Tiimi

Heippa ihana, kiva kun tulit lukemaan meidän tarinan!

Olemme Petra, Kati ja Katri, Bonicin naisyrittäjät. Bonicin idea lähti yhteisestä haaveesta perustaa muodin alan yritys.

Bonic perustettiin loppuvuodesta 2020, mutta ovet avautuivat asiakkaille ensimmäisen kerran helmikuussa 2021 Helsingin Punavuoressa. Bonicin alkuperäiset perustajat, Petra ja Kati, tapasivat toisensa jo Helsingissä vuonna 2013, kun he aloittivat molemmat opiskelut kauppakorkeakoulussa. Ystävystyminen kävi nopeasti ja koulun alkuajat kuluivatkin pitkälti hauskojen illanviettojen parissa. Matka jatkui ja tuli aika lähteä ulkomaille suorittamaan viimeinen kandivuosi. Paikaksi valikoitui sattumalta heille molemmille ihana ja aurinkoinen Barcelona, joten Kati ja Petra päättivät lyödä hynttyyt yhteen ja muuttaa kämppiksiksi. Vuosi Barcelonassa sujui niin katalonialaisesta kulttuurista nauttien kuin koulutehtävien kanssa hikoillen. Kandin paperit saatiin, Petra palasi Suomeen ja Kati jäi Barcelonaan. Vuosien varrella tapaamiset olivat lähinnä yhteisten reissujen ja juhlien merkeissä, kunnes kesällä 2020 he olivat jälleen samassa maassa. Petra oli palannut Tukholmasta ja Kati hieman aiemmin Barcelonasta. Molemmilla oli taskussa uusia kokemuksia sekä maisterin paperit. Maailmalla mennään, yhteen tullaan ja jälleen Petra ja Kati olivat yhdessä. Tällä kertaa perustamassa yhteistä yritystä.

Idea muodin alan yrityksestä alkoi muotoutua henkilökohtaisesta kiinnostuksesta muotiin, kestävään kehitykseen sekä intohimosta yrittäjyyteen. Firmalle haluttiin antaa nimi, joka kertoisi Petran ja Katin tarinaa. Niinpä nimeksi valikoitui Bonic, joka tarkoittaa katalaanin kielellä kaunista. Bonicin inspiraatio juontaakin juurensa Espanjaan, jonka auringon alla voi nähdä paljon värikkäitä ja näyttäviäkin tyylejä. Ihmiset tuovat rohkeasti esiin omaa tyyliä ja persoonaansa. Tämä yhdistettynä pohjoismaiseen moderniin ajatteluun vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä tekee Bonicista juuri Bonicin. 

Syksyllä 2021 tiimimme vahvistui, kun Bonicin remmiin löytyi kolmas huipputyyppi: tradenomiopiskelija Katri, joka tuli vaatevuokraamoon harjoitteluun. Tiimimme toimi loistavasti yhdessä jo silloin, meillä on töissä hauskaa ja yhdessä olimme sekä luovia että ahkeria. Vuosia myöhemmin, joulukuussa 2023, Katri palasi Bonicille, mutta tällä kertaa osakkaan roolissa. Nykyään tiimimme koostuukin kahden sijaan kolmesta reippaasta naisyrittäjästä. 

Vaatevuokraamo Bonicin omistajat heittämässä ylifemmaa.

Hauska tutustua, lämpimästi tervetuloa Bonicille!