Kevät kolkuttelee oven takana. Meillä Bonicilla ollaan kovasti jo odoteltu kevään saapumista sekä juhlakauden ja hulinoiden starttaamista, sillä sehän tarkoittaa sitä, että saamme olla mukana löytämässä mitä upeampia juhlatyylejä juuri sinun tärkeään päivään! Tämä kevät tuo juhlamuotiin ihania, leikkisiä ja WOW-efektiä luovia trendejä. 

Olisiko nyt aika kaivautua jälleen talvihorroksesta ja säväyttää raikkailla tyyleillä tulevissa juhlissa? 

Huomioi nämä juhlamuodin trendit kevään 2024 pukeutumisessa

Kuten juhliin valmistautuessa aina, ensimmäiseksi kannattaa huomioida juhlien luonne ja teema. Näiden pohjalta on helpompi miettiä myös oma asuvalinta. Selvitä ensimmäisenä juhlien pukuetiketti.

Juhlilla saattaa myös olla oma teema, joka kannattaa niin ikään huomioida omassa pukeutumisessa. Pukeutuminen riippuu paljon myös siitä, onko kyseessä esimerkiksi elegantti tilaisuus modernissa ympäristössä vai boheemit juhlat mökillä.

Kun näiden asioiden osalta on selvät sävelet, voidaan siirtyä juhlamuodin trendeihin, jotka näkyvät keväällä 2024.

1. Leikkisät kuosit

Nyt keväällä nähdään leikkisiä lookeja. Leikkisyyttä saa tuotua tyyliin muun muassa erilaisilla kuoseilla sekä pirteillä väreillä. Muun muassa kukkaprintit ihastuttavat vuodesta toiseen ja niitä löytyykin rutkasti myös Bonicin valikoimasta. Kukkakuosit sopivat myös täydellisesti kevääseen, sillä ne tuovat pukeutumiseen kaivattua raikkautta harmaiden ja pimeiden talvikuukausien jälkeen. 

Vejitsin trendikkään kukkamekon voi vuokrata juhliin Bonicilta.

Vejits - Flower -kietaisumekko

Vuokraa norjalaisen bytimon suunnittelema mekko juhliin vaatevuokraamo Bonicilta.

ByTiMo - Cherry Blossom -mekko

Vuokraa trendikäs Kaikon mekko juhliin vaatevuokraamo Bonicilta.

Kaiko - Puff -mekko

 

2. Näyttävät 3D kukat

3D kukat ovat kevään kuumin juttu. Ne tuovat ihanaa moniuloitteisuutta sekä hauskaa näyttävyyttä muutoin klassisiin mekkomalleihin. Ruotsalaisen Ida Sjöstedtin suunnittelemissa tyyleissä ne ovat juuri nyt valloillaan. 

Vuokraa Ida Sjöstedtin mekko juhliin helposti vaatevuokraamo Bonicilta.

Vuokraa trendikäs Ida Sjöstedtin juhlamekko kevään juhliin Bonicilta.

Ida Sjöstedt - Dinara -mekko

Vuokraa Ida Sjöstedtin White River mekko vaatevuokraamo Bonicilta

Ida Sjöstedt - White River -mekko

 

3. Herkulliset pinkin sävyt

Ei liene vaikeaa arvata, että tämä on Bonicin suosikkitrendejä! Herkullinen pinkki on aina ihana juttu ja nyt niitä voi nähdä tänä keväänä yhä enemmän. Pinkin eri sävyt lumoavat kevään juhlissa. Tykkäätkö enemmän hennosta pastellista tai räikeästä shocking pinkistä? Sinä saat päättää! 

Vuokraa suomalaisen Vejitsin mekko juhliin vaatevuokraamo Bonicilta.

Vejits - Shocking Pink -mekko

Vimman vaaleanpunaisen mekon voi vuokrata juhliin helposti Bonicilta.

Vimma - Kukka II -mekko

Vuokraa pinkki mekko häihin, syntymäpäiville tai vaikka valmistujaisiin vaatevuokraamo Bonicin trendikkäästä valikoimasta.

ByTiMo - Bubble -mekko

  

Seuraa juhlamuodin upeita trendejä, liity vallankumoukseen ja vuokraa asu seuraaviin juhliin

Vuokraamalla asun juhliin autat pidentämään vaatteiden elinkaarta, vähennät vähälle käytölle jäävien vaatteiden turhaa ostamista sekä saat upean mahdollisuuden nauttia kauniista tyylistä sekä viettää hauskat ja unohtumattomat juhlat. 

Näin myös trendikkäät juhlavaatteet pääsevät käyttöön useamman kerran eri juhlijoiden päällä sen sijaan, että ne jäisivät kaappiin lojumaan vaille käyttöä yhden juhlapäivän jälkeen. Löydä oma lempityylisi Bonicin uniikista ja laadukkaasta designer-vaatteisiin keskittyneestä valikoimasta.

Ihania juhlia keväälle toivottelevat,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti