Suomimuodin kuuma johtotähti - IVANA HELSINKI

Taidebrändi Ivana Helsinki on Bonicin uusin yhteistyökumppani, joka tuo jo olemassa olevaan valikoimaan boheemin tuulahduksen. Me täällä Bonicilla olemme niin innoissamme näistä Ivana Helsingin upeista vaatteista etenkin niiden moniuloitteisen suunnittelun ja rohkean designin vuoksi. Lue lisää ja inspiroidu uutuuksista! psst... postaus sisältää alekoodin! 

Jatka lukemista5 keinoa kuluttaa muotia vastuullisemmin

Muoti on yksi maailman saastuttavimmista aloista. Onneksi kuluttajat ovat hyvää vauhtia matkalla yhä vastuullisempaan suuntaan, mikä tietysti pakottaa vaatebisneksenkin kiinnostumaan ja paneutumaan ympäristöystävällisempiin ratkaisuihin. Listaamme nyt viisi askelta, joita seuraamalla omasta kuluttamisesta voi tehdä vastuullisempaa.

Jatka lukemista6 kysymystä, joita trendikäs vaatevuokraus herättää

Moderni vaatevuokraus trendaa yhä enemmän ja enemmän. Ja syystäkin! Kukapa meistä ei haluaisi pukea ihania designer vaatteita päälleen edullisesti, silti tukkimatta omaa vaatekaappiaan. Mutta miten se kuuluisa vaatevuokraus oikein toimii? Mitäs jos mekko likaantuu tai repeää rikki käytössä? Me, Bonicin tiimi, vastaamme nyt niihin kysymyksiin, jotka vaatevuokrauksessa usein mietiyttää. 

Jatka lukemista5 askelta vaatekaapin syyssiivoukseen

Onko syysvaatemoodi hukassa? Tuntuuko, ettei vaatekaapista löydä vaihtelevaan säähän sopivaa vermettä? Sesongin vaihtuessa kannattaa tehdä omaan garderoobiin syyssiivous, jonka avulla löydät hukassa olleen asuinspiraation ja laitat tarpeettomat vaatteet kiertoon.  Rekin avulla tarpeettomat vaatteesi saavat uuden elämän ja teet vastuullisia vaatelöytöjä laajasta, yli 35 000 tuotteen valikoimasta.

Jatka lukemista


Vuokramekko juhliin – vai juhlat vuokramekolle?

Vuokrattu mekko sopii täydellisesti ihastuttaviin juhlatilaisuuksiin, mutta toisaalta sillä voi myös luoda oman juhlan. Vuokra-asu luo luksusta hetkeen kuin hetkeen, olit sitten juhlien keskipiste tai tuiki tavallisesta lauantaipäivästä nautiskelija. 

Jatka lukemista4 x upeat tyylit kesäiseen hääjuhlaan

Hääkesä 2021 on jo alkanut ja onkin hyvässä vauhdissa. Häät ovat oiva esimerkki juhlista, joihin usein ostetaan uusi juhlamekko. Vanhaa ei viitsitä käyttää, mutta onhan se hieman tylsää lähteä metsästämään uutta kaapin täytettä. Vaatevuokraamo Bonicista löydät täydellisiä ratkaisuja näihin rakkauden täyteisiin juhliin. 

Jatka lukemistaMihin tilanteisiin vuokramekko on paras vaihtoehto?

Monet meistä ovat varmasti olleet tilanteessa, jossa edessä on juhlat tai tilaisuus, ja pähkäilemme mitä sinne voisi oikein pukea päälle. Osa lähtee kiertelemään kauppoja ja etsimään sopivaa tanttua. Osa löytää vanhan mekon kaapista, ja pitkin hampain pukee sen päälleen samalla mumisten, kuinka tämä sama mekko oli juuri siellä toisessakin tilaisuudessa. Juuri tätä varten on luotu vaatevuokraamo Bonic! Lukaise mihin kaikkialle vuokravaatteet oikein sopivat. 

Jatka lukemista