Marraskuu on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin täällä meillä Bonicilla! Tiimimme kasvoi yhdellä henkilöllä, uusia mekkoja on lisätty valikoimaan ja lisäksi saimme liikkeeseemme upeat kohdevalot, joissa kelpaa sovitella ja fiilistellä mekkoja sekä erilaisia tyylejä. 

Kimaltavat ja loistavat pikkujoulutyylit

Päivät lyhenee ja illat pimenee, mutta onneksi pukeutumisella voi tuoda väriä ankealta tuntuvaan marraskuuhun. Pikkujoulukausi on jo startannut käyntiin ja sen huomaa myös Bonicilla. Haluammekin nyt jakaa teille helppoja vinkkejä säihkyvään pukeutumiseen. Esittelemme meidän top 6 tämän hetken lemppariasua luomaan joulutunnelmaa. Katsohan siis meidän vinkit pikkujoulutyyleihin. 

River -mekko

Tämä kauneus on Ida Sjöstedin käsialaa. River -mekon hopeat koristeet tekevät mekosta näyttävän ja on nappivalinta pikkujouluihin. Mekko on helppo päällä ja siinä on hyvä olla.

Vuokraa Ida Sjöstedtin River mekko helposti vaatevuokraamo Bonicilta.

Kuvassa: Salla Jokinen

Aurora -mekko

Aurora -mekko on oikea unelma päällä! Ihanan kimaltavat yksityiskohdat ja tyllimäinen helma tekevät mekosta näyttävän. Se antaa sopivan ripauksen itsevarmuutta kantajalleen. Mekko on niin ikään Ida Sjöstedin suunnittelema. 

Ida Sjöstedin Aurora -mekko on täydellinen valinta pikkujouluihin.

Paige -mekko

Paige -mekon upea kaula-aukko sekä pitkät hihat tekevät mekosta särmikkään sekä rohkean. Mekkoon kuuluu samettinen vyö hopeisella yksityiskohdalla. Tämän mekon kanssa sopivat kivasti vaikkapa hopeiset korut.

Upea Paige -mekko pikkujouluihin Bonicilta.

Rue -haalariasu

Kimmeltävä ja leopardikuvioinen Rue -haalariasu on juhlava sekä super mukava päällä. Tämän asun kanssa sopii niin korkokengät kuin myös matalammat kengät.

Vuokraa Ida Sjöstedin Rue -haalariasu Bonicilta.

Kuvassa: Stephanie Wardi-Husa

Beata -mekko

Ivana Helsingin Beata -mekko herättää ihastusta upeilla väreillään. Tämä mekko sopii mainiosti monenlaiselle vartalotyypille helpon, mutta näyttävän a-linjaisuutensa vuoksi. Mekko on myös ihanan kepeä päällä.

Vuokraa Ivana Helsingin upea Beata -mekko Bonicilta.

Kuvassa: Linda Halt

Black river -mekko

River -mekot ovat suosituimpia mekkojamme ja siitä syystä myös molemmat pääsivät top 6 listallemme. Tämä mekko on tyylikäs, elegantti sekä ihanan kevyt päällä. Lisäksi se on helppo stailata vaikkapa värikkäillä koruilla ja asusteilla.

Ida Sjöstedin black river -mekko vuokrattavissa Bonicilta.

Mitä asioita sinä arvostat omassa pikkujoulutyylissäsi?

Tykkäätkö sinä pukeutua marraskuun harmauden keskellä väriloistoon vai pitäydytkö mielelläsi hillityissä väreissä? Entä tykkäätkö pitkästä ja elegantista mallista vai onko kenties lyhyt ja särmikäs cocktail-tyyli enemmän makuusi? Kerro meille kommenteissa! Tästä pääset kurkkaamaan koko pikkujouluvalikoiman.

Vuokraa vaatteita Helsingin liikkeestä Annankadulta tai verkkokaupasta. Toimitamme vaatteita ympäri Suomen. 

Säihkyvää pikkujoulukautta toivotellen,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti