Seuraavat käyttöehdot koskevat Bonic Fashion Oy:n verkkokaupassa asiointia. Asiakkaan on tilaushetkellä tutustuttava voimassa oleviin ehtoihin ja hyväksyttävä ne ennen varsinaisen tilauksen tekemistä. Bonic Fashion Oy:n toiminnasta vastaa:

Bonic Fashion Oy

3175400-8

Uudenmaankatu 13, 00120 Helsinki

info@bonic.fi

+358 45 327 1298

Vuokraustilauksia tehdessä noudatetaan kulloinkin voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ovat luettavissa alla. Bonic Fashion Oy:lla on oikeus muuttaa sopimusehtoja, mistä ilmoitetaan asiakkaalle sähköpostitse, mikäli asiakkaan kannalta olennaisia ehtoja muutetaan.

Käyttämällä Bonic Fashion Oy:n palveluita verkossa asiakas hyväksyy seuraavat ehdot sekä sitoutuu noudattamaan niitä.

Asiakasrekisterin ylläpitäminen

Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee luovuttaa seuraavat yhteystietonsa: etunimi, sukunimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä laskutus- ja toimitusosoite. Tiedot ovat osa Bonic Fashion Oy:n asiakasrekisteriä ja niitä käsitellään turvallisesti tietosuojalausekkeen mukaisesti. Lisätietoa tästä.

Bonic Fashion Oy:lla on oikeus käsitellä ja luovuttaa asiakasrekisterissä olemassa olevia tietoja henkilötietolain mukaisesti perustelluin syin. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin. Lisätietoa antaa Bonic Fashion Oy.

Maksuehdot

Bonic Fashion Oy käyttää Checkout Finland Oy:n tarjoamia maksupalveluita. Checkout on asiakkaalle turvallinen maksutapa. Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä, ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Kattavat maksuehdot voi lukea osoitteesta: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot .

Verkkopankkimaksu

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokortti ja Visa Electron

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Tilausehdot

Tilausvahvistus

Tilauksen tekemisen jälkeen asiakas saa kirjallisen tilausvahvistuksen tilaushetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistukselta näkee tehdyn tilauksen tiedot hintoineen sekä vuokrausajankohdan. Asiakkaan tulee antaa puhelinnumero ja sähköpostiosoite, jotta voi vastaanottaa tilaukseen liittyvää tärkeää informaatiota. Asiakkaat sitoutuvat jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin, tilausta koskeviin sopimusehtoihin.

Toimitusehdot

Toimitustavat ja – kulut

Bonic Fashion Oy:n paketteja kuljettaa Posti ja Matkahuolto. Tilauksen voi myös varata verkkokaupassa ja noutaa Bonic Fashion Oy:n Helsingin myymälästä sovitun vuokra-ajankohdan alkaessa veloituksetta. Bonic Fashion Oy ei vastaa mahdollisista kuljetukseen liittyvistä myöhästymisistä, mikäli ne eivät ole Bonic Fashion Oy:n toiminnasta johtuvia. 

Mikäli tilaamasi tuote häviää tai vahingoittuu kuljetuksen aikana, asiakkaan tulee ilmoittaa siitä viipymättä, mutta kuitenkin viimeistään 24 tunnin kuluessa Bonic Fashion Oy:lle.  

Jos asiakkaalle lähetettävä tuote häviää tai vahingoittuu kuljetuksessa, Bonic Fashion Oy on tässä tapauksessa maksuvelvollinen. 

Asun nouto

Saapumisilmoitus lähetetään kuljetusyritykseltä asiakkaalle, kun tilatut tuotteet ovat noudettavissa joko Postin tai Matkahuollon palvelupisteeltä tai pakettiautomaatista. Pakettiautomaatin avaukseen käytettävä koodi lähetetään tekstiviestitse, ja tarkemmat ohjeet pakettiautomaattien käytöstä saa niiden luota paikallisesti. Pakettia säilytetään automaatissa seitsemän vuorokautta sen saapumisesta.  Tilaus maksaa asiakkaalle 5,90 €. Palautus on ilmainen.

 

Postin kotiinkuljetus

Saatavilla on myös Postin kotiinkuljetus annettuun osoitteeseen, suoraan kotiovelle. Paketin kulkua voi seurata Postin lähetystunnuksen perusteella, joka lähetetään sähköpostise tilauksen jälkeen. Ennen saapumista Posti ottaa yhteyttä, ja saapumisajankohdan voi sopia tarkemmin suoraan heidän kanssaan. Postin kotiinkuljetus maksaa asiakkaalle 10,90 €. Palautus on ilmainen.

Tuotteen tarkastus ja vastaanotto

Mikäli tuote on vaurioitunut tai rikkoontunut kuljetuksen aikana, asiakkaan tulee olla yhteyttä Bonic Fashion Oy:seen mahdollisimman nopeasti, mutta kuitenkin viimeistään 24 tunnin kuluessa.

Peruutusehdot

Bonic Fashion Oy:lla on oikeus peruuttaa tilaus, mikäli tuote on vaurioitunut tai sitä ei ole palautettu asianmukaisesti edellisen vuokrauskerran jäljiltä. Tällöin Bonic Fashion Oy palauttaa asun vuokraan kulutetun rahasumman, tai sopii tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa, miten tilanne hoidetaan.

Asiakas voi perua tilauksen, mikäli peruutus tehdään 7 vrk ennen sovitun vuokrausajankohdan alkamista. Tässä tapauksessa Bonic Fashion Oy hyvittää asun vuokraan käytetyn rahasumman lahjakortin muodossa. Tuotteen voi myös vaihtaa, mikäli vastaava tuote on saman hintainen ja saatavilla samana ajankohtana. Mikäli tilaus on jo ehditty lähettää, Bonic Fashion Oy:lla on oikeus veloittaa jo syntyneet toimituskulut. Peruutus tulee aina tehdä ottamalla yhteyttä suoraan Bonic Fashion Oy:seen.

Palautusehdot

Vuokratun asun palautus vuokra-ajan päätyttyä

Vuokratun asun palautus on aina ilmainen. Sen voi toimitustavasta riippumatta palauttaa suoraan Helsingin liikkeeseen, tai vaihtoehtoisesti samaan paikkaan, josta se alun perin noudettiin. Palautettaessa asiakkaan tulee käyttää Bonic Fashion Oy:n tilauksen mukana antamaa palautuskorttia.

Vuokratut asut tulee palauttaa määräaikaan mennessä vuokrausajankohdan päättyessä. Mikäli tuotetta ei palauteta vuokra-ajan päätyttyä, asiakas on velvollinen korvaamaan myöhästymiskorvauksena kulloinkin voimassa olevan hinnoittelun mukainen tuotteen vuokra-hinta per myöhästynyt vuorokausi. Mikäli tuotteen palautus viivästyy mistä tahansa asiakkaasta johtuvasta syystä enemmän, kuin tuotteen ovh -hinta, Bonic Fashion Oy:lla on oikeus periä korkeintaan tuotteen alkuperäinen ovh -hinta asiakkaalta.

Palautusoikeus Suomen kuluttajasuojalain mukaan

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. 14 päivän palautusoikeus alkaa siitä päivästä, kun asiakas vastaanottaa tuotteen. Palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä tuotteita.

Mikäli tuotteesta on havaittavissa selkeitä käytön jälkiä, Bonic Fashion Oy:lla on oikeus periä kyseisen tuotteen vuokrahinta asiakkaalta. Vaatteen kokeilua ei tässä tapauksessa lasketa käytöksi.

Mikäli vuokra-asu halutaan palauttaa, asiakkaan tulee olla yhteydessä ensin Bonic Fashion Oy:seen. Asiakkaan tulee säästää kaikki palautukseen liittyvät tiedot ja dokumentit siihen asti, että Bonic Fashion Oy on vastaanottanut palautetun asun ja asiakas on saanut tiedon siitä tekstiviestitse. Maksu palautetaan asiakkaalle seitsemän arkipäivän kuluessa. Palautus tehdään samalla maksutavalla, jota kuluttaja on käyttänyt ostohetkellä. 

Vuokratun asun rikkoutuminen tai palauttamatta jättäminen

Mikäli tuote on kärsinyt huomattavia vahinkoja, joita ei voida korjata, tai se jätetään kokonaan palauttamatta, Bonic Fashion Oy:lla on oikeus veloittaa asiakkaalta tuotteen alkuperäinen ovh -hinta.

Mikäli tuote jätetään noutamatta, eikä palauteta asianmukaisesti vuokrausajan päätyttyä, asiakas on velvollinen korvaamaan myöhästymiskorvauksena kulloinkin voimassa olevan hinnoittelun vuorokausikohtainen hinta per myöhästynyt vuorokausi. Mikäli tuotteen palautus viivästyy mistä tahansa asiakkaasta johtuvasta syystä enemmän, kuin tuotteen ovh -hinta, Bonic Fashion Oy:lla on oikeus periä tuotteen alkuperäinen ovh -hinta asiakkaalta.


Ongelmatilanteet

Mitkä tahansa ongelmatilanteet pyritään aina ensisijaisesti ratkaisemaan yhdessä asiakkaan kanssa. Mikäli kuitenkin kauppasopimusta koskevaa riitatilannetta ei saada ratkaistuksi Bonic Fashion Oy:n ja asiakkaan keskinäisillä neuvotteluilla, asiakas voi saattaa asian kuluttajalautakunnan ratkaistavaksi. Riitatilanteen, joita ei saada neuvotteluilla sovittua, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaisesti.

Evästeet

Bonic Fashion Oy:n www.bonic.fi -verkkokauppasivustolla käytetään evästeitä. Niiden käyttötarkoitus on käyttökokemuksen parantaminen ja palveluiden kehittäminen asiakkaan tarpeisiin sopivaksi sekä personoitu markkinointi.

Lopuksi

Bonic Fashion Oy pidättää oikeuden muuttaa sopimusehtoja. Asiakkaan on ennen tilauksen tekemistä tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin ehtoihin ja hyväksyttävä ne tilausta tehdessä.

Force majeure: Mikäli Bonic Fashion Oy:sta riippumattomista syistä (sodan, luonnontapahtuman, katastrofin, lainsäädännön tai viranomaisen päätöksen, lakon tai muun niihin verrattavan tapahtuman takia) näissä käyttöehdoissa mainittujen velvollisuuksien täyttäminen ei onnistu ylivoimaisen esteen tai tapahtuman johdosta, Bonic Fashion Oy ei ole asiakkaalle korvausvelvollinen.

Yleiset kysymykset

Miten palvelu toimii?

Vuokraamme vaatteita kertavuokrauksina ilman sitoutumista tai pakollista rekisteröitymistä.

Voit varata kunkin asun omasta kalenterista vuokrausajan sen päivän ympärille, jolloin haluat asun käyttöösi. Vuokrausaika on joko 3 tai 7 päivää.


Voit vuokrata vaatteita joko Helsingin liikkeestä tai verkkokaupasta. Jos haluat tulla kokeilemaan vaatteita, se onnistuu aukioloaikojen puitteissa. Sovitusaikaa ei tarvitse varata etukäteen. Mikäli vuokraat verkosta, lähetämme asun sinulle Bonicin omassa pukupussissa Postin tai Matkahuollon kautta tai voit noutaa sen liikkeestämme.

Mihin tarkoitukseen asun voi vuokrata?

Asun voi vuokrata mihin tarkoitukseen tahansa. Oli kyseessä sitten illallistreffit, synttärit, tyttöjen ilta tai ystäväpariskunnan hääjuhla, Bonicin asua voi käyttää missä ja milloin vain täysin omien mieltymysten mukaisesti.

Missä kunnossa vuokra-asut ovat? Onko niissä nukkaa tai kulumaa?

Asut ovat hyvässä kunnossa, vaikka ovatkin kierrätettyjä. Otamme ne pois vuokramarkkinoilta, jos huomaamme niissä merkittävää kulumaa tai nukkaa.

On kuitenkin hyvä muistaa, että asut eivät ole välttämättä uusia, vaan niitä on käytetty. Haluamme kuitenkin, että asiakkaamme saavat erinomaisen käyttökokemuksen asujen kanssa, joten meille on erittäin tärkeää vuokrata vain hyväkuntoisia vaatteita. Huollamme ne asianmukaisesti jokaisen vuokrauskerran jälkeen, jotta ne pysyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa asiakkaita varten.

Huonokuntoisemmat vaatteet myydään second handina tai hävitetään asianmukaisesti riippuen niiden kunnosta.

Saanko tulla sovittamaan asuja?

Asuja saa ehdottomasti tulla sovittamaan! Sovitukseen ei tarvitse ajanvarausta, vaan voit tulla liikkeeseemme meidän aukioloaikojen puitteissa, eli ma-pe klo 12-18.

