Huh, mikä viikko! :) Maanantai alkoi sillä, että me, Kati ja Petra, pakkasimme Annankadun liikkeen pakettiin ja kuskasimme vaatteet ja muut tavarat pop-up myymälään Keskuskadulle. Showroom sekä näyteikkuna saatiin rakennettua ja ai että miten ihanat niistä molemmista tuli! Pari kiinnostunutta pyörähti maanantaina jo kurkistamassa mistä on kyse.

Tiistaina avasimme pop-upin asiakkaille. Fiilikset oli hyvin odottavat ja suurella innokkuudella ja riemulla toivotimme ensimmäiset asiakkaat tervetulleiksi. Vaatteita vuokrattiin niin kesän häihin kun kevään gaaloihinkin.

Vuokraa juhlavaatteet Bonicin pop-up myymälästä Keskuskadulta.Yläkerran ikkunalla on osa meidän vaatteista.

Viikon mittaan hommat alkoivat käydä tutuksi pop-upissa. Näyteikkuna herättää paljon kiinnostusta, mutta katsokaa nyt miten ihanan herkulliselta se näyttää! Asiakkaina on käynyt sekä sisälle poikkeavia ohikulkijoita että meidän vanhoja tuttuja.

Bonicin vuokravaatteita voi bongata Box by Postin ikkunalta.

Katin mielestä parasta pop-upissa on tähän mennessä ollut se, että olemme päässeet tuomaan vaatevuokrauksen aivan Helsingin ytimeen loistavalle paikalle ja sinne missä ihmiset liikkuvat. Vaatevuokraus sopii aivan kaikille ikää ja kokoa katsomatta, joten on ihan mahtavaa, että olemme päässeet tuomaan sitä entistä näkyvämmälle paikalle ja lisäämään tietoisuutta vaatevuokrauksesta myös laajemmalle yleisölle.

Petra puolestaan intoilee ihmisistä. On ollu huikeaa nähdä vanhoja asiakkaita, jotka ovat tulleet katsastamaan meidän uudet tilukset. Lisäksi tietenkin uusista asiakkaista ja tuttavuuksista, kiinnostuneista ohikulkijoista ja hypistelijöistä sekä siitä, kuinka paljon olemme päässeet jo näiden ekojen päivien aikana kertomaan Bonicista ja vaatteiden vuokrauksesta ylipäätään. On ihanaa nähdä, kuinka paljon kiinnostusta se herättää ja kuinka positiivisia tunteita ja kommentteja koko idea on saanut. 

On niin siistiä ja innostavaa, että saatiin tällainen mahdollisuus toimia aivan Helsingin keskustassa juuri valmistujais- ja ylppärijuhlien sesongin alkaessa! Meidän lisäksi pop-upissa on Diipiks sekä Rohje, eli meillä on upea yhdistelmä kaikkea kivaa täällä.

Lämpimästi tervetuloa vierailemaan pop-upissa ja showroomissa! Olemme auki 26.4.-21.5. välillä, jonka jälkeen palaamme taas Annankadulle. Aukioloajat ovat laajentuneet aiemmasta, eli olemme auki ma-pe klo 12-19 ja la klo 12-15. Toivottavasti nähdään mahdollisimman monet teistä täällä! <3

Alakerran showroomista voit vuokrata vaatteita juhliin.Alakerran showroomista löytyy laajempi valikoima ja lisää kokoja.

Vapputerkuin,

Bonicin mimmit

huhtikuu 29, 2022

Jätä kommentti