Taidebrändi Ivana Helsinki on Bonicin uusin yhteistyökumppani, joka tuo olemassa olevaan valikoimaan boheemin tuulahduksen. Me täällä Bonicilla olemme niin innoissamme näistä Ivana Helsingin upeista vaatteista etenkin niiden moniuloitteisen suunnittelun ja rohkean designin vuoksi! Nämä huikeaa naisellisuutta korostavat ja tyylikkäät vaatteet tukevat täydellisesti Bonicin arvomaailmaa, joka puolestaan puhuu muun muassa feminiinisen rohkeuden ja naisten voimaannuttamisen puolesta. Perustaja Paola Suhosen mukaan Ivana Helsinkiin pukeutunut onkin ”hän, joka kantaa tulta, ei vain hehkua.”  

Ivana Helsinki ja Bonic

Slavic melancholy, sleek Scandinavian aesthetics and nostalgic vintage vibes

Perheomisteinen Ivana Helsinki sai alkunsa Paola Suhosen henkilökohtaisena taideprojektina. Muotimerkki on perustettu vuonna 1998. Suunnittelussa yhdistyvät slaavilainen melankolia, puhdaslinjainen skandinaavinen estetiikka sekä nostalginen vintage-maailma. Ivana Helsinki on taidebrändi, joka ulottuu muotisuunnittelun ja muotoilun lisäksi musiikkiin, elokuviin sekä omiin festivaaleihin, Superwoodiin, saakka.

Ivana Helsingin vaatteita voi nyt vuokrata vaatelainaamo Bonicista.

Tyylikäs outfit juhliin vai asennetta arkeen?

Ivana Helsingin vaatteet sopivat tyyliltään erinomaisesti juhliin, mutta toisaalta ne ovat tyylikkäitä asenneasuja myös parempaan arkeen. Kun haluat säväyttää komeasti ystäväpariskunnan häissä, omilla synttäreillä tai tehdä toimistolle paluusta ikimuistoisen, suosittelemme sinua ehdottomasti tutustumaan näihin vaatevuokraamosta löytyviin Ivana Helsingin mekkoihin. Nyt esittelemme teille kolme upeaa ja erilaista vuokramekkoa, jotka voit löytää Bonicin verkkokaupan ja Annankadun valikoimasta.  

Pearl -mekolla asennetta ja meininkiä juhlaan tai arkeen

Upea keltamusta Pearl -mekko imartelee kantajaansa sen vyötäröä korostavan mallin sekä miellyttävän rennon materiaalin vuoksi. Röyhelöyksityiskohdat antavat mekkoon mageeta ja feminiinistä asennetta. Koko tässä vastaa melkolailla normaalia, eikä ole ainakaan yhtään pieni malli verrattuna muihin saman kokolapun vaatteisiin. Kuvioinnin puolesta mekko voisi sopia vaikka jännittäviin Halloween -juhliin tai muihin teemabileisiin tai miksei valmistujaisjuhliin tai synttäreille tuomaan hieman hyvän mielen räväkkyyttä.  

Ivana Helsingin Pearl mekko Bonicista

Revittele mekon kanssa maihareilla sekä nahkarotsilla ja anna hiusten olla villisti auki. Voit myös stailata sen korkkareilla, huulipunalla ja tyylikkäällä pikkulaukulla hieman hienompaan tilaisuuteen sopivaksi.

Ivana Helsingin näyttävä Pearl mekko

Beata -mekko sopii hääjuhlasta aina firman pikkujouluihin asti

Kauniin kiiltävä Beata -mekko on ehdoton katseen vangitsija. Se ilostuttaa niin siihen pukeutunutta kuin ympärillä olijoita. Mekon kevyt materiaali tekee siitä helpon ja mukavan päällä. Puhumattakaan sen upeasta tyylistä: glamouria mekkoon lisää puolestaan sen pienet kaulukset, kohoprintti ja kiilto. Koko on tässä melko normaali, mutta rinnanympärys saattaa jäädä kokoon nähden hieman naftiksi, ja siksi tästä kannattaa vielä varmuuden vuoksi kurkata nettisivuilla oleva mittataulukko.

Vuokraa Ivana helsingin mekkoja vaatelainaamo Bonicista

Stailaa halutessasi siistien tennareiden ja rennon laukun kanssa pienempään tilaisuuteen tai pue fiinimpään juhlaan näyttävien korkojen ja upean kampauksen kaveriksi.

Lainaa Ivana Helsingin beata mekko Bonicista 

Lora -mekon kanssa voit mennä niin drinkeille kun hienompiinkin bileisiin

Näyttävän värinen ja mallinen Lora -mekko on nappivalinta moneen eri tilaisuuteen. Siinä on kyse kovasta naisellisuudesta ja sitä se myös henkii. Rohkea printti sekä 3-kerroksiset röyhelöt niin hihoissa kun helmassa tuovat asuun feminiinistä hauskuutta. Koko vastaa muutoin normaalia, mutta jälleen rinnanympärys on vielä hyvä tarkistaa tämän mekon mittataulukosta.

Ivana Helsingin punainen juhlamekko Bonicista

Lora -mekko käy sellaisenaan niin aftereille, tyttöjen iltaan kuin kivalle kaupunkilomallekin. Juhlavammaksi sen puolestaan saa näyttävällä ja väreihin mätsäävällä pikkulaukulla sekä tyylikkäillä hiusasusteilla ja koruilla. Kruunaa look lisäksi lempparihuulipunallasi!

Ivana Helsingin Lora mekon voi vuokrata juhliin vaatelainaamo Bonicista

MAGEITA SHOPPAILUHETKIÄ, SISKOT! Nyt saat vuokrattua vaatelainaamo Bonicista Ivana Helsingin mekkoja -15 % alennuksella perjantaihin 15.10. asti koodilla IVANAHELSINKI15. Näpyttelethän koodin kassalla vuokrauksen yhteydessä! Voit varata mekon jo etukäteen, mikäli sinulla on jo bileet tiedossa myöhemmälle ajankohdalle. Valikoimaan pääset suoraan tästä. <3 Postitamme ympäri Suomen, mutta olet erittäin tervetullut myös meidän Helsingin liikkeeseemme! 

Nähdään siis storella tai verkossa. :) 

Cheers,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti