Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä puuroo! Ruoka on eittämättä joulussa yksi parhaista asioista, mutta tänä jouluna haluamme panostaa puurojen ja muiden herkkujen lisäksi myös ihaniin asuihin ja joulun ajan pukeutumiseen. Silmänruokaa joulupöytään tänä vuonna tarjoileekin vaatevuokraamo Bonic. On meidän ensimmäisen joulun aika, joten eiköhän katsota muutama ihanan rento, mutta silti juhlava joulutyyli.

HYÖDYNNÄ JOULUN AJAN ETU: KAKSI ASUA YHDEN HINNALLA

Kurkataan joulun ajan upeat tyylit aivan tuota pikaa. Ensiksi haluamme esitellä sinulle huikean edun! Jouluhan on antamisen aikaa, joten me haluamme antaa sinulle seuraavan: kun varaat asun Bonicilta nyt, saat toisen vapaavalintaisen asun kaupan päälle. Me siis toisin sanoen tarjoamme näistä edullisemman sinulle täysin ilmaiseksi! Jouluna ei ole kivaa kuluttaa aikaa turhiin vaatekriiseilyihin ja valmisteltavaa riittää muutenkin, joten haluamme, että voit nauttia joulun ajasta ilman huolta siitä, mitä haluat pukea päälle.

Vuokraa siis kaksi asua joulun ajan juhlintaan yhden hinnalla. Voit myös vuokrata  vaatteet 7 vuorokaudeksi niin, että saat asun sekä herkulliseen joulupöytään että säihkyviin uuden vuoden bileisiin samalla kerralla. Näille joulun ja uuden vuoden yli meneville 7 päivän (24.12.-31.12.) vuokrauksille palautuspäivä on poikkeuksellisesti pyhien vuoksi vasta tiistaina 4.1. Joten saat muutaman ekstrapäivän nauttia näistä ihanista asuista! Hyödynnä nämä edut ja hemmottele itseäsi nyt oikein kunnolla, olet ansainnut sen pitkän vuoden jälkeen. <3 Voit myös halutessasi jakaa edun ystäväsi, äitisi, tyttäresi tai vaikkapa siskosi kanssa. Vuokratkaa asut yhdessä, skoolatkaa niille ja ottakaa parit kivat kuvat muistoksi! Etu on voimassa 17.12. iltaan saakka.

5 TYYLIÄ JOULUN VIETTOON 

Day Mini -mekko

Suloinen, mutta silti tyylikäs Day Mini -mekko sopii jouluun aivan ihanasti. Se on samaan aikaan mukavan rento ja miellyttävä päällä, mutta silti värikkään näyttävä. Punainen väri sopii joulun aikaan. Mekko ei ole turhan tiukka ja antaa kivasti periksi, joten saat nauttia joulupöydän antimista huolehtimatta pömppövatsasta ja vyön löysäilystä. Tästä mallista löytyy koot XS-L.

Vuokraa punainen kukkamekko vaatelainaamo Bonicilta.

Frida -kimono

Kun haluat klassisen eleganttia tyyliä, vastaus on kotimaisen suunnittelijan, Anne-Mari Pahkalan, suunnittelema Frida -kimono. Tämä kimonotakki on helppo stailata esimerkiksi nätin aluspaidan tai lämpimän poolon kanssa talven juhlahetkiin. Tästä löytyy koko M. Kaunis kimono menee kuitenkin monelle koolle ja vyötäkin voi hieman säädellä, jos meinaa joululounaan kanssa olo käydä ahtaaksi. Helppo, laadukas ja tyylikäs asuvaihtoehto joulun juhlintaan!

Lainaa Anne-Mari Pahkalan musta ja klassinen kimono Bonicilta.

Lush -mekko

Kuin jouluinen lahjapaketti itsessään! Upea pimeyden keskellä loistava väripilkku, Lush -mekko, on nappivalinta jouluun. Malli on väljä ja helppo, käy monelle vartalotyypille sekä antaa huolitellun, mutta silti jouluisen ilmeen. Voit solmia suloisen rusetin haluamallasi tavalla, tähän ei ole oikeaa tai väärää tapaa. Tämä Lush -mekko on koko XS/S, mutta muista väreistä löytyy enemmän kokoja ja vaihtoehtoja. Katso muut upeat Miia Halmesmaan suunnittelemat vaatteet tästä.

Miia Halmesmaan pinkki Lush mekko on ihana valinta jouluun.

Alex -pusero

Säihkettä ja röyhelöä joulupöytään! Alex -pusero on helppo ja silti samaan aikaan juhlava ja näyttävä. Mukavampaa paitaa saa hakea! Glitterloistosta huolimatta Alex tuntuu ihanan pehmeältä päällä, se antaa tilaa ja on vaivaton yhdistellä muiden vaatteiden ja asusteiden kanssa. Yhdistä halutessasi rentojen pöksyjen tai siistimpien housujen tai hameen kanssa, tämä palvelee monen vaatteen kaverina ihan täydellisesti. Alex -puseroa on saatavilla koossa S-L. 

Vuokraa Ida Sjöstedtin hopea Alex pusero Bonicilta

Jacquard -mekko

Tummanpuhuva ja tyylikäs Jacquard -mekko toimii joulun ajan juhlinnassa loistavasti. Etenkin, jos haluat tehdä joulustasi spessun ja juhlavan. Kaunis avonainen selkä tuo lookkiin särmää ja imartelee kantajaansa. Kiiltävä kiinanruusukuviointi tummansinisellä pohjalla sekä pitkät hihat tekevät mekosta näyttävän, mutta samaan aikaan klassisen. Jacquard -mekkoa on lainattavissa koossa M ja L. 

Vuokraa musta juhlamekko Bonicilta.

Nähdään verkossa tai Helsingin liikkeessä

Lämpimästi tervetuloa tekemään ihania vaatevuokrauksia joko Bonicin verkkokaupan puolelta, tai meidän jouluisesta ja kotoisasta Helsingin liikkeestä. Sijaitsemme Punavuoressa Annankadulla. Ajanvarausta ei tarvita, vaan voit käydä peremmälle aukioloaikojen puitteissa milloin itsellesi parhaiten sopii!

Bonicin liike Helsingin Annankadulla.

Jouluisen ihanin terkuin,

Bonicin tontut

Jätä kommentti