Saanko lunastaa asun, jos haluankin sen omaksi?

Vuokrattua kappaletta ei valitettavasti voi lunastaa itselleen, sillä se saattaa olla varattuna jo seuraavalle ihanalle naiselle.

Mikäli kuitenkin rakastut vuokraamaasi asuun niin paljon, että haluaisit ostaa sen omaksi, voimme sopia suoraan suunnittelijan kanssa uuden asun teettämisestä. Siispä nakkaa viestiä somessa tai nykäise hihasta storella, niin järjestetään asia sinulle parhain päin!

Voiko varauksen perua?

Varauksen voi joko vaihtaa toiseen asuun tai ajankohtaan, vaihtaa lahjakorttiin tai perua niin, että palautamme siihen käytetyn rahasumman. Varaus tulee peruuttaa viimeistään 14 vrk ennen ensimmäistä vuokrauspäivää.

Voinko vuokrata asun myös liikkeestä vai tehdäänkö varaus aina netissä?

Asun vuokrauksen voi tehdä myös netissä! Jos löydät mieluisan asun liikkeestä, kannattaa se varata samantien.

Voit myös tehdä varauksen liikkeestä vaikka samalle päivälle ja napata asun mukaan heti.

Vaatteiden huolto

Mitä jos asu menee rikki vuokratessa?

Normaalista käytöstä johtuvat haaverit eivät haittaa. Tähän lasketaan muun muassa mahdolliset repeämät ja vetoketjun rikkoontumiset tai muut vastaavat asiat.

Mikäli asu kuitenkin tuhoutuu täysin käyttökelvottomaksi, meillä on käyttöehtojen mukaan oikeus periä asun alkuperäinen hinta (ovh).

Asut ovat kuitenkin kestävää materiaalia ja vaatii melkoisen paljon, että ne menisivät täysin rikki. Joten huoli pois!

Mitä jos asuun tulee likaa ja/tai tahroja vuokrauksen aikana?

Eipä kuulkaas haittaa! Lika ja tahrat kuuluvat elämään. Haluamme, että pystyt käyttämään asua kuin omaasi, joten jos näin pääsee sattumaan, me hoidamme puhtaanapidon asianmukaisesti, emmekä laskuta sinua tästä.

Pitääkö minun pestä asu itse?

Me hoidamme asujen puhtaanapidon ja huollon, joten niitä ei tarvitse pestä vuokrausajan päätyttyä.

Milloin palautan tuotteen?

Vuokra-asu palautetaan lähimpään Postin tai Matkahuollon pisteeseen tai suoraan Helsingin liikkeeseen vuokrausajan päätyttyä, eli viimeistä vuokrauspäivää seuraavana päivänä.

Voinko silittää vuokraamani vaatteen?

Me huollamme ja silitämme vaatteet ennen jokaista vuokrausta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä!

Jos vaate on kuitenkin päässyt rypistymään kuljetuksen aikana tai pukupussissa, suosittelemme höyryttamään sen ennen h-hetkeä. Myös silittäminen on sallittua, kunhan varmistat pesulapusta, että vaate soveltuu silitettäväksi.

Saanko pestä vaatteeni itse, jos se likaantuu vuokrausajan aikana?

Toki saat pestä myös vaatteen itse pesuohjeen mukaan, jos se on tarpeellista. On kuitenkin todella tärkeää, että ohjeita noudatetaan tarkasti, jotta vaatteiden käyttöikä maksimoidaan.

Toimitus ja palautus

Milloin vastaanotan asun?

Pyrimme aina lähettämään asun niin, että saat sen n. 1 vuorokautta ennen sovitun vuokrausajan alkamista tai viimeistään ensimmäisenä vuokrauspäivänä.

Mikäli olet tilannut asun noudolla Helsingin liikkeestä, sen voi tulla noutamaan ensimmäisen vuokrauspäivän aikana.

Miten palautan tuotteen?

Voit palauttaa tuotteen joko Helsingin liikeeseen aukioloaikojemme puitteissa tai lähettää sen Matkahuollon tai Postin kautta.

Matkahuollon tai Postin kautta palautettaessa laitamme mukaan valmiiksi tulostetun palautuskortin, jonka voit laittaa pukupussissa olevaan muovitaskuun.