Pääsiäinen on nyt taputeltu tältä vuodelta, toivottavasti teillä kaikilla oli oikein onnistunut ja mukava pitkä viikonloppu. Uuteen viikkoon lähdetäänkin nyt ihan mahtavilla uutisilla! Innolla ilmoitamme, että avaamme pop-up vaatevuokraamon aivan Helsingin ytimeen ensi viikon tiistaista alkaen 4 viikoksi eteenpäin.

Meidän tiimi on tästä niin fiiliksissä ja toivommekin tosi paljon, että näemme monet teistä tässä meidän uudessa pop-up showroomissa! Annankadun liike puolestaan sulkeutuu tämän kuukauden ajaksi, sillä keskitämme koko valikoiman keskustan pop-uppiin. Annankadulle palaamme taas tämän sulkeuduttua. 

MISSÄ JA KOSKA?

Pop-up vuokraamomme tulee toimimaan Box by Posti:n tiloissa osoitteessa Keskuskatu 3. Olemme siis aivan suoraan Stockmannin takana kävelykadulla. Jo katutason ikkunalta voi bongata meidät sekä osan vaatteistamme. Pop-up showroomimme puolestaan löytyy Boxin alakerran tiloista, jonne ovat kaikki lämpimästi tervetulleita aukioloaikojemme puitteissa, eikä ajanvarausta tarvita. 

Ajankohta pop-upille on 26.4.-21.5. Ja hurraa! Meidän aukioloajatkin laajenevat nyt sopivasti kevään ja kesän juhlakautta kohden. Eli pop-upin aukioloajat tulevat olemaan ma-pe klo 12-19 ja la klo 12-15. Sunnuntaisin olemme suljettu. Voit siis tulla kokeilemaan ja fiilistelemään vaatteita parempien ja laajempien aukiolojen puitteissa! 

Vuokraaminen toimii täysin samalla kaavalla, kuin aiemminkin: 3 ja 7 päivän kertavuokraukset joko Box by Postin tiloissa olevasta showroomista, josta koko valikoimamme löytyy, tai meidän omasta verkkokaupasta. Vaatetta saa käyttää kuten omaansa ja se palautetaan meille pesemättä vuokrausajan päätyttyä. Me hoidamme vaatteiden huollon.

Verkkokauppa toimii kuten ennenkin ja toimitamme vaatteita ja upeita juhlatyylejä asiakkaillemme ympäri maan. 

NÄHDÄÄN KESKUSKADULLA 26.4. ALKAEN

Nähdään siis ensi tiistaista 26.4. alkaen Keskuskadun pop-upissa. Polkaistaan yhdessä käyntiin loppukevään ja kesän railakas, hauska ja ennen kaikkea tyylikäs juhlakausi!

Tulethan myös kurkkaamaan meidän uutuusmekot, joita saamme valikoimaamme nyt ihan lähipäivien aikana. Uusia mekkoja on tulossa niin Miia Halmesmaalta kuin Ida Sjöstedtiltä. Nähdään ihanien vuokrauksien merkeissä! <3

Innokkain terkuin,

Bonicin mimmit

huhtikuu 19, 2022

Jätä kommentti