Hello folks, olisiko teillä hetki aikaa puhua vaatevuokraamon arvoista? Älä säikähdä, tylsää paasausta ei suinkaan ole luvassa. Tämä on meille tärkeää ja palammekin halusta päästä kertomaan minkälaiset arvot ohjaavat meidän jokapäiväistä tekemistä. 

Kiertotalous osana vaatevuokraamo Bonicin arkea.

Toki pohja kaikelle alkaa säkenöivästä mimmienergiasta, jota haluamme ammentaa ympärillemme niin paljon kuin mahdollista. Tämän lisäksi toimintaamme ohjaavat muutamat olennaiset arvot. Nämä arvot ovat meille tärkeitä kulmakiviä, joiden ympärille Bonicin koko toiminta ja kaikki hauskuus rakentuu.

Haluamme avata sinulle mistä tarkemmin ottaen on kysymys. Kuten vaatevuokrauksessa yleensä, kaikki luonnollisesti nivoutuu kiertotalouden ympärille. Mitä muita arvoja Bonicilla on ja kuinka ne näkyvät meidän vaatevuokraamon arjessa?

OH HELLO, WE´RE BONIC - KULJEMME TRENDEISTÄ KIERTOTALOUDEN KAUTTA VOIMAANNUTTAMISEEN

We Empower and Encourage

Me Bonicilla haluamme kannustaa ihmisiä olemaan se kaikkein rohkein versio itsestään. Toivomme, että te rakkaat asiakkaamme tunnette itsenne itsevarmoiksi ja upeiksi niin sisältä kuin ulkoa, kun pukeudutte Boniciin, käytte meillä ja vietätte aikaa meidän sivuillamme.

Siksi brändimme tyyli sekä valikoimamme on rakennettu kauniista, näyttävistä ja värikkäistä elementeistä. Tällä tavoin toivomme edistävämme teille sitä fiilistä, että pystytte ihan mihin vain. Eli asu niskaan, korkkarit kattoon ja punat huuliin. Näin olet valmiina maailman valloitukseen! 

Helsinkiläinen vaatevuokraamo Bonic kannustaa naisia olemaan rohkeita.

We Are Passionate to Create Trends

Haluamme olla etunenässä luomassa uusia trendejä niin kestävän kehityksen kuin muodin trendien osalta. Vaatteiden vuokraus on nykyajan tapa pukeutua. Siksi tavoitteemme on tarjota trendikkäitä tyylejä vuokralle teille upeille asiakkaillemme niin juhliin kuin muihinkin spessuihin tilaisuuksiin. Samalla kannustamme teitä tukemaan kiertotaloutta vuokraamalla vaatteita ostamisen sijaan.

Vastuullinen pukeutuminen, värikkäät trendit ja muodin kestävä kehitys ovat meidän intohimomme, jonka toivomme tartuttavamme myös teihin. Huomioimme tämän valikoimamme rakentamisessa ja uusien vaatteiden hankinnassa. Lisäksi jaamme jatkuvasti inspiroivaa tietoa vaatteiden vuokraukseen liittyen.

We Care

Trendien intohimoisen luomisen ja naisten voimaannuttamisen lomassa haluamme korostaa kuinka paljon me myös välitämme. Välitämme aidosti asiakkaistamme, yhteistyökumppaneistamme sekä ympäristöstäHaluamme luoda vahvat ja hyvät suhteet kaikkien kanssa sekä kasvokkain että viestien välityksellä.

Toiveemme on olla helposti lähestyttävä ja tiimimme ajaa tätä asiaa innokkaasti. Haluamme toivottaa kaikki tervetulleiksi liikkeeseemme niin fiilistelemään vaatteita kuin vaihtamaan kuulumisia. Luomme lämpimän sekä rennon tunnelman ja toivomme, että kaikki viihtyvät meillä Bonicilla kuin kotonaan.

Toteutamme ympäristövastuuta päivittäin tarjoamalla ratkaisun vastuulliseen pukeutumiseen, kierrättämällä liikkeellä syntyvän jätteen sekä luomalla mahdollisimman digitaalisen toimintaympäristön. Lisäksi kierrätämme pukupussit asiakkaalta toiselle.  

We Change the World

Maailma muuttuu, kun sitä muutetaan. Etenkin muodin maailmassa näin 20-luvulla muutoksen tuulet puhaltavat ja lujaa. Kuten sanottu, vaatevuokraus on nykypäivää. Vastuullisemmat ja kestävämmät ratkaisut muovaavat tapaamme kuluttaa ihan jatkuvasti, ja toisinpäin. Siksi kehitämme toimintaamme ja kuluttamisen kulttuurin muutosta jatkuvasti yhä kestävämpään suuntaan, silti hauskalla ja rennolla otteella. 

Vastullisuuden ei tarvitse olla tylsää. Haluamme innostaa, olla mukana pitämässä hauskaa sekä tarjoamassa upeita kokemuksia uniikeissa vaatteissa tärkeinä päivinänne.

Tuomme teidän kaikkien saataville helpon ja tyylikkään ratkaisun, jota te kaikki voitte hyödyntää ikää ja kokoa katsomatta. Toimimme niin, että kätevä vaatevuokraus sekä upeat tyylit eivät ole vain tietyn ryhmän eksklusiivinen juttu, vaan tarkoitettu ihan kaikille. Kasvatamme tietoisuutta ja inspiroimme teitä mukaan tähän uuteen trendaavaan ilmiöön! 

Vastuullinen muoti on vaatevuokraamo Bonicin tärkeitä arvoja.

#BONICMOOD 

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä. Saammeko esitellä: #bonicmood. Mikäs se sitten on? Koska emme ole vain vaatevuokraamo, vaan myös värikäs lifestyle-brändi, haluamme edistää upean tyylikästä mielentilaa sekä hyvää asennetta. Haluamme, että milloin tahansa tulette meille Bonicille, vuokraatte jotain Bonicilta tai pukeudutte Boniciin, teillä olisi huikea #bonicmood, joka näkyy ja kuuluu.

Vuokraa vaatteita juhliin Helsingissä vaatelainaamo Bonicilta.

Oli kyseessä sitten itsevarmuutta ja rohkeutta kaipaava työhaastattelu tai työtilaisuus, hauska ja kotoisa ystävien kesken järjestetty ilta tai isommat ja näyttävämmät juhlat, Bonic on ilolla läsnä näissä hetkissä.

Brändimme energia ja loistokkaat tyylit luovat sinulle juurikin tämän hehkuvan #Bonicmood:in. Kiertotalous voi siis olla myös hauskaa, kätevää, hyvää asennetta sekä täynnä villin ihania tyylejä!

Terkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti