 

Konsepti

Kertakäyttökulttuuri ei ole koskaan ollut näin vastuullista. Bonicin moderni konsepti tukee kiertotaloutta ja minimoi ympäristön kuormituksen. Palvelun avulla naiset saavat uudenlaisen mahdollisuuden pukeutua tyylikkäästi vastuullisesti valmistettuihin designer -asuihin. Jokaisiin kekkereihin ei tarvitse enää ostaa uutta vaatetta; tästä lähtien voit pukeutua trendikkäisiin ja laadukkaisiin vuokravaatteisiin ja täten edistää omaa vastuullista käyttäytymistäsi.

Vaatteet

Suurin osa valikoimamme vaatteista on valmistettu Euroopassa, ja osa niistä Suomessa. Kaikki valmistetaan eettisissä työoloissa laadukkaita, kestäviä ja vastuullisesti tuotettuja materiaaleja hyödyntäen. Useimmat vaatteet valmistetaan vasta Bonicin tekemän tilauksen jälkeen, eikä suuria varastoja juurikaan ole. Teemme läheistä yhteistyötä muotisuunnittelijoiden kanssa, ja valikoimme brändit omiin arvoihimme perustuen.

Toimitusketju

Bonicin toimitusketju on täysin läpinäkyvä alusta loppuun saakka. Tuotteiden valmistus on eettistä ja yhteistyösuhteet kaikkia osapuolia kunnioittavia ja arvostavia. Käytämme muun muassa Postin kuljetuspalveluita, joka on 100 % hiilineutraali (Posti Green). Pukupussit sekä lähetyspakkaukset ovat kierrätettäviä ja pahvikassit ovat valmistettu kierrätetystä materiaalista.

Ympäristövastuu

Ympäristövastuu on osa Bonicin strategiaa. Omalla järjestelmällämme asetamme tavoitteet ja teemme suunnitelman sekä seuraamme ympäristövastuun toteutumista jatkuvasti. Pyrimme luomaan mahdollisimman digitaalisen toimintaympäristön ja minimoimaan paperin käytön. Kierrätämme liikkeessä kaiken jätteen. Lisäksi pukupussien ja vuokravaatteiden käyttöikä maksimoidaan.