Me Bonicilla osallistumme tänäkin vuonna Circual Mondayhin. Haluamme kannustaa teitä ihania käyttämään kiertotalouden ja kestävän kehityksen palveluita niin paljon kuin se on teidän omassa arjessanne mahdollista. 

Circular Mondayn huikea tarjous

Circular Mondayn ja vastuullisempiin valintoihin keskittymisen kunniaksi haluamme antaa jokaisesta asun vuokrauksesta ja ostamisesta 30 euron lahjakortin! Saat lahjakortin automaattisesti sähköpostiisi 12 tunnin kuluessa tilauksesta. Etu on voimassa 21.11.2022.

Vaatevuokraus on oiva ja helppo tapa tehdä vastuullisempia valintoja omaan pukeutumiseen liittyen. Se sopii aivan kenelle tahansa ikää, kokoa ja tyyliä katsomatta. Lisäksi vuokraamalla saat kauniit juhlatamineet kestävästi kuormittamatta luontoa, omaa vaatekaappia ja lompakkoa.

Bonic kannustaa asiakkaitaan vastuullisiin valintoihin, jotka tukevat kiertotaloutta.

Kuinka monta kertaa olet ostanut mekon vain yhtiä juhlia varten? Vaatevuokraus mahdollistaa upeiden tyylien kokeilun ja näyttäviin vaatteisiin verhoutumisen helposti, eikä sinun tarvitse murehtia tuleeko asulle enää tulevaisuudessa käyttöä. 

Mikä on Circular Monday?

Mikä sitten on Circular Monday? Tänä vuonna 21.11.2022 vietettävä kiertotalouden päivä osuu samalle viikolle Black Fridayn kanssa, eikä se ole sattumaa.Circular Mondayn tarkoituksena on nostaa esille parempia vaihtoehtoja uuden tavaran ostamiselle.

Bonic osallistuu Circular Mondayhin 2022.

Kiertotalouden merkkipäivänä korostuvat vastuullisemmat valinnat. Siirtymä kohti kiertotaloutta kiihtyy jatkuvasti ja siihen liittyvät valinnat ovat yhä suurempi osa meidän jokaisen arkea. Kiertotalouteen pohjautuvia palveluita tarjotaan enemmän ja enemmän. Jo yli 100 suomalaista yritystä viettää Circular Mondayta.

Lähde sinäkin tutustumaan kiertotalouden monipuolisiin palveluihin! Äläkä unohda meidän tyylikästä etua, eli kun vuokraat tai ostat meiltä vaatteen tänään, annamme sinulle 30 euron lahjakortin seuraavaan vuokraukseen. Voit käyttää sen itse tai antaa lahjaksi. Lahjakortilla ei ole voimassaolopäivää, eli se ei vanhene. 

Tästä voi lukea Bonicin vastuullisuudesta ja arvoista

Vastuullisemmin terveisin,

Bonicin mimmit

marraskuu 21, 2022

Jätä kommentti