Lähetys ja palautus


LÄHETYS

Verkkokaupasta vuokraamasi asu toimitetaan sinulle valitsemallasi tavalla joko Postin tai Matkahuollon pisteeseen tai suoraan kotiovellesi. Pyrimme lähettämään asun niin, että saat sen n. 1 päivää ennen sovitun vuokrausajan alkamista, mutta viimeistään ensimmäisen vuokrauspäivän aikana.

Saat tiedon kuljetusliikkeeltä, kun asu on valmis noudettavaksi. Toimitusajat tulevat vuokrausajan ulkopuolelle, eli vuokrausaika on se aika, kun asu on sinulla omassa käytössäsi. Toimitamme ympäri Suomen. 

PALAUTUS

Vuokrausaika päättyy kalenterin mukaan viimeistä vuokrauspäivää seuraavana päivänä. Lisäämme lähetyksen mukaan valmiiksi tulostetun palautuskortin. Laita palautuskortti pukupussin muovitaskuun ja nakkaa se lähimmälle Postin tai Matkahuollon toimipisteelle niiden aukioloaikojen mukaisesti palautuspäivän aikana.

Voit myös palauttaa asun suoraan Helsingin liikkeeseen niiden aukioloaikojen mukaisesti.  Palautus on asiakkaalle aina ilmainen. Palautathan asun ajoissa, jotta se ennättää jälleen seuraavalle upealle ihmiselle.