Heippa ihanat! Tänään inspiroidutaan kevään juhlavaatteista. Haluaisitko nähdä mitkä vaatteet ovat olleet meillä Bonicilla kaikkein vuokratumpia nyt kevään aikana? Saamasi pitää! Kurkataan nyt tämän kevään suosituimmat mallit. 

Kevään viisi vuokratuinta juhlavaatetta

Kevään aikana meiltä on vuokrattu vaatteita jo pitkälle kesän juhliin, mutta myös spontaanisti jopa samalle viikonlopulle. Ehdottomasti suosituin vuokrauksen kohde on häät, mutta hyvänä kakkosena tulee erilaiset tilaisuudet, kuten gaalat sekä työn ja vapaa-ajan tapahtumat. Vuokratuimmat asut esittelemme sinulle nyt seuraavaksi.

  1. Miia Halmesmaa – Lush -silkkimekko, jade

Ykköspaikkaa pitää vankasti edelleen Miia Halmesmaan suunnittelema upea Lush -silkkimekko. Jaden väri tuntuu vetoavan ihmisiin vuodenajasta riippumatta. Tämä mekko onkin ollut asiakkaidemme suosikki jo pitkän aikaa. Mekkoa on käytetty niin häissä kuin omilla syntymäpäivilläkin. Laadukas mekko on 100 % silkkiä ja on suunniteltu sekä valmistettu Suomessa.

Tämä jaden värinen on ollut kaikkein suosituin Lush -mekko, mutta sen kintereillä viilettää myös sininen Lush. Kesän uutuuksina saimme juuri valikoimaan myös tämän pinkin ja tämän turkoosin silkkimekon. 

  1. ByTiMo – Poppy -mekko

Hyvänä kakkosena Lushien jälkeen on norjalainen kaunotar, Poppy -mekko. Poppy saapui valikoimaamme tänä keväänä ja se on vakiinnuttanut paikkansa asiakkaidemme sydämissä jo nyt. Kaunis v-aukko selässä, näyttävä pituus sekä höyhenenkevyt materiaali tekevät mekosta kesän suosikkiasun. Tämä on täydellinen mekko häihin, valmistujaisiin tai miksi ei vaikkapa kesälomareissun luottovaatteeksi, kun kaipaat jotain herkullista ja laadukasta.

Vuokraa vaaleansininen mekko häihin vaatevuokraamo Bonicista.

  1. Miia Halmesmaa – Lush Babydoll -mekko

Niin ikään Miia Halmesmaan Lush Babydoll -mekko on osoittanut suosionsa heti sen saapumisesta lähtien. Mekkoa ei juurikaan ole ollut tavattavissa liikkellämme, sillä se on ollut ilahduttamassa ja kiertämässä asiakkaalta toiselle jatkuvasti. Vielä olisi kuitenkin kesän kalenterissa tilaa – tämä on loistovalinta juhliin kuin juhliin, oli kyseessä sitten gaala, syntymäpäivät tai häät. Kangas on melko karheaa ja tekee mekosta upean runsaan. Samaan aikaan se on maailman söpöin! 

  1. ByTiMo – Petunia -mekko

ByTiMon uutuuksiin lukeutuva Petunia -mekko on herättänyt hurjan määrän kiinnostusta heti siitä lähtien, kun se keväällä saapui meille. Kaunis väri, veikeät hihat ja lumoava kokonaisuus on houkutellut asiakaitamme käyttämään mekkoa muun muassa häissä, gaalassa ja ristiäisissä. Ja katsokaa tuota helmaa! Tylli tekee mekosta upean juhlavan ja kauniin naisellisen.

Vuokraa laventelin värinen mekko juhliin vaatelainaamo Bonicilta.

  1. ByTiMo – Bubble -mekko

Pinkkiä, pinkkiä! Ei ole varmaan jäänyt epäselväksi, että me rakastamme värejä ja erityisesti pinkkiä. Iloksemme olemme huomanneet, että se on himoittu väri myös asiakkaidemme keskuudessa. Niin ikään norjalainen Bubble -mekko hauskoine hihoineen on helppo kietaisumalli, joka sopii monelle koolle sekä vartalotyypille. Tämä rento, mutta silti juhlava mekko sopisi ihanasti esimerkiksi synttärisankarille, tyttöjen iltaan tai korujen ja korkojen kera hieman hienommillekin kekkereille.

Muita asiakkaidemme suosikkeja, jotka peesaavat ylläolevia vaatteita ovat Ida Sjöstedtin River -mekko ja Rue -haalariasu sekä ByTiMon Leila -mekko.

Varaa omat juhlavaatteesi hyvissä ajoin

Meillä on vaatteista vain yksi kappale per koko. Tämän vuoksi nopeus on valttia asujen varaamisessa. Jos ja kun isket silmäsi johonkin tiettyyn juhlavaatteeseen, kannattaa se varata jo hyvissä ajoin etukäteen. Varauskalenterimme ovat auki jopa 5 kuukauden päähän, joten voit varata suosikkiasusi kesän juhliin vaikka heti.

Oli tarpeenasi sitten mekko häihin, ylioppilasjuhliin, ristiäisiin tai syntymäpäiville, autamme enemmän kuin mielellämme valinnassa. 

Aurinkoisin terkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti