Lähetys ja palautus


LÄHETYS

Verkkokaupasta vuokraamasi asu toimitetaan sinulle valitsemallasi tavalla joko Postin tai Matkahuollon pisteeseen tai suoraan kotiovellesi. Pyrimme lähettämään asun niin, että saat sen n. 1 vuorokautta ennen sovitun vuokrausajan alkamista, mutta viimeistään ensimmäisen vuokrauspäivän aikana. Saat tiedon kuljetusliikkeeltä, kun asu on valmis noudettavaksi. Laskemme toimitusajat vuokrausajan ulkopuolelle, eli vuokrausaika on se aika, kun asu on sinulla omassa käytössäsi.  

PALAUTUS

Vuokrausaika päättyy kalenterin mukaan viimeistä vuokrauspäivää seuraavana päivänä. Lisäämme lähetyksen mukaan valmiiksi tulostetun palautuskortin. Laita palautuskortti pukupussin muovitaskuun ja nakkaa se lähimpään Postin tai Matkahuollon pisteeseen niiden aukioloaikojen mukaisesti palautuspäivän aikana. Voit myös palauttaa asun suoraan Helsingin liikkeeseen aukioloaikojen mukaisesti.  Palautus on asiakkaalle aina ilmainen.

PALAUTUKSEN MYÖHÄSTYMINEN

Mikäli asun palautus Bonicille myöhästyy muun kuin kuljetusyrityksen toimesta, siitä veloitetaan käyttöehtojen mukaan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukainen hinta per myöhästynyt päivä. On kuitenkin todella tärkeää, että asut palautetaan Bonicille ajoissa, sillä ne saattavat olla jo vuokrattuna seuraavalle upealle asiakkaalle ja meillä tulee olla aikaa huoltaa asut ennen seuraavaa vuokrausta. 
Käyttöehdot voit lukea tästä.