Mistä on Bonic tehty? Bonic on tehty espanjalaisesta rohkeudesta pukeutua värikkäästi ja näyttävästi sekä suomalaisesta vastuullisesta ajattelusta ja kiertotaloudesta. Bonic ei kuitenkaan ole vain vaatevuokraamo, vaan myös lifestyle brändi.

Vaatelainaamo Bonic on saanut inspiraation Espanjan Barcelonasta

Brändin takana seisomme me, Kati ja Petra. Me haluamme kannustaa naisia ottamaan vaatevuokrauksen osaksi omaa elämää ja pukeutumista sekä värittämään omaa vaatekaappia. Se on helppoa: ikää ja kokoa katsomatta kaikilla on mahdollisuus lainata ihania vaatteita juhliin tai muihin spessuihin tilanteisiin. Vaatevuokraus on vastuullinen ja trendikäs tapa pukeutua laadukkaisiin ja upeisiin asuihin erityisiä hetkiä ajatellen. Toivomme, että kaikki, jotka tulevat Bonicille, vuokraavat Bonicilta ja pukeutuvat Boniciin, saavat luotua oman huikean #BonicMOOD:in. #BonicMOOD buustaa hyvää fiilistä, upeaa tyyliä ja ihanaa itsevarmuutta sekä huikeaa mimmienergiaa. Tätä kaikkea me haluamme tarjoilla teille kaikille Bonicin välityksellä. 

Katin ja Petran tarina 

Me olemme pitkän linjan ystävyksiä, koulukavereita, kämppiksiä, reissukavereita sekä tietysti nyt myös työkavereita.

Long story short: eletään syksyä 2013. Kati on juuri muuttanut Tampereelta Helsinkiin opintojen perässä, eikä tunne juuri ketään tästä uudesta ja isosta kaupungista. Samaan aikaan pääkaupunkiseudulta kotoisin oleva Petra valmistautuu kauppakorkean ekoihin ja jännittäviin päiviin. Tiet kohtaavat koulun luokassa professorin luennoidessa ja ystävyys alkaa nopeasti. Pari ensimmäistä opiskeluvuotta kului perinteiseen tapaan juhlien ilman huolta huomisesta, mutta myös hikoiluttavista koulutehtävistä.

Tuli aika lähteä jatkamaan opintoja ulkomaille. Viimeisen kandivuoden opiskelupaikaksi valikoitui sattumalta molemmille ihanan monipuolinen ja kulttuuria pursuileva Barcelona. Kämppiselämä alkoi ja hulvaton vuosi Barcelonan auringon alla kului vauhdilla. Vuoden jälkeen Petra palasi Suomeen ja tähän valloittavaan Katalonian pääkaupunkiin kiintynyt Kati jäi vielä jatkoajalle nauttimaan sangriasta ja tapaksista. Vuosien varrella Kati kävi pyörähtämässä Suomessa, mutta ei malttanut pysytellä poissa Espanjasta, vaan muutti sinne takaisin. Myös Petra hyppäsi uudelleen kohti tuntematonta ja muutti Tukholmaan töihin. Välimatka toi haasteensa, mutta siitä huolimatta näimme juhlien ja yhteisten reissujen merkeissä. Muun muassa Aasiassa kävimme pariin otteeseen matkustelemassa. Kesällä 2020 asuimme kuitenkin jälleen samaan aikaan samassa maassa. Kaiken tämän jälkeen oli enemmän kuin luonnollista perustaa yritys yhdessä. Arvomme kohtaavat ja yhteistyönhän on todettu sujuvan monessakin eri mielessä.

Yhteinen kiinnostus muotiin ja kestävään kehitykseen sekä vuosien varrella kasvanut palo yrittäjyyttä kohtaan saivat pyörät pyörimään. Päätimme, että nyt luomme jotain huikeaa ja kestävää yhdessä.  

Vaatevuokraamo Bonicin perustajat.

Vuonna 2015 vs. vuonna 2021... 

Vaatelainaamo Bonicin perustajat.

Inspiraatio Bonicin reseptiin

Bonic on saanut inspiraation juurikin Espanjan auringon alta Barcelonasta. Barcelonassa ei kainostella, vaan naiset pukeutuvat rohkeisiin tyyleihin ja antavat itsevarmuuden loistaa. Hyvä fiilis näkyy ja kuuluu. Kadulla jammaillaan ääneen välittämättä toisten kummeksuvista katseista ja vaatteissa näkyvät värien loisto sekä villit printit. Himmailut on jätetty sikseen ja aito oma persoona tuodaan esille niin olemuksessa kuin vaatteissa. Tätä me ihailemme suuresti!

Vaatevuokraamo Bonicin tarina alkaa Barcelonasta.

Samaan aikaan suomalaiset kuluttajat etsivät jatkuvasti uusia keinoja kuluttaa vastuullisemmin. Ekologisuus ja vastuullinen muoti on lyönyt läpi erityisesti viime vuosina. Second hand trendaa lujaa Pohjoismaissa. Tämä tarjosi täydellisen pohjan lähteä tuomaan markkinoille yhä enemmän vastuullisia ratkaisuja muodin saralle. Arastelemattomat ja värikkäät tyylit yhdistettynä vastuulliseen ajatteluun paremman huomisen puolesta ovatkin Bonicin suurimmat inspiraation lähteet. Näistä aineksista syntyi naisille suunnattu moderni, rohkea ja vastuullinen vaatevuokraamo sekä lifestyle brändi, josta haluamme luoda helposti lähestyttävän ja samaistuttavan.

Bonic tarkoittaa katalaanin kielellä kaunista. Kuten kerrottu, Katalonia on iso osa meidän tarinaa sekä Bonicin historiaa. Tämän lisäksi suurin halumme on, että te kaikki tunnette itsenne aina kauniiksi, eli boniceiksi. <3

Tulkaa moikkaamaan meitä Helsingin liikkeelle, olisi ihanaa nähdä!

Saludos,

Bonicin mimmit

Kommentit

Saga sanoi:

Tosi kiva lukea teidän tarinasta ja Bonicin synnystä!

Jätä kommentti