Kesäterkut Bonicin mimmeiltä! Tuntuu, että kesä on hujahtanut ihan vauhdilla. Meillä vaatevuokraamossa on kesän juhlakausi näkynyt ja tuntunut. On ollut ilo palvella ja auttaa teitä löytämään parhaat tyylit erilaisiin tilaisuuksiin. Onneksi nyt on kuitenkin vasta elokuun alku, mikä tarkoittaa sitä, että kesä ja sen muokanaan tuomat huvit vielä jatkuvat. Eli eihän ihan vielä heitetä hyvästejä kesälle? 

#BONICMOOD

Tiedättekö mikä tekee meidät super onnellisiksi? Ensinnäkin se, että saamme olla osa teidän tärkeitä juhlapäiviä ja hetkiä sekä tarjota teille kauniit mekot häihin, valmistujaisiin, synttäreille, reissuille ja vaikka mihin. Toisekseen, kun pääsemme ihastelemaan teidän ihania tyylejä Bonicin asuissa! 

Vuokraa mekko tyttöjen iltaan Bonicilta.

#bonicmood on se upea tunnetila, jota haluamme välittää. Se ei ole vain vaate, vaan kaikki mikä kiteytyy sen ympärille: se fiilis, kun tulette Bonicille, vuokraatte vaatteita meiltä, juhlitte näyttävässä asussa ja nautitte juhlien upeimmista hetkistä teidän läheistenne kanssa. Se on se fiilis, kun tunnette itsenne itsevarmoiksi ja säihkytte hyvää juhlafiilistä.

Muun muassa he välttivät asukriisin

Nyt kun #bonicmood on kerrattu, haluamme näyttää teille muutaman poiminnan asiakkaidemme kesätyyleistä. Tämä toimikoon inspiraationa, kun vaatekriisi iskee tai vinkkeinä mihin kaikkiin tilaisuuksiin vaatteita voikaan vuokrata! 

Vuokraa mekko valmistujaisiin vaatevuokraamo Bonicilta.

Neljä upeaa leidiä juhlimassa ylioppilasjuhlia alkukesästä. Mekon voi vuokrata niin päivänsankari itse, hänen äiti, jolle juhlat ovat niin ikään tärkeä ja ikimuistoinen päivä sekä juhlien vieraat, jotka haluavat välttää asukriisin tai uuden vaatteen ostamisen. Vaatevuokraus on oiva vaihtoehto monelle.

Vuokraa mekko syntymäpäiville vaatevuokraamosta.

Ihana Katri juhlistamassa omia kolmekymppisiä Bonicin mekossa. Rennot kesäjuhlat läheisten ympäröimänä ja näyttävässä tyylissä luovat spessuja muistoja. Tässä synttärisankarilla päällä rokahtava Lora -mekko.

Vuokraa musta mekko juhliin Bonicilta.

Kaunis asiakkaamme Pirjo juhlistamassa omia kuusikymppisiään Välimeren risteilyllä. Spesiaali tilaisuus, paikka ja tärkeä päivä. Ollaan onnellisia, että päälle maagisiin hetkiin valikoitui Bonicin Black River -mekko Ida Sjöstedtiltä. 

Täydellinen mekko juhannuksen viettoon vaatevuokraamo Bonicilta.

Juhannus ja keskikesän juhlinta on kaunista ja taianomaista aikaa. Ihanalla Johannalla (@johannahphoto) päällään upea kesätyyli Cherry Blossom -mekossa

Juhannusmekon voi lainata vaatevuokraamosta.

Juhannuksen juhlinta kestää muutaman päivän, joten toinen mekko saattaa olla tarpeen. Juhli ja illallista hienommassa tyylissä ja pue seuraavana päivänä rennompi, mutta silti näyttävä mekko päälle. Kuvassa Dayna -mekko @johannahphoto päällä.

Bonic Helsinki Pridessa.

Tästä olemme erityisen ylpeitä: saimme kunnian olla osa Helsinki Pride 2023 -tapahtumaa, kun @kaksiaitia Susanna verhoutui sähäkkään Shocking Pink -mekkoon. Ilo saada olla mukana tärkeän asian äärellä. 

Vuokraa mekko ulkomaan matkalle vaatevuokraamo Bonicilta.

Mekon voi vuokrata myös ulkomaan matkalle. Tässä Rooney -mekko pääsi näkemään maailmaa ja matkustelemaan Eurooppaan Bonicin toisen perustajan Katin matkassa. 

Vuokraa mekko häihin vaatevuokraamo Bonicilta.

Ihana Saranda juhlimassa häitä Cherry Blossom -mekossa. Tämä mekko sopii @saranda.dedolli :lle kuin nenä päähän - kerrassaan upea ilmestys! Vuokraa mekko häihin ja vältä vaatekriisi.

Vuokraa mekko valmistujaisiin Bonicilta.

Ihastuttava asiakkaamme Heidi vuokrasi Organza -mekon läheisen valmistujaisiin. Herkullinen kesätyyli, joka keräsi illan aikana runsaasti kehuja! 

Vuokraa asu näppärästi verkkokaupasta

Bonicin verkkokauppa palvelee 24/7. Löydä uniikki ja ihana tyyli juhliin kuten synttäreille, häihin, pikkujouluihin, valmistujaisiin, rippijuhliin tai nimiäisiin. Mekon voi myös vuokrata reissuun, staycationille, treffeille, rapujuhliin tai vaikkapa festareille - vain taivas on rajana! 

Tutustu valikoimaan täältä. Toimitamme vaatteita ympäri Suomen. Lähetämme sinulle valitsemasi puvun pestynä ja silitettynä. Palautus on myös helppoa: pakkaa asu samaan pukupussiin, jossa vastaanotat sen. Haluamme, että sinun ei tarvitse stressata mistään. Jätäthän siis tahrat ja haaverit meidän huoleksemme. Asut ovat vakuutettuja, joten emme karhua punaviinitahroja tai pikku repeämiä sinulta! 

Kesäterkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti