Kukkuu mimmit, syyskuun ekoja päiviä viedään. Kai se nyt tarkoittaa, että kesä 2021 on juhlittu ja taputeltu. Toivottavasti teillä kaikilla oli kuitenkin niin ihana kesä ja niin paljon uusia hauskoja muistoja taskussa, että nyt voidaan siirtyä hyvillä mielin syksyn tunnelmaan ja muotiin! Oletteko valmiita? 

Juhlakausi jatkuu

Kesä saattaa olla ohi, mutta juhlakausihan meidän iloksemme ja onneksemme jatkuu vielä! Monilla onkin nyt syksyn alkaessa viime vuodelta siirrettyjä häitä ja muita kekkereitä pimenevien iltojen piristykseksi. Eihän naiset tingitä rohkeasta tyylistä nyt syksylläkään? Tehdään tyylikkäitä ja vastuullisia valintoja ja annetaan meidän itsevarmuuden näkyä ja kuulua. 

Vaatelainaamo Bonicista asu juhliin

3 inspiroivaa tärppiä alkusyksyn juhlapukeutujille

1. Haalariasu

Haalari on aina tyylikäs ja helppo vaihtoehto. Se on myös erittäin monipuolinen vaate. Jos olet menossa fiiniin juhlaan, kuten vaikkapa häihin tai valmistujaisiin, voit stailata sen korkeilla koroilla sekä laittaa kauniin ja näyttävän kampauksen. Näin haalarista tulee juhlava ja sinusta ihanan huoliteltu. Toisaalta jos haluat käyttää haalaria hieman rennommassa juhlassa, esimerkiksi synttäreillä, siistit tennarit ja vaikkapa kiva hiuspanta tekevät asusta hieman maltillisemman. 

Haalari on monikäyttöinen vaate, jonka voi vuokrata Bonicista.

Btw, nyt päivien viiletessä, tartu meidän vinkkiin laittaa lyhythihaisen haalarin alle musta poolo tai muu simppeli paita, sekin näyttää tosi kivalta.  

Ida Sjöstedtin vaatteita voi vuokrata vaatevuokraamo Bonicista

Haalari ja musta paita Bonicista

2. Kesämekon kanssa tyylikäs bleiseri viileneviin iltoihin

Kauniista kesämekoista ei malttaisi millään luopua, vastahan tässä päästiin kunnolla vauhtiin niiden kanssa. Onneksi vielä ei tarvitsekaan, sillä lämmikkeenä viileneviin iltoihin voi mainiosti käyttää tyylikästä bleiseriä.

Vaatelainaamo Bonicista löydät sekä mekon että bleiserin juhliin.

Mekkoon mätsäävä bleiseri tekee lookista tyylikkään ja lämpimän, ja saat pienen aikalisän nauttia erilaisten kesämekkojen, vaikkapa ihanien kukkamekkojen, loistosta.  

Yhdistä Ida Sjöstedtin bleiseri Larissa kesämekkoon.

3. Näyttävä ja runsas mekko

Runsaat mekot ovat täydellisiä luottoasuja juhliin, vai mitä? Esimerkiksi suomalaisen suunnittelijan Miia Halmesmaan upeat ja näyttävät Lush -mekot tekevät jo itsessään juhlan. Niiden väljän designin johdosta mekot ovat varma valinta kenelle tahansa, sillä ne sopivat vartalotyypiltä toiselle, eivätkä kuitenkaan saa sinua näyttämään jättiläiseltä. Polvipituinen mekko lisäksi laskeutuu kauniisti. Vaatelainaamo Bonicin valikoimasta löytyy muutamaa eri väristä Lush -mekkoa sekä ihana pinkki Lush -paita, jonka voi yhdistää esimerkiksi tyylikkäiden ja simppeleiden housujen kanssa ja pukea niin ikään juhlatilaisuuteen.

Miia Halmesmaan silkki Lush mekko sopii juhliin

Toisaalta myös naapurimaan hittisuunnittelijan Ida Sjöstedtin klassikkomalli, Aurora, on nappivalinta juhliin. Mikäli mekosta haluaa taikoa oikein juhlavan, kannattaa se stailata korkkareilla, pikkulaukulla sekä vahvalla bilemeikillä. Kuitenkin hieman hillitymmän näyttävästä mekosta tekee rento nahkatakki ja pitkät saappaat.

Ida Sjöstedtin klassikkomekon saa nyt vuokrattua Bonicista.

Ida Sjöstedtin klassikkomalli löytyy vaatelainaamo Bonicista.

Mikä näistä tyyleistä on sinun suosikkisi? Kerro kommenteissa. <3

Terkuin,

Bonicin mimmit

Kommentit

Emilia sanoi:

Ihana tuo Aurora, en olisi uskonut että siitä saa noinkin rennon lookin halutessaan 👌

Jätä kommentti