Ilouutisia! Bonicilta löytyy tätä nykyä uusi ja valloittava brändi. Aloitimme yhteistyön trendaavan Kaiko Clothingin kanssa. Tämähän tarkoittaa sitä, että nyt teillä on mahdollisuus pukeutua Kaikon kotimaisiin vaatteisiin todella matalalla kynnyksellä, juhlia niissä sekä rakastua niihin.

Vuokraa Kaikon vaatteita vaatevuokraamo Bonicilta.

Saammeko esitellä - Kaiko Clothing

Kaiko on vastuullinen suomalainen brändi, jonka valikoimista löytyy sekä vaatteita ja asusteita että myös kodintavaraa. Eettisyys ja sosiaalinen vastuu on toiminnan ydin. Tuotanto on läpinäkyvää ja tuotteiden valmistajat saavat elämiseen riittävää palkkaa. 7 % jokaisen myydyn tuotteen voitosta lahjoitetaan kehitysmaiden naisten kouluttamiseen. 

"Haluamme asiakkaidemme tietävän, mitä he ostavat, mistä vaate tai sen materiaali on peräisin ja miten se on tehty. Pyrimme avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen kaikessa tekemisessämme."

Bonic ja Kaiko jakavat paitsi ajatukset eettisestä muodista, myös arvoista. Kaikon suunnittelussa näkyy rohkeasti omannäköinen design. Tuotteet kestävät aikaa ja materiaalit kestävät vuosien käyttöä. Tätä mekin haluamme edistää Bonicilla. <3 

Monipuolinen valikoima 

Kaiko tuo mukanaan upeita tyylejä osaksi Bonicin valikoimaa. Kokoja on asusta riippuen saatavilla XS-XXL väliltä ja asut käyvät helppojen mallien ansiosta todella monille. Kaiko x Bonic -valikoimasta löytyy niin yksivärisiä kuin kirjavia mekkoja sekä puseroita.

Meille Bonicin mimmeille on tärkeää, että vaatteita voisi käyttää mahdollisimman monet ja että niitä olisi helppo tilata verkkokaupan kautta. Väljät mallit sekä kietaisumekot ovat juuri sellaisia.

Vuokraa Kaikon vaatteita vaatevuokraamo Bonicilta.

Pikkujoulukausi kolkuttelee jo oven takana, joten nyt kannattaa lyödä lukkoon pikkujoulujen upein asu!

Terkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti