Long time no pikkujoulut! Vihdoin päästään taas kuluttamaan tanssilattioita ja kilistelemään näille loppuvuoden kohokohdille. Aloita juhlien fiilistely varaamalla bileiden näyttävin juhlamekko Bonicilta. 

Mitä jos vuokraisit asun tämän vuoden pikkujouluihin? 

Oli kyseessä sitten firman kauan odotetut bileet tai kaveriporukan omat intiimimmät pikkujoulut, pukeutuminen on aina isossa roolissa. Etenkin tämän tyyppisiin juhliin on kiva oikeasti panostaa ja säväyttää. Vaatteet tuovat tilanteeseen oman taikansa ja antavat rutkasti itsevarmuutta ja hyvää fiilistä. Mekkoa ei tarvitse aina ostaa omaksi - vaatteen vuokraaminen on helppo ja tyylikäs ratkaisu, kun haluat pukea päällesi jotain erilaista ja näyttävää sekä ennen kaikkea laadukasta designia. 

Vuokraa pikkujoulumekko BoniciltaSkål Ivana Helsingin tyttöjen, Loran ja Beatan kanssa.

Vuokraa mekko Bonicilta helposti joko verkkokaupasta tai Helsingin liikkeestä Annankadulta. Voit vuokrata vaatteita kertavuokrauksina joko 3 tai 7 päiväksi ja paluttaa helposti pesemättä takaisin Boniciin. Sinun ei tarvitse rekisteröityä tai sitoutua mihinkään (muuhun kun hauskanpitoon). Toimitamme vaatteita ympäri Suomen, joten saat nauttia näistä ihanista asuista ihan missä päin maata tahansa. Mutta nyt piisaa jorinat, eiköhän siirrytä ihastelemaan näitä upeita ja erilaisia pikkujoulutyylejä. Näihin on vaikea olla rakastumatta! 

Inspiraatiota pikkujouluihin

Ida Sjöstedtin River mekko on täydellinen mekko pikkujouluihin

Onko täydellisempää pikkujoulumekkoa olemassakaan? Ruotsalaisen Ida Sjöstedtin suunnittelema River -mekko saapui meidän valikoimaan vasta pari viikkoa sitten ja se on kirjaimellisesti viety käsistä jo ekojen viikkojen aikana. Ei ihme, nimittäin tämä malli on aivan ihana ja sopii ikää, kokoa ja kropan muotoa katsomatta ihan kaikille. Upeat yksityiskohdat tekevät mekosta juhlavan ja näyttävän. Tästä mallista on muutamia eri kokoja ja ne ovat vapaina odottamassa teidän huikeita juhlia vielä muutamina loppuvuoden viikonloppuina. Tämän mallin kanssa nopeus on kuitenkin valttia ja se kannattaa varata hyvissä ajoin jo etukäteen.  

Vuokraa Ivana Helsingin mekko vaatevuokraamo Bonicista

Kiiltoa ja kohoprinttiä pikkujoulun juhlijoille tarjoilee puolestaan Ivana Helsingin Beata -mekko. Kotimaisen muotisuunnittelijan luoma upea malli on helppo päällä ja hihat voi stailata oman maun mukaan ja pitää joko pitkinä kylmien iltojen lämmikkeenä, tai kääriä lyhyemmäksi korostaen ihania puhveja. Mekko on melko lyhyt, joten pitkät saappaat sopivat sen kaveriksi täydellisesti, mutta toki kauniit avokkaatkin palvelevat mekon seurana oikein mainiosti. 

Punainen juhlamekko Bonicista

Ei ole pikkujouluja ilman punaista. Belgialaisen suunnittelijan Catalina J:n kaunis Alegra -mekko on sesonkiin täydellisesti sopiva mekko, jossa on upea leikkaus. Materiaali on silkkiä ja tuntuu vallan taivaalliselta päällä. Mutta pieni heads up, tässä mekossa on melkoisen nafti vyötärö, joten kannattaa valita yksi koko isompi mitä normisti käytät. 

Vuokraa mekko pikkujouluihin Bonicista

Niin ikään Ida Sjöstedtin suunnittelema Aurora -mekko on super hurmaava valinta pikkujoulukauteen. Harmaalla pohjalla oleva glitteri antaa säihkyvän lookin mekon kantajalle. Tämä on helppo stailata siroilla avokkailla ja ihanalla pikkulaukulla, tai hieman rouheammin maihareilla ja värikkäällä huulipunalla. 

Valkoinen juhlamekko pikkujouluihin

Norjalaisen trendibrändin, ByTimon, uutuusmekko Leila käy pikkujouluihin kuin valettu. Lunta ei juurikaan ole täällä pääkaupunkiseudulla vielä tavattu, mutta juhlavan valkea kangas sopii alkutalven rientoihin ihanasti tuoden valoa tähän pimeään vuodenaikaan. Tällä mekolla hurmaat nuivimmankin pomon ja kuivimmankin kollegan firman kekkereillä, sano meidän sanoneen. 

Leopardikuvioinen haalariasu Ida Sjöstedtiltä

Okei myönnetään, mutta me ei saada tarpeeksemme Ida Sjöstedtistä! Nämä asut vain sopivat erityisen hyvin nyt pikkujouluihin, vai mitä? Tämä ihana Rue -haalariasu tosin on melko suosittu ihan ympäri vuoden, kesälläkin. Pikkujouluihin se tuo asiaankuuluvaa ilmettä upean kultaisen glitterin sekä näyttävän tyylinsä vuoksi. Ja nuo olkapäät, niin siistit!  

Pikkumusta pikkujouluihin

Kun haluat laadukkaan pikkumustan - vastaus on Vestiariumin Gracia -mekko! Tämä kaunis juhlamekko on helppo ja tyylikäs suoralla leikkauksella ja kauniilla v-aukolla. Olkapään laskokset antavat lookkiin hieman särmää. Fun (and sustainable) fact: Vestiarium on 100 % hiilineutraali yritys. Lue lisää tästä. 

Aikailu sikseen - nyt varataan loppuvuoden juhlamekkoja 

Loppuvuoden juhlakausi käy jo kuumana ja niin käyvät myös varauskalenterit. Mekkoja voi varata aina kolmen kuukauden päähän. Jos siis tiedät, että sinulla on tulossa kinkerit tai jokin hienompi tilaisuus vielä tämän vuoden puolella, kannattaa mekko varata jo hyvissä ajoin etukäteen. Älä siis jää nuolemaan näppejäsi - toimi nopeasti ja varmista, että saat unelmiesi asun juuri sinulle tärkeään hetkeen! Tästä pääset tsekkaamaan Bonicin upean pikkujouluvalikoiman. Tämä linkki puolestaan johdattaa sinut koko Bonicin valikoiman pariin.

Vaatevuokraamo Bonicin Helsingin liikeToivottavasti nähdään myös meidän Annankadun liikkeellä! 

Pikkujoulumeiningissä vahvasti mukana,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti