Lähetys ja palautusNouda asu kätevästi ja palauta se pesemättä takaisin Bonicille ilman huolen häivää!

Verkkokaupasta vuokraamasi asu toimitetaan sinulle valitsemallasi tavalla joko Postin tai Matkahuollon pisteeseen tai Postin kautta suoraan kotiovellesi. Pyrimme lähettämään asun niin, että saat sen n. 1 vuorokautta ennen sovitun vuokrausajan alkamista, tai viimeistään alkamispäivän aikana. Saat tiedon kuljetusliikkeeltä, kun asu on valmis noudettavaksi. Lisäämme lähetyksen mukaan myös valmiiksi tulostetun palautuskortin, jonka voit vaihtaa pukupussin muovitaskuun kätevästi ennen palautusta. Toimitusajat laskemme vuokrausajan ulkopuolelle, eli vuokrausaika on se aika, kun asu on sinulla omassa käytössäsi. Sinun ei siis varausta tehdessä tarvitse huolehtia postituksiin kuluvasta ajasta.  

Vuokrausaika päättyy kalenterin mukaan viimeistä vuokrauspäivää seuraavana päivänä. Lisää saamasi palautuskortti pukupussin muovitaskuun ja nakkaa se lähimpään Postin tai Matkahuollon pisteeseen niiden aukioloaikojen mukaisesti palautuspäivän aikana. Voit myös palauttaa asun suoraan Helsingin liikkeeseen aukioloaikojen mukaisesti. Pukupussit ovat kierrätettäviä ja ne voi käyttää uudelleen. Palautus on asiakkaalle aina ilmainen. 

Mikäli asun palautus Bonicille myöhästyy muun kuin kuljetusyrityksen toimesta, siitä veloitetaan käyttöehtojen mukaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen vuokrahinta per myöhästynyt päivä. On kuitenkin tärkeää, että asut palautetaan ajoissa, jotta ne ennättävät taas puhtaana seuraavalle upealle naiselle.