Mikä joulukuun alotus! Ihania uutisia satelee! Bonicin Kati vietti omia häitään Espanjan auringon alla, meidän Petra synnytti esikoisensa ja Jasmin muutti Helsinkiin. Paljon mahtavia, jännittäviä ja uusia asioita. Seuraavaksi on aika suunnata katse kohti loppuvuoden juhlia. 

Vastuulliset joululahjat 2022

Joulu lähenee ja samalla sitä pohtii mitä lahjoja kuusen alle hankkisi. Ihaninta joulussa on se, että pääsee viettämään rakkaittensa kanssa aikaa saman katon alle sekä ilahduttamaan toisia joululahjoilla. Me päätimme koota muutamia lahjavinkkejä helpottamaan joulustressiä. Näissä lahjoissa toteutuu Bonicin arvot sekä pienyritysten tukeminen. Eiköhän aloiteta!

Ideoita pukinkonttiin 

1. Kajoan design

Korujen ystäville suosittelemme Kajoan designia. Heidän suunnittelemat ja valmistamat korut ovat 100 % suomalaista käsityötä. Raaka-aineina käytetään muun muassa koivuvaneria ja muita kierrätysmateriaaleja.

2. Bee Clever

Hunajaista joulua! Kynttilöitä tulee poltettua tähän aikaan vuodesta paljon ja mikäs sen parempi kuin Bee Cleverin valikoimasta löytyvät upean värikkäät mehiläisvahakynttilät. Ne ovat luonnontuote ja palaessa levittävät makean hunajan tuoksun ympärilleen. Heidän valikoimasta löytyy myös muun muassa ekokelmuja, kestopusseja ja tottakai hunajaa!

3. Lahjakortti ravintolaan 

Kulinaristille suosittelemme lahjakorttia ravintolaan sekä lukuisten herkkujen pariin! Vinkkaamme teille nyt muutamia Bonicin mimmien lempparirafloja. 
                    
Brunssipaikoiksi suosittelemme Relovea, jossa voi herkuttelun lomassa kipaista kirpparikierroksen, Green Hippoa sekä Kalliossa sijaitsevaa Way Bakerya. Dinnerille puolestaan kannustamme YesYesYes:iin, Cheriin tai espanjalaistyyliseen La Taperiaan. 

4. Tuomaan markkinat

Senaatin torilla sijaitsevat Tuomaan markkinat ilahduttavat koko joulukuun ajan. Sieltä löytyy laidasta laitaan ihania tuotteita ja vastuullisia joululahjoja pukin konttiin. Samalla tuet pienyrittäjiä. 

5. Bonicin lahjakortti

Tiesitkö, että meiltä saa myös lahjakortteja?
                    

Bonicin lahjakortti on vastuullinen joululahja.

Tämä on oiva ja vastuullinen joululahja henkilölle, joka rakastaa muotia ja arvostaa kiertotaloutta. Meiltä saat lahjakortteja alkaen 30 eurosta ylöspäin. Lahjakortti sopii henkilölle, jolla on juhlia tai muita tärkeitä tilaisuuksia tiedossa ja joka haluaa panostaa pukeutumiseen.
 
Lahjakortin saaja saa pääsyn meidän koko uniikkiin designer -valikoimaan ja valita sieltä mieleisensä asun tärkeään tilaisuuteen helposti ja vaivattomasti. Lahjakortti ei vanhene, eli sen voi käyttää milloin vain. Voit halutessasi tilata paperisen lahjakortin kuorineen tai kätevän e-lahjakortin, jonka voit lähettää suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Lahjan voi lunastaa sekä liikkeessä että verkossa.
    
Tästä voit hankkia lahjakortin. Mikäli haaveissa on hankkia läheisille jotain aineetonta, lukaise viime vuoden postaus tästä ja poimi ideat talteen!
 
Parasta joulun odotusta toivottelee,
Bonicin mimmit
joulukuu 14, 2022

Jätä kommentti