Vuokraaminen on melko uusi ja trendikäs tapa pukeutua. On ollut ilo huomata kuinka monelle siitä on tullut osa normaalia arkea. On kuitenkin vielä monia, joille vaatevuokraus ja vaatelainaamot eivät ole kovin tuttuja juttuja. Nyt silmät ja korvat hörölle, jos haluat tietää lisää miksi vuokraukseen kannattaa tutustua! 

Vejitsin leopardikietaisumekko on ihana valinta arkeen ja juhlaan.

Miksi vuokrata vaatteita?

Muoti on tärkeä tapa ilmaista itseään ja omia arvojaan. Vaatteiden vuokraus sopii juhlapukeutujalle ja asukriiseilijälle, mutta sillä voi kivasti piristää myös omaa, välillä tylsältä ja tasapaksultakin tuntuvaa arkea. Listaamme sinulle muutaman hyvän syyn, jotka meidän mielestämme ovat juuri niitä vaatevuokrauksen kaikista suurimpia etuja! 

Säästät rahaa – lompakkosi kiittää

Kuinka paljon kuluttaisit rahaa, jos ostaisit laadukkaan juhlamekon ainoastaan jotakin erityistä tilaisuutta varten? Niinpä... Mitäpä, jos kokeilisit hankkia mekon vaatelainaamosta seuraaviin juhliisi? Hintahaarukka Bonicissa vaihtelee 19 eurosta 89 euroon asti riippuen vaatteen ovh -hinnasta sekä mekon materiaalista ja käyttötarkoituksesta. Kuvittele, voit saada upean, vastuullisesti valmistetun designer mekon juhlatilaisuuteen vaikka vain parilla kympillä! Sen sijaan, että ostaisit esimerkiksi sadan tai jopa monen sadan euron asun vain tätä yhtä tilaisuutta varten. Kuinka paljon rahaa säästätkään, kun vuokraat kaikki vaatteet, joita normaalisti käyttäisit vain sen yhden kerran! ;)

Vimman vaaleanpunainen mekko sopii juhlatilaisuuteen.

Säästät kaappitilaa – vaatekaappisi huokaa helpotuksesta

Järjestyksessä oleva vaatekaappi on unelma, mutta täpötäynnä ja kaaosmaisessa tilassa se on jokaisen naisen painajainen. Pystytkö samaistumaan? Monet meistä ovat todennäköisesti joskus ostaneet uuden mekon vain yhtiä treffejä tai kaverin synttärijuhlia silmällä pitäen ajattelematta tuleeko mekolle käyttöä tulevaisuudessa. Meillä on ehdotus; kokoa vaatekaappiisi ne kulmakivet, joita tarvitset usein ja jotka ovat laadukkaita ja palvelevat sinua pitkään. Vuokraa kaikki muu! Hanki juhlamekot, paremmat toimistoasut, synttärimekot ja näyttävät asut treffeille meidän naisten yhteisestä ja rakkaasta vaatekaapista, eli Bonicista. Näin et kuormita omaa vaatekaappiasi, vaan se pysyy siistinä ja väljänä palvellen täydellisesti niitä juuri sinulle tärkeitä omia vaatteita.

Vaatekaapin kulmakivet ja vastuulliset vaatteet

Uutuudenviehätys ihan joka ikinen kerta – eikä vaate unohdu kaappiin lojumaan

Tiedätkö sen tunteen, kun ostat uuden vaatteen etkä malta odottaa, että pääset pukemaan sen ensimmäistä kertaa päälle? Olo on niin itsevarma ja huikea! Tämä on kyllä maailman parhaita fiiliksiä. Sitten kuitenkin fiilis laantuu pikkuhiljaa ja lopulta vaate hukkuu kaapin perukoille. Vuokravaatteiden kanssa saat ihan saman tunteen joka ikinen kerta! Saat tähtihetkesi, kun puet sen päälle ja käytät sitä kuin omaasi. Sitten jo palautatkin sen takaisin Boniciin, ennen kuin kyseinen vaate pääsee unohtumaan vaatekaappiisi. Sinulle jää siis vain hauskanpito ja asusta nauttiminen, me hoidamme kaiken muun.

Laventelin värinen haalariasu sopii arkeen ja juhlaan.

Saat pukeutua arvokkaisiin vaatteisiin – edullisin kustannuksin

Kuinka usein raaskit ostaa kalliin, muutaman sadan euron mekon? Laadukkaat vaatteet ovat aivan ihania, ja niistä on myös ilo maksaa. Kuitenkaan kaikilla ei ole mahdollisuutta pukeutua arvokkaisiin ja vastuullisesti valmistettuihin vaatteisiin, varsinkaan useisiin erilaisiin. Vaatevuokraamot tarjoavat tähän täydellisen ratkaisun! Edusta juhlissa tai työtilaisuudessa esimerkiksi kotimaisen suunnittelijan upeassa luomuksessa ja seuraavalla kerralla vaikkapa Milanolaisessa laadukkaassa silkkipuserossa ja näyttävän värikkäissä housuissa. Rahaakin kuluu vain murto-osa verrattuna siihen, jos ostaisit nämä kaikki vaatteet omaksi.

Ida Sjöstedtin suunnittelema Taylor mekko

Saat oivan mahdollisuuden kokeilla erilaisia tyylejä – sinun ei tarvitse omistaa näitä vaatteita

Vaatevuokraus mahdollistaa erilaisten tyylien rohkean kokeilun. Sinun ei tarvitse murehtia, että käytätkö näyttävää mekkoa uudelleen tai edustaako se sitä tyyliä, johon yleensä arjessa tykkäät pukeutua. Vuokrattua mekkoa käytät vain kerran joka tapauksessa, miksi et siis revittelisi hieman? ;) Etenkin, jos tykkäät pukeutua mustaan tai muihin hillittyihin väreihin, nyt on täydellinen tilaisuus olla kokeilunhaluinen ja pukeutua uudella ja villillä tavalla – silti sitoutumatta näiden vaatteiden omistamiseen!

Miia Halmesmaan Lush mekko on näyttävä.

Vuokraus kuulostaa aika herkulliselta sekä houkuttelevalta tavalta fiilistellä muotia ja vaatteita, vai mitä? Liity Bonicin perheeseen, muutetaan yhdessä maailmaa ja tehdään vuokrauksesta ihan normaali osa meidän pukeumiskulttuuria. Näytetään upeilta ja kokeillaan rohkeita, naisellisia tyylejä. <3

Oletko sinä jo testannut vaatevuokrausta? Jaa kokemuksesi kommentteihin! 

Terkuin,

Bonicin mimmit

elokuu 18, 2021

Jätä kommentti