NÄIN VUOKRAAT

Varaa mekko etukäteen spesiaaliin tilaisuuteen kertavuokrauksella - ja koe uutuudenviehätys joka ikinen kerta!

Asun vuokraus verkosta

Valitse kokosi ja vuokrausaika (3 tai 7 vrk) kunkin asun omasta kalenterista. Suosittelemme tekemään varauksen sen päivän ympärille, kun tarvitset asun käyttöösi. Varauksen voi tehdä jopa 7 kuukauden päähän.

Voit valita toimitustavaksi joko Postin kuljetuksen kotiovellesi tai lähimmälle Postin noutopisteelle. Posti toimittaa vaatteemme luotettavasti ympäri Suomen. Lähetämme vaatteemme hyvissä ajoin, joten luultavasti vastaanotat asun jo muutama päivä ennen vuokrauksen alkua.

Vuokrauksen alkaessa vastaanotat puhtaan ja silitetyn asun. Se toimitetaan Bonicin omassa pukupussissa. Voit halutessasi vielä höyryttää tai silittää asun pesulapussa olevan ohjeen mukaan ennen h-hetkeä.

LÖYDÄ UNIIKKI ASU

usein kysyttyä

6  syyTÄ vuokrata

LUONTO KIITTÄÄ

UUTUUDENVIEHÄTYS

KAAPPITILAN SÄÄSTÄMINEN

LAADUKKAAT BRÄNDIT

uniikit TYYLIT

EDULLISEMPI HINTALAPPU

HALUATKO LUKEA LISÄÄ?

3 TAPAA OTTAA VAATEVUOKRAUS OSAKSI OMAA ELÄMÄÄ

Vaatevuokraus on trendaava ja moderni konsepti, joka on monilla vielä kokematta. Esittelemmekin kolme helppoa ja loistavaa keinoa ottaa vaatteiden vuokraaminen osaksi omaa elämää.

LUE

MITKÄ ARVOT TEKEVÄT BONICISTA JUURI BONICIN?

Älä säikähdä, tylsää paasausta ei suinkaan ole luvassa. Vastuullinen muoti ja kiertotalous ei ole koskaan ollut näin hauskaa. Esittelemme mitkä arvot ohjaavat meidän vaatevuokraamoa ja tekevät hommasta huikean.

LUE

BONICIN TARINA - TÄSTÄ KAIKKI SAI ALKUNSA

Mistä on Bonic tehty? Bonic on tehty espanjalaisesta rohkeudesta pukeutua värikkäästi ja näyttävästi sekä suomalaisesta vastuullisesta ajattelusta ja kiertotaloudesta. Lue koko Bonicin tarina.

LUE