Kuten moni teistä on varmasti matkan varrella huomannut, me rakastamme pinkkiä! Pinkki asu sopii hautajaisia ja muita tummien mekkojen tilaisuuksia lukuunottamatta melkeinpä juhliin kuin juhliin. Se myös piristää päivää aivan ihanasti.

Pink Love

Kaikille teille, jotka olette tai haluaisitte olla intohimoisia pinkkiin pukeutujia, esittelemme nyt muutamia upeita tyylejä mitä meiltä vaatevuokraamosta löytyy. Vaikka useimmiten arkena pukeutuisit neutraaleihin ja hillittyihin väreihin, mahdollistaa vaatevuokraus hieman räväkämmän ja värikkäämmän pukeutumistyylin. Asuun ei tarvitse sitoutua, joten voit kokeilla matalalla kynnyksellä erilaisia tyylejä (ja ehkä rakastua niihin, kuka ties). ;)

Shocking Pink -mekko

Tietenkin ensimmäisenä meidän upea ja näyttävä Shocking Pink -mekko. Vejitsin mekko on sähäkkä valinta vaikkapa häihin, synttärisankarille tai gaalaan.  

Bubble -mekko

Bubble on hänelle, joka arvostaa tyyliä ja helppoutta samaan aikaan. Hauskat hihat ja mukava kietaisumalli imartelee kantajaansa. Tämä on lisäksi todella helppo stailata millaiseksi ikinä haluat. Vain mielikuvitus on rajana!

Lush -paita

Ihanista ihanin Lush -paita sopii niin rentoihin bileisiin kuin hieman juhlavampaankin päivään. Se tuo pirteyttä myös asiakastapaamiseen tai työhaastatteluun. Synttärisankari voi puolestaan yhdistää tämän vaikkapa pinkkien tai nahkaisten housujen kanssa. 

Joy -mekko

Joy on tyylikkään juhlapukeutujan valinta. Upeat 3D kukat kääntävät katseita taatusti. Musta vyö tuo asuun kivaa kontrastia. Tämän voi stailata vaikkapa mustien korkojen tai särmikkäiden maihareiden kanssa hieman rouheampaan tilaisuuteen.

Kukka II -mekko 

Vimman kaunis Kukka II on samaan aikaan kevyt ja suloinen sekä moneen tilaisuuteen sopiva, mutta sen saa stailattua halutessaan hyvinkin näyttäväksi. Yhdistä vaikkapa isojen ja värikkäiden korujen kanssa. 

Tykkäätkö sinä pinkistä? 

Terkuin,

Bonicin mimmit 

Jätä kommentti