Sustaining is Sexy - We Got It, You Need It.

Kannustamme ihmisiä olemaan se rohkein versio itsestään.

Luomme uusia trendejä niin kiertotalouden kuin muodin saralla. Haluamme tarjota asiakkaillemme trendikkäitä ja laadukkaita ratkaisuja pukeutumiseen sekä kannustaa heitä kokeilemaan uudenlaisia tyylejä vastuullisesti, mutta samalla pitäen hauskaa ja nauttien elämästä. Haluamme tuoda laadukkaat materiaalit ja arvokkaat vaatteet kaikkein saataville helposti ilman huolta vaatteen hintalapusta. 

Välitämme asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme sekä ympäristöstä. Haluamme luoda pitkäaikaiset ja vahvat suhteet kaikkien kanssa, olla helposti lähestyttävä sekä omalta osaltamme huolehtia myös ympäristöstä. Arvostamme asiakkaitamme ja haluamme palkita heitä vaatteiden vuokraamisesta. Meillä on hyvät suhteet suunnittelijoihin ja brändeihin. 

Muutamme maailmaa – vaatevuokraus on nykypäivää, sillä se kannustaa vastuulliseen kulutukseen, auttaa pidentämään juhlavaatteiden elinikää ja suojelemaan meidän kaunista luontoa. Kuitenkaan tippaakaan tinkimättä tyylikkyydestä ja hauskuudesta. Vastuullisuus on kaukana tylsyydestä - tarjoamme vaatteiden vuokraamisen lisäksi hauskoja ja näyttäviä kokemuksia juhlapäiviin sekä muihin tärkeisiin hetkiin. 

We empower and encourage

We are passionate to create trends

We care

We change the world

Mitkä asiat tekevät Bonicista Bonicin?

Haluamme edistää säihkyvää mimmienergiaa, kannustaa vastuullisuuteen sekä kiertotalouteen ja luoda unohtumattomia kokemuksia näyttävissä ja uniikeissa tyyleissä tärkeinä päivinä.