Nyt helmikuun alussa juhlitaan Bonicin synttäreitä. Tänä vuonna mittariin tulee 2 vuotta, mikä tuntuu samaan aikaan aivan uskomattomalta, mutta toisaalta niin upealta. Me Bonicin mimmit olemme ihan super iloisia ja onnellisia, että olemme saaneet toteuttaa unelmaamme jo 2 vuoden ajan. Suurin kiitos siitä kuuluu teille! 

Mistä Bonic on saanut alkunsa?

Meiltä usein kysytään, että miten ja mistä Bonic on saanut alkunsa ja kuinka päädyimme perustamaan laadukkaisiin, värikkäisiin ja näyttäviin vaatteisiin keskittyneen vaatevuokraamon. 

Espanja

Monet meidät pidempään tunteneet tietävätkin jo, että Bonicin juuret juontavat osittain 2500 kilometrin päähän, eli Espanjan Barcelonaan. Bonic nimenä on niin ikään saanut inspiraationsa Kataloniasta. Se tarkoittaa katalaanin kielellä kaunista. 

Bonicin perustajat, Petra ja Kati, ovat asuneet ja opiskelleet yhdessä Barcelonassa. Katalonian pääkaupunki on tarjoillut herkullisten ruokien ja juomien sekä vahvan kulttuurin lisäksi myös inspiraatiota värikkyyteen, rohkeisiin tyyleihin sekä arkailemattomasti omana itsenään olemiseen. Tämän haluamme tuoda kaikkien saataville myös tänne pohjolaan. 

Vaatevuokraamo Bonic on saanut inspiraation Espanjan Barcelonasta sekä värikkäistä tyyleistä.

Rohkeus, värikkyys ja näyttävyys yhdistettynä moderniin tapaan tehdä entistä vastuullisempia valintoja joka päiväisessä elämässä tekee Bonicista Bonicin.

Idea vaatevuokraamosta syntyi 2020 - ovet avattiin 2021

Bonicin inspiraatio on saanut alkunsa Espanjasta sekä modernista vastuullisuudesta, mutta miten kaikki käytännössä eteni? 

Petra ja Kati valmistuivat barcelonalaisesta kauppakorkeakoulusta maistereiksi vuonna 2020. Muoti, kestävä kehitys ja markkinointi olivat jo silloin lähellä molempien sydäntä ja sattumalta myös kumpaisenkin gradututkimuksen aiheet liittyivät (yllätys yllätys) muotiin. Molemmat olivat samaan aikaan myös töissä kerryttämässä kokemusta myynnistä ja markkinoinnista, kunnes ajatus tulvi mieleen: eikö olisi siistiä tehdä jotakin yhdessä? Jotakin tärkeää ja merkityksellistä, joka liittyy muotiin sekä kestäviin arvoihin ja joka tarjoaisi aidosti toimivan ratkaisun näiden asioiden ympärille? 

Ideointi alkoi ja palo yrittäjyyttä kohtaan kasvoi. Ei mennyt aikaakaan, kun lamppu syttyi: idea modernista ja laadukkaasta juhlavaatevuokraamosta, joka tuo värikkään, näyttävän ja uniikin vaatekaapin kaikkien saataville. Tyylit, joilla voi säväyttää ja joiden avulla tuntea itsensä rohkeaksi ja voittamattomaksi. Puhumattakaan konseptista, joka tekee juhliin valmistautumisesta helppoa ja sujuvaa sekä juhlapäivästä ikimuistoisen ja hauskan. Tämä oli jotain, jota olimme itsekin kaivanneet, joten idea rakentui myös omien tarpeiden ympärille. 

Intensiivinen suunnitteluvaihe kesti muutaman kuukauden ja se sisälsi myös tutkimuksen siitä, olisiko tällaiselle vaatevuokraamolle kysyntää. Tässä kohtaa jäivät vanhat työt historiaan ja päivät kuluivat täysin uuden ja kiinnostavan asian ja sen suunnittelun sekä siitä sparrailun parissa.

Alettiin rakentamaan valikoimaa ja olemaan yhteydessä mielenkiintoisiin ja laadukkaisiin brändeihin, jotka tarjoavat upeita ja rohkeita vaatteita juhliin, etsittiin sopivat liiketilat ja haettiin rahoitusta, jotta toiminta voi startata. Alkuvuodesta 2021 oltiin siinä pisteessä, että ovet voitiin avata ensimmäisille asiakkaille. 

Vaatevuokraamo Bonicin perustajat Petra Vaajoensuu ja Kati Sundén-Cullberg

Kohokohdat 2 vuoden ajalta 

Kohokohdat Bonicin ensimmäisen kahden vuoden ajalta ovat koko palvelun lanseeraus sekä avajaisviikko Uudenmaankadun liikkeessä (kuka vielä muistaa meidän ensimmäisen liiketilan?), muutto Bonicin näköisiin tiloihin Annankadulle syksyllä 2021, avoimien ovien päivät ja afterit, pidemmät ja lyhyemmät pop-upit ympäri Helsinkiä ja Turussa sekä tietenkin upeiden asiakkaiden palvelu joka ikinen päivä niin verkkokaupassa kuin liikkeessä. 

Meidän terveiset 2 vuoden yrittäjyyden jälkeen on, että seuratkaa unelmianne ja tehkää sitä mikä tuntuu oikealta. Inspiroitukaa, nauttikaa, suunnitelkaa ja toteuttakaa! <3

Vaatevuokraamo Bonicin perustajat

Pysy ajan tasalla vaatevuokraamon synttäriviikon tarjouksista

Synttäriviikon kunniaksi esittelemme teille upeita kampanjoita ja tarjouksia pitkin viikkoa. Tänään maanantaina meillä on suosittu FLASH SALE -päivä, joka tarkoittaa, että kaikki vuokraukset ovat -40 % alennuksella. Alennus lasketaan automaattisesti kassalla, eli sinun ei tarvitse murehtia alekoodien muistamisesta. 

Hauskuus ei kuitenkaan lopu tähän päivään. Pysy kuulolla loppuviikon huikeista eduista tilaamalla uutiskirje tai seuraamalla meitä somessa. 

Nähdään upeiden vuokrausten merkeissä! 

Juhlavin synttäriterkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti