Hei Bonicin jengiläiset! <3 Nyt on meillä mimmeillä uutista jos jonkinmoista. Olemme toimineet alusta saakka, eli viimeiset 2,5 vuotta, sekä kivijalkaliikkeessä Punavuoressa että verkossa. Nyt on tullut aika luopua fyysisestä liikkeestä ja siirtää koko toiminta täysin verkkoon.

Viimeisen kerran olemme auki Annankadulla perjantaina 25.8. Verkkokauppa palvelee muutostenkin keskellä jatkuvasti 24/7.

 Vaatevuokraamo Bonic palvelee asiakkaita verkkokaupassa.

Syyt päätöksen taustalla

Ihan alusta alkaen meille on ollut selvää, että haluamme olla kätevä ja toimiva verkkovaatevuokraamo. Pitkän harkinnan päätteeksi uskomme, että nyt on oikea aika sille. Liikkeet Uudenmaankadulla sekä Annankadulla ovat olleet meille uskomattoman hyvä ponnahduslauta, josta olemmekin todella kiitollisia.

Olemme saaneet kohdata aivan mahtavia asiakkaita, palvella heitä sekä löytää heille juhlien säihkyvimmät tyylit ympäri vuoden. Meille on syntynyt myös maailman paras vakioasiakaskunta, joita on aina ilo tavata. Kiitos teille näistä tähänastisista kohtaamisista, ne eivät unohdu koskaan! 

On ollut lisäksi ilo huomata, että meillä on asiakkaita ympäri Suomen: aina eteläisimmistä kolkista jopa Lappiin asti. Toimitamme juhlatyylejä viikoittain Helsingin alueelle, mutta paljon myös muualle Suomeen. Näin ollen keskitymme kehittämään vaatevuokrauksesta entistäkin helpomman, saumattomamman ja näppärämmän palvelun ihan kaikille.

Meidän tavoitteena on nyt kehittää verkkovaatevuokraamo, josta jokaisen on entistä helpompi löytää itselleen upea juhlatyyli. Panostamme ja keskitämme resursseja tulevaisuudessa myös valikoiman kehittämiseen. Meille on tärkeää, että jokainen koosta, iästä ja asuinpaikasta huolimatta voi löytää meiltä upean ja säihkyvän tyylin tärkeään päivään vaivattomasti ja stressittömästi.   

Kuinka vaatteita voi vuokrata jatkossa?

Vaatteita voi vuokrata jatkossa vanhaan tuttuun tapaan osoitteesta www.bonic.fi. Löydä uniikki tyyli verkkokaupasta, valitse oma kokosi ja haluamasi vuokrausaika kunkin asun omasta kalenterista ja tilaa vaate valitsemillesi päiville.

Me toimitamme pestyn ja silitetyn vaatteen Postin kautta luoksesi. Vuokrausajan päätyttyä palautat asun mille tahansa Postin toimipisteelle. Palautus on aina ilmainen ja me annamme asun mukana sinulle palautukseen käytettävän lapun. Lähetämme asun kierrätettävässä pukupussissa, eli sinun ei tarvitse huolehtia sen pakkaamisesta.

Pyrimme jatkuvasti löytämään erilaisia ja uusia tapoja helpottaa vaatteen ja koon valintaa. Me Bonicin mimmit haluamme, että että vuokraus on mahdollisimman helppoa. Siksi olemme aina tavoitettavissa. Mikäli mieleenne juolahtaa mitä vain kysyttävää mitoitukseen, kokoon, toimitukseen tai mihin tahansa liittyen, tavoitatte meidät edelleen helposti chatissa, sähköpostitse, puhelimitse sekä sosiaalisessa mediassa, jossa olemme vahvasti läsnä. 

Nähdäänkö pop-upeissa?

Monet teistä tietävätkin, että me rakastamme pop-uppailla! Meidät on voinut bongata Helsingin ydinkeskustasta Keskuskadulta, Kampista sekä Turun kävelykadulta. Meidän unelma onkin, että pääsemme valloittamaan koko Suomen ja pitämään pop-uppeja eri kaupungeissa. 

Pop-uppailemalla me saamme jatkaa teidän kohtaamista ja te pääsette sovittelemaan vaatteita ja tutustumaan meihin. Sillä lailla myös vaatteiden tilaus verkosta onnistuu paremmin, kun koko ja istuvuus ovat selvillä. 

Posti jatkaa meidän luotettavana yhteistyökumppanina. Toimitukset ovat nopeita ympäri Suomen ja palautus on edelleen ilmaista. 

Muutosten tuulet puhaltavat! <3

Pirtein terkuin,

Bonicin perustajat Kati ja Petra

elokuu 11, 2023

Jätä kommentti