Halloween-viikko on täällä! Sehän tarkoittaa sitä, että lyödään kekseliäät Halloween-asut ja huikea bileasenne tiskiin ja laitetaan juhlien. Onko sinulla vielä inspiraatio ja ideat hukassa sekä asu hakusessa? Stressi seis! Tule meille vaatevuokraamoon. Meillä on täällä niin paljon vaatteita, jotka on tosi helppo stailata luovasti erilaisiin Halloween-asuihin! 

Halloween muffinssit

Inspiraatiota bileisiin

Jos sinulla ei ole vielä mitään kekkereitä sovittuna, ei ole liian myöhäistä laittaa itse hösseliksi ja kutsua lähimmät ystävät hauskoihin teemabileisiin. Pukeutuminen on ihan parhaista parhain juttu Halloween-bileissä, mutta kyllähän se niin on, että ruokailu on myös juhlien yksi iso kohokohta. Panosta siis niin asuun, tarjottaviin kun selkäpiitä karmiviin koristeluihin. Tästä löydät herkullisia ruokaideoita ja tästä kivoja ideoita omiin Halloween huvitteluihisi. Ja nyt siirrytään erilaisiin Halloween-tyyleihin! Voilá, ja bileet on valmiit. 

HALLOWEEN – mikä täydellinen syy vuokrata asu!

Vuokramekko on ihan täydellinen ratkaisu Halloweenin asuksi. Mekkoa ei tarvitse ostaa omaksi, mutta saat silti hieman erilaista särmää ja hauskuutta osaksi asuasi. Esittelemme sinulle seuraavaksi muutaman vaatevuokraamon suosikkityylin tähän järkyttävän huikeaan juhlaan!  

 Halloween asuideat vaatevuokraamo Bonicista

Halloween kissa-asu Bonicista

Halloweenin asuideat vaatelainaamo Bonicista

Lisäksi esimerkiksi kimaltava Ida Sjöstedtin River -mekko, trendaavan Ivana Helsingin Lora -mekko ja kotimaisen suunnittelijan Mirkka Metsolan Ultravuolet -mekko sopivat meidän mielestämme loistavasti Halloweeniin. Tästä pääset vielä tsekkaamaan Bonicin koko valikoiman. 

ps. Ethän unohda käyttää alennusta! Sunnuntaihin 31.10. asti valikoiman kaikki vaatteet ovat -15 % koodilla "HALLOWEEN". Käytä koodia kassalla ja takaa itsellesi Halloweenin magein mekko! 

Kauhean kivoin terkuin,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti