Tiimi

Heippa ihana, kiva kun tulit lukemaan meidän tarinan!

Olemme Petra ja Kati, Bonicin perustajat. Bonicin idea lähti yhteisestä haaveesta perustaa muodin alan yritys.

Tutustuimme Helsingissä vuonna 2013, kun aloitimme molemmat opiskelun kauppakorkeakoulussa. Ystävystyimme nopeasti ja koulun alkuajat kuluivatkin pitkälti viininhuuruisten iltojen parissa, ja joskus taidettiin ruotsinlaivallakin käydä. Matka jatkui, ja tuli aika lähteä ulkomaille suorittamaan viimeinen kandivuosi. Paikaksi valikoitui sattumalta meille molemmille ihana ja aurinkoinen Barcelona, joten päätimme lyödä hynttyyt yhteen ja muuttaa kämppiksiksi. Vuosi Barcelonassa sujui niin katalonialaisesta kulttuurista nauttien kuin koulutehtävien kanssa hikoillen. Kandin paperit saatiin, Petra palasi Suomeen ja Kati jäi Barcelonaan. Vuosien varrella nähtiin lähinnä yhteisten hauskojen reissujen ja juhlien merkeissä, kunnes kesällä 2020 asuttiin vihdoin samassa maassa. Petra oli palannut Tukholmasta, ja Kati hieman aiemmin Barcelonasta. Maailmalla mennään ja yhteen tullaan, ja jälleen olimme yhdessä, tällä kertaa yhteisen yrityksen merkeissä.

Idea muodin alan yrityksestä alkoi muotoutua henkilökohtaisesta kiinnostuksesta muotiin, kestävään kehitykseen sekä intohimosta yrittäjyyteen. Halusimme antaa firmalle nimen, joka yhdistäisi meitä ja kertoisi meidän tarinaa. Niinpä nimeksi valikoitui Bonic, joka tarkoittaa katalaanin kielellä kaunista.

Marraskuussa 2022 tiimimme vahvistui lisäksi ihanalla Jasminilla, jonka voi tavata Annankadun liikkeessämme sekä bongata Bonicin somesta. 

Emme olisi pystyneet tähän ilman mahtavia tukijoukkojamme, joten haluamme kiittää teitä kaikesta avusta, tuesta ja kannustuksesta. <3

Vaatevuokraamo Bonicin omistajat heittämässä ylifemmaa.
Hauska tutustua, nähdään Helsingin liikkeessä!