Tänään on virallisesti syksyn ensimmäinen päivä, joko kesä on jo ohi? Vuodenajan vaihtumisesta huolimatta juhlat tuntuu jatkuvan. Romanttiset syyshäät, railakkaat syntymäpäivät sekä pimenevien iltojen tunnelmalliset kekkerit ovat syksyn juttu. Nyt esittelemme kolme näyttävää, mutta samaan aikaan ihanan helppoa tyyliä näihin pitoihin.

3 erilaista tyyliä syksyn juhliin

Kesäisimmät tyylit jäävät nyt taka-alalle, kun ihanat syysvaatteet nostavat päätään. Kurkataan muutama tärppi syksyn kekkereille. 

Drapy -mekko, byTiMo

Joko olet ehtinyt tutustua tämän syksyn ihanaan uutuusmekkoon, Drapyyn? Upea pituus ja kaunis v-aukko tekevät mekosta näyttävän. Drapy on täydellinen valinta syyshäihin, hieman hienompiin rapujuhliin tai synttärisankarille. 

Rue -haalariasu, Ida Sjöstedt

Ihanaa säihkettä syksyn juhliin! Rue -haalariasu on kepeä ja mukava päällä, mutta kullanhohtoinen glitter ja leopardiprintti säväyttää näyttävästi. Viileille päiville asun voi myös stailata laittamalla alle esimerkiksi mustan poolopaidan. 

Vuokraa Ida Sjöstedtin haalariasu syksyn juhliin.

Vuokraa Ida Sjöstedtin asu juhliin vaatevuokraamo Bonicilta.

Lush Glitter -mekko, Miia Halmesmaa

Säihkyvä Lush Glitter -mekko ei jää keneltäkään huomaamatta. Tässä mekossa on myös väljyytensä vuoksi mukava olla, eikä se taatusti kiristele (lue: juhlaherkkujen popsimista ei tarvitse rajoittaa). Mekko sopii täydellisesti vaikkapa synttärijuhliin tai gaalaan.

Vuokraa Miia Halmesmaan vaatteita vaatelainaamo Bonicilta.

Mikä näistä eri tyyleistä on sinun suosikkisi syksyn juhliin?

Nämä asiat kannattaa ottaa huomioon syksyn pukeutumisessa

Syksyn pukeutumisessa on hyvä ottaa huomioon kelit ja juhlien luonteeseen sopivat tyylit. Pitkät hihat sopivat luonnollisesti viileneviin päiviin, mutta lyhythihaisia asuja saa stailattua kivasti hieman lämpimämmiksi esimerkiksi nahkatakilla tai bleiserillä. Joidenkin asujen alle voi myös sujauttaa paidan ja luoda sillä särmää tyyliin.

Jos kyseessä on häät, kannattaa lukaista yleinen hääetiketti. Tästä näet muut pukuetiketit

Syksyisin terkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti