Bonic_vaatevuokraus_näin_vuokraat
Asun vuokraus on nykyaikaista, kätevää ja helppoa. Voit vuokrata sen joko verkkokaupasta tai Helsingin liikkeestämme. 

Käytännössä vaatevuokraus etenee seuraavasti:

  • Selaa valikoimaa ja löydä unelmiesi asu vaikkapa juhliin tai työtilaisuuteen
  • Valitse kokosi ja vuokrausaika 
  • Valitse sinulle helpoin toimitustapa; oli se sitten Posti tai Matkahuolto. Voit myös vaihtoehtoisesti varata asun netissä ja noutaa sen liikkeestä omien aikataulujesi mukaan 
  • Maksa vuokraus
  • Lähetämme sinulle sähköpostitse tilauksesta vahvistuksen, josta näet tilatun tuotteen, vuokra-ajan ja tarkat palautusohjeet
  • Lähetämme sinulle asun joko paketissa tai pukupussissa
  • Käytä asua kuin omaasi; anna itsevarmuutesi huokua, nauti ja varaudu ihaileviin katseisiin! 
  • Palauta asu ohjeiden mukaisesti Postin tai Matkahuollon pisteeseen ja käytä pakkauksessa mukana olevaa palautuskorttia

 

Yleiset kysymykset

Miten palvelu toimii?

Voit vuokrata vaatteita kertavuokrauksina juhliin ja muihin tärkeisiin hetkiin. Varauksen voi tehdä sekä verkkokaupasta että Helsingin liikkeestä.

Voit tehdä varauksen kunkin asun omasta kalenterista sen päivän ympärille, jolloin haluat asun käyttöösi. Jos esimerkiksi juhlapäivä on lauantaina, kannttaa vuokrausaika laittaa alkamaan jo perjantaista.

Vuokrausaika on valintasi mukaan joko 3 tai 7 päivää kerrallaan ja saat asun täksi ajaksi täysin omaan käyttöösi. Mikäli tilaat asun toimituksella kotiin, lähetykseen kuluvat päivät lasketaan vuokrausajan ulkopuolelle, eikä sinun tarvitse huolehtia näistä. Vuokrausaika on se aika, kun asu on sinulla omassa käytössäsi.

Vuokrausajan päätyttyä sinun ei tarvitse pestä asua, vaan me teemme sen puolestasi. Haluamme, että voit nauttia kokemuksesta ilman huolen häivää, joten tahrat ja repeämät eivät haittaa, emmekä koskaan laskuta haavereista.

Missä kunnossa asut ovat?

Asut ovat hyvässä kunnossa. Haluamme, että asiakkaamme saavat erinomaisen kokemuksen laadukkaiden asujen kanssa, joten meille on erittäin tärkeää vuokrata vain hyväkuntoisia ja puhtaita vaatteita. Huollamme ne asianmukaisesti vuokrauskertojen välissä joko itse oman liikkeemme pesulassa tai SOL:issa.

Ostamme asut uusina. Ne ovat liikkeessä kaikkien saatavilla ja sovitettavissa.

Huonokuntoisemmat vaatteet myymme second handina tai hävitämme asianmukaisesti riippuen niiden kunnosta.

Voiko asuja sovittaa ennen vuokrauspäätöstä?

Asuja saa tulla sovittamaan, fiilistelemään ja kokeilemaan meidän Helsingin liikkeeseen. Ajanvarausta sovitukseen ei tarvitse tehdä, vaan meille voi astella kuten mihin tahansa vaatekauppaan.

Saanko lunastaa asun, jos haluankin sen omaksi?

Vuokrattua kappaletta ei valitettavasti voi lunastaa itselleen vuokrausajan päätyttyä, sillä se saattaa olla varattuna jo seuraavalle upealle asiakkaalle.

Mikäli kuitenkin isket silmäsi tiettyyn asuun ja haluaisit ostaa sen omaksi, ilmoita tästä meille. Kun kyseinen asu poistuu valikoimastamme, voimme ottaa yhteyttä sinuun.

Voiko varauksen perua?

Varauksen voi joko vaihtaa toiseen asuun tai ajankohtaan, vaihtaa lahjakorttiin tai perua niin, että palautamme siihen käytetyn rahasumman. Varaus tulee peruuttaa viimeistään 14 vrk ennen ensimmäistä vuokrauspäivää.

Ymmärrämme, että yllättäviä sairastumisia saattaa tulla juuri juhlien kynnyksellä. Tässä tapauksessa voit ottaa meihin yhteyttä, niin sovitaan joustavasti kuinka toimitaan.

Voinko vuokrata asun myös liikkeestä vai tehdäänkö varaus aina netissä?

Asun vuokrauksen voi tehdä myös liikkeessä. Jos löydät mieluisan asun liikkeestä, kannattaa se varata saman tien ja näin varmistaa, että saat oman lempparisi tulevaan tärkeään hetkeen.

Asukriisin iskiessä voit myös tulla liikkeeseen ja tehdä varauksen jopa samalle päivälle sekä napata asun mukaan heti.

Juhlavaatteiden huolto

Miten Bonic huoltaa vaatteet?

Me pesemme ja huollamme vaatteet asiakkaiden puolesta. Pesemme ne joko käsin omassa pesulassamme tai käytämme asujen huoltoon tarkoitettua tehokasta höyrytyskaappia. Vaativammat materiaalit luovutamme ammattilaisten käsiin SOL:iin.

Varmistamme, että asut ovat aina huollettuja, puhtaita ja silitettyjä seuraavia asiakkaita varten.

Mitä jos asu menee rikki vuokratessa?

Haaverit eivät haittaa. Asut ovat vakuutettuja, joten emme laskuta normaalista käytöstä johtuvista repeämistä, vetoketjun rikkoontumisista tai muista vahingoista.

Mitä jos asuun tulee likaa ja/tai tahroja vuokrauksen aikana?

Tämä ei haittaa mitään! Lika ja tahrat kuuluvat elämään (ja juhliin). Haluamme, että voit käyttää asua kuin omaasi ilman huolen häivää.

Me pesemme ja pesetämme asut aina vuokrauskertojen välissä, emmekä laskuta asiakasta tästä. Asut ovat vakuutettuja.

Pitääkö minun pestä asu itse?

Me hoidamme asujen pesun ja huollon aina, joten sinun ei tarvitse pestä sitä vuokrausajan päätyttyä.

Voinko silittää vuokraamani vaatteen?

Me huollamme ja silitämme puhtaat vaatteet aina ennen kuin annamme sen asiakkaalle, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Jos vaate on kuitenkin päässyt rypistymään kuljetuksen aikana tai pukupussissa, suosittelemme höyryttamään sen ennen h-hetkeä. Myös silittäminen on sallittua, kunhan varmistat pesulapusta, että vaate soveltuu silitettäväksi.

Saanko pestä vaatteeni itse, jos se likaantuu vuokrausajan aikana ja haluan käyttää sitä useammin kuin kerran?

Toki vaatteen saa pestä myös itse! On kuitenkin todella tärkeää, että pesuohjeita noudatetaan tarkasti, jotta vaatteiden käyttöikä maksimoidaan.

Toimitus ja palautus

Milloin vastaanotan asun?

Lähetämme asun niin, että saat sen n. 1 vuorokautta ennen sovitun vuokrausajan alkamista tai viimeistään ensimmäisenä vuokrauspäivänä.

Mikäli asu on tilattu noudolla Helsingin liikkeestä, voit tulla noutamaan sen ensimmäisen vuokrauspäivän aikana aukioloaikojen puitteissa.

Postitusajat lasketaan vuokrausajan ulkopuolelle, eli vuokrausaika (3 tai 7 vuorokautta) on se aika, kun asu on sinulla omassa käytössä.

Miten palautan tuotteen?

Voit palauttaa asun joko Helsingin liikkeeseen aukioloaikojemme puitteissa tai lähettää sen Matkahuollon tai Postin kautta meille.

Matkahuollon tai Postin kautta palautettaessa laitamme lähetyksen mukaan jo valmiiksi tulostetun palautuskortin, joka laitetaan pukupussissa olevaan muovitaskuun. Asu lähetetään takaisin samassa pukupussissa, jossa se vastaanotetaan.

Asu tulee palauttaa vuokrausajan päätyttyä, eli viimeistä vuokrauspäivää seuraavana päivänä.