Vaatevuokraus on mainio tapa pukeutua juhliin sekä muihin erityisiin tilanteisiin, joiden pukeutumiseen haluat panostaa. Loistavia esimerkkejä tällaisista tilanteista ovat häät, syntymäpäiväjuhlat, valmistujaiset, pikkujoulut, nimiäiset tai vaikkapa rippijuhlat. 

3 syytä vuokrata vaate uuden ostamisen sijaan

Vaatteiden vuokraaminen sopii kaikille, jotka haluavat pukeutua kauniisti ja säväyttää kertaluontoisesti upeassa tyylissä, mutta jotka eivät halua syystä tai toisesta ostaa asua omaksi. Nyt listaamme sinulle 3 loistavaa syytä vuokrata vaate uuden ostamisen sijaan. 

1. Säväytä kertaluontoisesti upeassa tyylissä

Vaatevuokraus on erinomainen vaihtoehto silloin, kun haluat pukea päällesi jotain spesiaalia ja näyttävääkin. Eli sellaista, jota et välttämättä normaalissa arjessasi käyttäisi. Vaatevuokrauksen yksi parhaista puolista onkin se, miten se mahdollistaa paljon erilaisten tyylien kokeilua. 

Miia Halmesmaa - Lush -mekko, 79 € / 3 vrk

Näyttävän asun ostaminen voi jännittää ja silloin kannattaakin miettiä, että tuleeko tälle yhdelle vaatteelle varmasti käyttöä. Vuokraamalla spessun asun saat säväyttää siinä kerran, kerätä kehut juhlakansalta ja pukeutua taas johonkin toiseen upeaan mekkoon seuraavissa juhlissa! 

2. Säästä kaappitilaa vuokraamalla vaatteet

Tiedätkö sen tunteen, kun ostat uuden mekon yhtä juhlaa varten, minkä jälkeen se jääkin kaappiisi lojumaan? Vaatevuokraus on ehdottomasti paras ratkaisu tähän haasteeseen! Kun vuokraat vaatteet juhliin, sinun ei tarvitse ostaa vähälle käytölle jääviä juhlavaatteita omaksi. 

Ida Sjöstedt - Tinsley -mekko, 89 € / 3 vrk

Meidän vinkki onkin, että pidät kaapissasi ne luottovaatteet, joihin pukeudut normaalisti arkena. Juhlavaatteet kannattaa sen sijaan aina vuokrata - näin sinun ei tule ostettua vaatteita yhtä käyttökertaa varten, vaan voit vuokrata upeat kertakäyttötyylit Bonicilta! 

3. Saat edullisen mahdollisuuden pukeutua laadukkaaseen designer-vaatteeseen

Laadukkaiden juhlavaatteiden hintalappu kohoaa yleensä taivaisiin. Meille Bonicilla on kuitenkin tärkeää, että kaikki saisivat mahdollisuuden pukeutua laadukkaaseen ja arvokkaaseen juhlamekkoon heidän tärkeänä päivänään. Se onkin yksi syy miksi olemme olemassa. 

Vejits - Shocking Pink -mekko, 89 € / 3 vrk

Vaatevuokraus antaa mahdollisuuden pukeutua arvokkaisiin designer-vaatteisiin. Bonicin vaatteiden alkuperäiset hinnat uutena ostettuna liikkuvat keskimäärin 300-400 euron välimaastossa. Keskimääräinen vuokrahinta tuotteelle on n. 69 euroa. Vuokraushintaan sisältyy asun vuokran lisäksi myös pesu ja vakuutus, joten vuokrauskokemus on sinulle stressitön ja huoleton. Haluamme, että voit nauttia asusta ja juhlasta täysin, joten mahdolliset tahrat ja haaverit eivät haittaa! 

Vuokraa vaate juhlaan helposti verkkokaupasta

Voit vuokrata asuja kätevästi verkkokaupastamme. Löydä ihana mekko ja valitse kokosi sekä vuokrausaika asun omasta kalenterista. Kun vuokrausaika koittaa, vastaanotat pestyn ja silitetyn asun Bonicin omassa kestävässä ja vedenpitävässä pukupussissa. Mikäli tilaat asun toimituksella, saat lähetyksen mukana jo valmiiksi tulostetun palautuskortin, jolla voit palauttaa mekon. Helppoa!

Mikäli haluat päästä sovittelemaan asuja etukäteen, tämä sopii meille mainiosti. Varaa aika yksityiseen 30 minuutin sovitukseen Taka-Töölön Showroomillemme. Voit varata sovitusajan klikkaamalla tästä

Ihania vuokraushetkiä ja ikimuistoisia juhlia! 

Terkuin,

Bonicin mimmit

huhtikuu 30, 2024

Jätä kommentti