Odotusaikana kroppa muuttuu jatkuvasti ja vanhat juhlamekot saattavat käydä epämukaviksi. Raskausmekkoja juhliin voi toki hankkia, mutta tuleeko niille kuitenkaan enää myöhemmin käyttöä? 

Tämä vinkki kannattaa tallentaa: vuokraa äitiysvaatteet juhliin uuden ostamisen sijaan. Näin saat tuntea itsesi tyylikkääksi sekä itsevarmaksi ja säihkyä tulevissa juhlissa ilman, että vaatteet kiristävät tai ne jäisivät kaappiin lojumaan!

Vaatekaappi kiittää, kun vuokraat äitiysvaatteet juhliin

Bonicin valikoimasta löydät useita raskausvaatteita erilaisiin juhliin sekä tärkeisiin tilaisuuksiin. Tämä on todistettu - nimittäin monet odottavat äidit ovat vuokranneet mekot juhliin meiltä ja loistaneet säihkyvänä!

Vaatekaappisi, luonto ja kukkarokin kiittää, kun vuokraat juhlavaatteet uuden ostamisen sijaan. Äitiysvaatteille ei välttämättä tule käyttöä enää myöhemmin varsinkin, jos olet muutenkin tyköistuvampien vaatteiden ystävä. 

Inspiraatiota äitiystyyleihin Bonicilta

Jatka lukemista, mikäli aihe on ajankohtainen ja kaipaat inspiraatiota erilaisiin äitiystyyleihin! Tässä muutama ihana esimerkki.

Vuokraa raskausmekko vaatevuokraamo Bonicilta
Vuokraa juhlavaatteet raskausajalle helposti Bonicilta
Äitiysvaatteet helposti vaatevuokraamo Bonicilta
.

Näiden upeiden tyylien lisäksi kannattaa tsekata myös Miia Halmesmaan mekot, jotka ovat näyttäviä valintoja raskausajan juhliin. Kurkkaa tästä kaikki raskausaikaan sopivat tyylit.

Vuokraa äitiysvaatteet helposti verkosta

Vaatteet voi vuokrata näppärästi Bonicin verkkokaupasta. Valitse vuokrausaika asun omasta kalenterista, jää odottelemaan asua saapuvaksi ja juhli sen kanssa ilman huolen häivää! Palautus onnistuu kätevästi Postin kautta ja se on maksettu jo etukäteen.

Terkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti