Joululahjojen metsästys on monella jo alkanut, mutta nyt joulukuun puolella lyödään iso vaihde silmään lahjojen hankinnan suhteen! Mutta mitä antaa henkilölle, jolla on jo kaikkea? Tuntuuko sinusta myös epävarmalta ostaa tavaroita lahjaksi, jos niille ei tulekaan käyttöä ja ne jäävätkin lojumaan varaston perukoille? Esittelemme sinulle nyt kahdeksan vinkkiä ikimuistoisiin aineettomiin joululahjoihin. Otahan ideat talteen ja ilahduta läheistäsi ihanalla elämyksellä tavaroiden sijaan! 

Unohda turha krääsä - näitä himoitaan jouluna 2021

Kukapa ei innostuisi erilaisesta tekemisestä, elämyksistä ja huikeista kokemuksista? Etenkin, jos osan niistä saa viettää lahjan antajan kanssa yhdessä. 

1. Bonicin lahjakortti 

Ensimmäisenä tietenkin heti asian ytimeen: pala luksusta eli lahjakortti vaatevuokraamoon.  Kukapa meistä ei haluaisi pukeutua ihaniin ja kauniisiin vaatteisiin? Bonicin lahjakortilla lahjan saaja saa pääsyn koko meidän huikeaan designer -valikoimaan. Tästä valikoimasta hän voi valita upean asun tuleviin juhlatilaisuuksiin, oli tiedossa sitten synttärit, valmistujaiset, ystävien häät, tupaantuliaiset tai vaikkapa uudenvuoden kekkerit, tai ihana treffi-ilta, jota on mukava piristää värikkäällä vuokramekolla. Lahjakortin avulla lahjan saaja pääsee pukeutumaan vastuullisesti, arvokkaasti ja tyylikkäästi hänelle tärkeään hetkeen.

Lahjakortin voi ostaa joko Bonicin verkkokaupasta tai Helsingin liikkeestä Annankadulta. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko lahjansaajalla käyttöä lahjakortille. Se on nimittäin voimassa ikuisesti eli niin kauan, kun Bonicissa henki pihisee. Arvon voit valita 30 ja 150 euron väliltä. Osta tyylikäs ja vastuullinen lahja trendaavan vaatevuokrauksen pariin tästä.  

Osta lahjakortti vaatevuokraamo Boniciin joko verkkokaupasta tai liikkeestä.

2. Lahjakortti yhteiseen afternoon tea -hetkeen

Nyt kun lahjakorttien makuun päästiin, seuraavana esittelemme ihanan afternoon tea -kokemuksen. Englantilainen iltapäivätee yhdessä on lempeä ja herkullinen hetki, joka pysäyttää arjen ja pyyhkii stressaavat asiat pois mielestä. Teehetkellä tarjoillaan maistuvia skonsseja sekä tietenkin teetä. Näitä kokemuksia tarjoaa ainakin Salutorget, Kämp ja St.George

3. Pakohuonepeli yhdessä

Täydellinen lahjaidea pienelle kaveriporukalle! Mikäs sen hauskempaa, kun pelituokio yhdessä ystävien kanssa? Lyödään viisaat päät yhteen ja päätellään tehtäviä ratkomalla tie ulos huoneesta. Pakohuonepelin jälkeen palkinnoksi voitte käydä vaikka drinksuilla tai pizzalla. Huikean hauska ilta oman porukan kesken! Nämä hetket jäävät mieleen ja niitä muistellaan varmasti vielä vuosien päästä hymyssä suin. 

4. Erilaiset tastingit

Olut-, gini-, viski- tai viinitasting on maistuva lahjaidea hänelle, joka arvostaa nestemäistä kulinarismia. Anna lahjakortti maisteluhetkeen tai lähde itse seuraksi ja piffaa kierros tastingin lisäksi valmistajan tiluksilla. Esimerkkejä järjestäjistä on muun muassa Stadin Panimo, Kyrö Distillery sekä Wine&Beyondin viininmaistajaiset.

Tokihan tastinghetken voi järjestää myös itse. Maistelkaa muutamia eri laatuja ja arvostelkaa nämä maistelun päätteeksi. Tämä tarjoilee myös makuvinkkejä sekä viini-inspistä tulevaisuuden dinnereille ja ystäväporukan iltoihin. Ehkä tällä tavoin löydät myös uuden lemppariviinin! 

Tastingiin on myös ihanaa pukeutua kauniisti ja arvokkaasti. Me Bonicilla olemme suuria viinin ystäviä ja kannustamme aina yhdistämään kulttuurin ja pukeutumisen! Vaatteita on huikeaa vuokrata myös elämyksiä varten, etenkin kun niistä haluaa tehdä ekstraspesiaalin.  

5. Museokortti

Museokortti on oiva lahja kulttuuria rakastaville tai miksipäs ei ihan tavallisille tallaajille, jotka kaipaavat vaihtelua arkeen ja vapaapäiviin. Se tarjoaa lahjan saajalle hienoja elämyksiä ja kokemuksia sekä mukavaa tekemistä vaikkapa viikonlopuille. Museokortti tarjoaa pääsyn moniin eri museoihin ympäri maan, jopa 300 eri kohteeseen. Kulttuurin parissa viihtyvät monet, vai mitä!

6. Lahjakortti rentouttavaan kelluntaan

Oletko vielä kuullut rentouttavasta kellunnasta? Nyt olet! Kellunta on ihan paras lievitys stressiin. Se sopii erityisesti hänelle, joka on kuormittunut jatkuvasta kiireestä, mutta toki myös yleisesti ottaen rennoista hetkistä unelmoiville tyypeille. Rentoutuskelluntaa järjestää muun muassa Bonicin melkein naapurissa sijaitseva Float. Valolta ja ääniltä suojatussa tilassa ja suolavedessä kelluessa keho lepää ja mieli rauhoittuu. 

7. Perinteiset ja rakastetut leffaliput

Kukapa ei leffalipuista ilahtuisi? Rakastetut Finnkinon liput mahdollistavat huikeat elämykset elokuvasalissa. Lahjansaaja saa mahdollisuuden kokea ihania ja rentouttavia hetkiä valitsemassaan seurassa ja nautiskella poppareista. By the way, nykyäänhän Finnkinolla on myös uusi aikuisille suunnattu konsepti, joka mahdollistaa viinin nautiskelun elokuvasalissa. Aika kivaa! 

8. Tyttöjen yllätyspäivä Bonicin kautta

Ihan loisto lahjaidea on myös ihana ylläripäivä läheiselle. Voisit järjestää sellaisen esimerkiksi parhaalle ystävälle, siskolle tai äidille. Aloittakaa hauska yhteinen päivä Bonicilta! Tulkaa meille vaatevuokraamoon ja vuokratkaa itsellenne upeat asut mukavaan päivään. Me voimme taata, että värikkään näyttävät mekot tekevät päivästä heti spessumman. Bonicilta matka voi jatkua vaikkapa Punavuoren trendikkäisiin ravintoloihin ja siitä vielä esimerkiksi ihastuttavaan talvipuutarhaan, komeaan Suomenlinnaan tai miksei raikkaalle kaupunkikävelylle. Päättäkää päivä viihtyisään kahvilaan tai cocktail-baariin. Olemme varmoja, että lahjan saaja arvostaa juuri näitä yhteisiä ja tyylikkäitä hetkiä! 

Osta joululahjat vaatevuokraamo BoniciltaNauti ihanista hetkistä esimerkiksi Miia Halmesmaan Lush Glitter -mekon kanssa.

Huikeaa ja ihanaa joulun odotusta, mimmit! 

Terkuin,

Bonicin tontut

Jätä kommentti