Moikka ihanat,

Viime postauksesta on vierähtänyt jo tovi. Syksy on pitänyt meidät mukavan kiireisenä, sillä ollaan suunniteltu pop-uppeja, rekrytty ja palveltu ihania asiakkaita syksyn juhlakauden jatkuessa. Haluttiin tulla tänne kertomaan meidän kuulumiset syksyltä sekä tulevat hauskat tapahtumat! 

MUJIN COMMUNITY MARKET KAMPISSA 21.-22.10.

Viime viikonloppuna perjantaina ja lauantaina olimme Kampissa MUJI:ssa Community Marketissa. Teemana oli second hand ja vaatevuokraus. Meidän kanssamme tapahtumassa oli ihanat Ansa Vintage, Mekkomania, Viivin Vintage ja Fleastyling. Kannattaa ehdottomasti tsekata mitä upeuksia heillä on tarjolla!

Tapahtuma sujui mallikkaasti ja oli tosi kiva tuoda vaatevuokrausta esille Helsingin keskustassa. 

Vaatevuokraamo Bonic oli viikonloppuna Kampin MUJI:ssa.

BESTIN JA BONICIN BILEET TURUSSA 28.-29.10.

Juuri kun ollaan hengähdetty viime viikonlopun jäljiltä, meidän karavaani pakkaa kimpsut ja kampsut ja suuntaa kohti Turkua. Olemme siellä tämän viikon perjantain ja lauantain eli 28.-29.10. (Huom. Annankadun liike on tällöin poikkeuksellisesti suljettu).

Järjestämme yhdessä ihanan Best from the past -vintageliikkeen kanssa pikkujoulubileet! Pikkujoulukausi alkaa aivan näillä näppäimillä ja nyt on aika esitellä säihkyviä, värikkäitä ja kestäviä pikkujoulutyylejä asusteineen ja koruineen. 

Pikkujoulubileissä myös Hanna Paanasen suunnittelemia herkullisia koruja, joita voit ihailla ja ostaa kruunaamaan oman pikkujoululookisi. Esittelyssä myös Voguen sukkahousuja. Bestiltä puolestaan löydät tyylikkäimmät vintageaarteet sekä ihania tyylejä pikkujoulukaudelle! Me otamme Helsingistä mukaan niin uusia kuin vanhoja pikkujouluasuja, joita voit sovitella ja vuokrata paikan päällä. Lisäksi tarjoilemme maistuvia Kellaripanimon kombuchoja.  

Tapahtumaan osallistujien esittelyt tulee tässä:

Voit ostaa Hanna Paanasen suunnittelemia koruja Bestin ja Bonicin bileistä.

”Moikka! Olen Hanna, 31-vuotias yrittäjä Helsingistä! Työskentelen kampaajana omassa SKANDI-liikkeessäni sekä sen lisäksi sosiaalisen median parissa. Harrastan kaikenlaisia käsitöitä neulomisesta maalaamiseen ja ompeluun, ja niiden ohella harrastuksena valmistan myös koruja! Oon visuaalinen tyyppi ja kaikki kaunis ja värikäs hivelee silmää niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin.”

Kellaripanimon kombuchaa on tarjolla Turun tapahtumassa

Kellaripanimolta on tarjolla muutamia eri kombuchamakuja. Näitä riittää 100 ensimmäiselle kävijälle, joten olethan nopea! 

Best from the pastin perustajat Nora ja Riina

"Best from the past, kavereiden kesken myös Besti, on turkulainen vintage-vaateliike. Saatammekin olla jo täältä instagramista tuttuja! Bestin tiimiin kuuluu omistajat Nora ja Riina sekä Patricia. Liikkeemme löytyy Turun sydämestä Kävelykadulta, osoitteesta Yliopistonkatu 26. Meiltä löydät herkullisimmat, rakkaudella pidetyt, mutta laadukkaat aikaa kestäneet vintage-vaatteet. Valikoimamme täydentyy viikoittain ja palvelemme sua viikon jokaisena päivänä. Tervetuloa myös bestiläiseksi täällä instan puolella, jossa esittelemme päivittäin inspiroivia asuja stooreissamme. Stoorien kautta pystyt myös laittamaan varaukseen vaatteita vuorokaudeksi sekä ostamaan postituksella samalla tavalla kuin verkkokaupassammekin. Meiltä löydät kestäviä asuja niin arkeen kuin juhlaan!"

Best from the pastin liike Turun kävelykadulla

Nähdään Turussa tänä viikonloppuna! Paikalle saa tulla pyörähtämään miten omiin menoihin istuu. Olemme auki perjantaina klo 11-18 ja lauantaina klo 11-16. Meidät löytää Best from the pastin tiloista Turun Kävelykadulta osoitteesta Yliopistonkatu 26. Toivottavasti teistä mahdollisimman moni pääsisi paikalle meitä moikkaamaan! Tästä pääset kurkkaamaan FB-tapahtuman

BONICIN TIIMI VAHVISTUU

Johan on hulinaa meillä. Kaiken kukkuraksi innolla ilmoitamme, että marraskuun alkupuolella tiimiimme hyppää uusi jäsen! On ihanaa, että Bonic kasvaa ja saamme huipputyypin työkaveriksi. Hänet voi bongata Annankadun liikkeltä viikottain. Tulkaa tutustumaan! 

Lokakuisin terveisin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti