Heippa upeat! Nyt elellään jo maaliskuuta, joten ollaan virallisesti siirrytty kevään puolelle. Me Bonicin mimmit olemmekin jo super aurinkoisella mielellä, joten haluamme hemmotella teitä. Muistatteko vielä meidän viime syksyn tarjouksen, jolla sai 3 vuokrausta edulliseen pakettihintaan? Tämä on nyt tehnyt comebackin - sekä 3 vuokrauksen paketti, että sen isosisko, 5 vuokrauksen paketti! 

Mikä, miksi ja miten?

Kevät ja kesä täyttyy monilla erilaisista ja hauskoista kekkereistä. On häitä, synttärijuhlia, valmistujaisia, rippijuhlia ja muita kesäkemuja. Tiedämme myös, että on ihanaa juhlia joka kerta eri tyylissä ja saada se mieletön uutuuden viehätys, joka uusista vaatteista usein kantajalleen tulee. Eli nyt kevään ja kesän megajuhlijat kuulolle - me tarjoamme sinulle tämän fiiliksen jokaisiin juhliin! Voit ostaa itsellesi Bonicin paketin, jonka myötä saat 3 tai 5 erilaista ja uutta vaatetta tuleviin bileisiin.  

Juhlavaatteiden vuokraamisen myötä saat mahdollisuuden pukeutua upeisiin ja uudenlaisiin tyyleihin sekä kokeilla omia rajojasi ja toteuttaa villeimmätkin unelmasi tyylien osalta. Paketteja on tarjolla kahta erilaista: Premium-pakettia ja Luxury-pakettia. Nimetkin sen jo kertoo: tämä on todellista luksusta. Sen sijaan, että maksaisit pari sataa uudesta mekosta, saat samalla hinnalla useamman erilaisen asun täysin omaan käyttöösi meidän laadukkaasta designer -valikoimasta

Osta paketti helposti Bonicin verkkokaupasta tai piipahda nappaamassa omasi Annankadun liikkeestä. Premium -paketti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä ja Luxury -paketti puolestaan 12 kuukautta. Joten ei hätää, jos sinulla ei ole heti 5 eri juhlia tiedossa tälle keväälle, sinulla on hyvin aikaa käyttää nämä vuokrat!

Oston jälkeen sähköpostiisi kilahtaa koodit, joita käyttämällä saat lunastettua ilmaiset vuokraukset. Ne voi käyttää verkossa tai Helsingin liikkeessä. Koodit käyvät 3 vuorokauden vuokrauksiin ja ne on käytettävä erillään toisistaan. Syötä koodi kassavaiheessa alennuskoodille tarkoitettuun kenttään ja voilà - vuokraus on sinetöity ja juhlavaatteet hankittu. 

Premium-paketti

Premium-paketilla saat 3 vuokrausta yhteishintaan 180 €. Tämä koskee koko Bonicin valikoimaa. Valikoimasta voit napata suosikkimekot omaan käyttöösi, juhlia niiden kanssa ilman huolen häivää ja palauttaa pesemättä meille juhlien jälkeen.

 Osta Premium-paketti ja vuokraa kolme upeaa mekkoa kevään ja kesän juhliin.

Luxury-paketti

Luxury-paketti toimii kuten Premium-paketti, mutta tässä tapauksessa vuokrauksia on 5 kappaletta. Hinta Luxury-paketille on 230 €. Ei muuta kun hauskoja vuokrailu- sekä juhlahetkiä upeissa ja laadukkaissa tyyleissä! 

Osta Bonicin Luxury-paketti ja lunasta viisi ilmaista juhlamekkoa häihin, syntymäpäiville, valmistujaisiin tai muihin juhliin.

Naistenpäivän juhlaa

Tänään vietetään myös kansainvälistä naistenpäivää. Naistenpäivällä on tärkeä sanoma, joka edistää tasa-arvoa. Haluamme Bonicilla boostata naisten oikeuksia sekä uskallusta olla vahva oma itsensä. Vaatteet ovat tärkeä tapa ilmaista omaa olemista, persoonaa ja itseään.

Siksi tarjoamme Bonicin paketit nyt viikon ajan -20 % etuhintaan. Käytä koodia "Womenforwomen" kassalla ja lunasta nyt kevään ja kesän juhlien upeimmat kuteet itsellesi! 

Aurinkoisin kevätterkuin ja superia naisten päivää toivotellen,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti