Joulu on nyt juhlittu ja osalla on koittanut jo paluu arkeen. Seuraava juhla kuitenkin jo kolkuttelee oven takana ja katseet kääntyvät nyt uuteen vuoteen ja sen viettoon. Jee, vuoden säihkyvin ja taatusti yksi odotetuin juhla on täällä! 

Vietätkö vuoden vaihdetta rauhaksiin kotosalla perheen kanssa? Vai kilahtiko postiluukusta kutsu herkullisiin illanistujaisiin ystävien kesken? Fiilistely kannattaa ehdottomasti aloittaa asuvalinnalla! Sen jälkeen on mukavaa keskittyä maistuvien tarjottavien ja fantastisten koristelujen suunnittelemiseen. Vaatevuokraamo Bonicista löydät uniikin valikoiman juhlamekkoja uudelle vuodelle. Nyt esittelemme teille meidän Bonicin mimmien suosikkiasut häikäisevään uuden vuoden juhlintaan

Katin suosikkiasut niin rentoihin kun näyttäviin uuden vuoden juhliin 

Carisma -pusero, Ida Sjöstedt

Supersuositun River -mekon pikkusisko, Carisma -pusero, viehättää helppoudellaan ja näyttävällä säihkeellään. Se on mutkaton stailata ihan minkä tahansa alaosan kanssa: oli kyseessä hame tai housut. Pusero on oivallinen valinta uuden vuoden juhlintaan, vietit sen sitten rennosti lähimmäisten kesken tai näyttävissä ja häikäisevissä juhlissa. 

Vuokraa Ida Sjöstedtin juhlava pusero vaatelainaamo Bonicilta.

Pearl -mekko, Ivana Helsinki

Pearl -mekossa yhdistyy räväkkyys, persoonallisuus ja mukavuus. Tämä Ivana Helsingin mekko on todella miellyttävä ja helpon tuntuinen päällä kaikesta näyttävyydestään huolimatta. Kasaria henkivän tyylin voi yhdistää vaikka mustiin maihareihin tai nilkkureihin. Tämä look tuo aikamoista särmää juhlintaan! 

Lainaa näyttävä Ivana Helsingin juhlamekko vaatevuokraamo Bonicista.

Petran suosikit säihkyvään uuteen vuoteen  

Aurora -mekko, Ida Sjöstedt

Glitteriä ja tylliä, niin ihanaa ja kaunista! Aurora -mekko on yksi parhaista valinnoista nimenomaan uuden vuoden juhliin, sillä malli on itsessään jo todella näyttävä. Lisäksi glitterit tuovat säihkettä kekkereille kuin kekkereille. Hihattomuus ei haittaa - tämä mekko nimittäin yhdistyy yllättävän kivasti myös bleiserin tai muun lämpimämmän yläosan kanssa. 

Vuokraa Ida Sjöstedtin juhlamekko Helsingistä

Rue -haalariasu, Ida Sjöstedt

Niin ikään Ida Sjöstedtin upea Rue -haalariasu tuo glittereineen ja leopardikuosineen meininkiä uuden vuoden juhliin. Juhlava haalari on veikeä ja kevyt päällä. Yläosan upeat röyhelöt kruunaavaat koko asun. Haalarin alle voi halutessaan pukea esimerkiksi korkeakauluksisen poolopaidan tai muun pitkähihaisen puseron. Näin stailattuna asu on hieman lämpimämpi talvisia juhlia ajatellen. 

Lainaa Ida Sjöstedtin haalariasu verkosta tai Helsingin liikkeestä.

Katrin värikkäät vinkit uuden vuoden juhlintaan 

Shocking pink -mekko, Vejits

Shocking Pink -mekon kanssa ei voi koskaan mennä vikaan! Tämän pinkin juhlamekon upea leikkaus ja näyttävä väri tekevät lookista juhlavan sekä kauniin. Se on ihan huikea väripilkku ja tuo ihanaa piristystä juurikin tähän pimeimpään vuodenaikaan. Tämä näyttävä tyyli ei takuulla jää keneltäkään huomaamatta! 

Pinkki juhlamekko vaatevuokraamo Bonicista.

Asta -mekko, SANIKAI

Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu Asta -mekko on vastuullinen mekkovalinta juhliin. Samaan aikaan simppeli, mutta silti näyttävä keltainen juhlamekko sopii tyylinsä puolesta täydellisesti hieman fiinimpiin juhliin. Mikäli v-aukko jää kantajalleen liian naftiksi, voi alle laittaa esimerkiksi aluspaidan ja valita mätsäävät asusteet aluspaidan väriin ja tyyliin pohjautuen. 

Vastuullisen vaatesuunnittelijan mekko vaatevuokraamo Bonicista

Hypätään tyylillä vuoteen 2022

Mikäs sen parempaa, kun hypätä uuteen vuoteen 2022 tyylikkäänä ihanassa asussa? Vaatevuokraus on täydellinen ratkaisu meille kaikille, jotka arvostamme helppoutta, trendikkyyttä sekä näyttäviä tyylejä. Aina ei tarvitse ostaa uutta - voit lainata vaatteita Bonicilta, käyttää niitä kuin omiasi ja palauttaa takaisin meille pesemättä vuokrausajan päätyttyä. Lue tästä kuinka vaatevuokraus Bonicin kautta toimii. 

Mikäli tilaat asun vuoden vaihteen juhlintaan verkkokaupasta, teethän varauksen viimeistään tiistaina 28.12. Näin ehdimme valmistelemaan unelmiesi asun sinulle tärkeään juhlahetkeen ja lähettämään sen. Toimitamme vaatteita ympäri maan. 

Helsingin liikkeemme on avoinna vuoden viimeisellä viikolla ti-to klo 12-18. Uuden vuoden aaton sekä päivän olemme poikkeuksellisesti kiinni. Olet enemmäin kuin tervetullut poikkeamaan liikkeellä viikolla ja löytämään juuri sinulle täydellisen juhla-asun! <3 Erillistä ajanvarausta vaatevuokraamoon ei tarvita. 

Kaikki uuden vuoden yli menevien varausten palautuspäivä on poikkeuksellisesti pyhien vuoksi vasta tiistaina 4.1. Joten jihuu, saat nauttia näistä upeista vuokravaatteista ihan ekstrapitkään! 

Räiskyvän säihkyvää loppuvuoden aikaa toivottaen,

Bonicin mimmit 

Jätä kommentti