Lähetys ja palautusNouda asu kätevästi ja palauta se pesemättä takaisin Boniciin ilman huolen häivää!

Verkkokaupasta vuokraamasi asu toimitetaan sinulle valitsemallasi tavalla joko Postin tai Matkahuollon pisteeseen. Pyrimme lähettämään asun niin, että saat sen n. 1 vuorokautta ennen sovitun vuokrausajan alkamista, tai viimeistään alkamispäivän aikana. Saat tiedon kuljetusliikkeeltä, kun asu on valmis noudettavaksi. Lisäämme lähetyksen mukaan myös valmiiksi tulostetun palautuskortin, jonka voit vaihtaa pukupussin muovitaskuun kätevästi ennen palautusta. 

Vuokrausaika päättyy kalenterin mukaan viimeistä vuokrauspäivää seuraavana päivänä. Lisää saamasi palautuskortti pukupussin muovitaskuun ja nakkaa se lähimpään Postin tai Matkahuollon pisteeseen niiden aukioloaikojen mukaisesti palautuspäivän aikana. Voit myös palauttaa asun suoraan Helsingin storelle aukioloaikojen mukaisesti. Pukupussit ovat kierrätettäviä ja ne voi käyttää uudelleen. Palautus on asiakkaalle aina ilmainen. 

Mikäli asun palautus Bonicille myöhästyy muun kuin kuljetusyrityksen toimesta, siitä veloitetaan käyttöehtojen mukaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen vuokrahinta per myöhästynyt päivä. On kuitenkin tärkeää, että asut palautetaan ajoissa, jotta ne ennättävät taas puhtaana seuraavalle upealle naiselle.