Hola chicas (y chicos)! <3 Kesä on ihanaa, nautinnon aikaa. Monien viikonloput ovat täyttyneet jo hurjaa vauhtia ja luvassa onkin ihastuttavia kesäjuhlia. Muistathan myös nauttia rauhallisista hetkistä, jotka ovat pyhitetty vain ja ainoastaan sinulle, ja jotka kulkevat täysin sinun ehdoillasi. Päivän kuin päivän voi kruunata upealla kesämekolla. 

Juhlien asukriisit ovat historiaa - vuokraa kaunis mekko

Monilla on kutsu käynyt monenlaisiin erilaisiin kesäjuhliin; intiimeistä puutarhajuhlista aina syntymäpäivien kautta isompiin häätilaisuuksiin. Kuinka huikeaa onkaan päästä laittautumaan kauniiksi ja viettämään aikaa ihmisten keskuudessa sekä nauttimaan juhlapöydän antimista pitkän koronavuoden jälkeen! Tällaisissa karkeloissa pukeutuminen on suuressa roolissa ja täydellisen asun löytämiseen käytetään usein aikaa ja vaivaa, sekä useita tunteja kaupoilla ja nettikaupoilla pyörimistä. 

Vaaleansininen pitsimekko juhliin

Vaatelainaamo Bonic tarjoaa kauniita ja helppoja ratkaisuja juhlapukeutujille. Valikoimasta löytyy erilaisia vuokramekkoja aina rennoista kukkamekoista hienoihin silkkimekkoihin, ja kaikkea siltä väliltä. Vaatevuokraamo tarjoaa mahdollisuuden kokeilla jotain uutta ja erilaista silti omistamatta sitä. Sekä jotain mitä et ehkä normaalisti ostaisi omaksi. Etenkin jos usein pukeudut mustaan, tämä on erinomainen tilaisuus kokeilla jotain värikästä ja säväyttävää! Lisäksi kaikki vaatteet ovat designereiden suunnittelemia, ja suurin osa kotimaisten suunnittelijoiden vastuullisen muodin luomuksia. 

Vuokramekko juhliin

Juhlista vuokraamaasi mekkoa - olet ansainnut sen! 

Joskus on kuitenkin myös ihanaa vain olla ja nauttia kesästä ja omasta ajasta. Ihan tuiki tavallisen viikonlopun voi kruunata vuokraamalla upean kesävaatteen. Asunhan voi vuokrata, vaikka virallisia juhlia ei olisikaan. Tämä on täydellinen tapa hemmotella itseäsi. Luo näyttävällä kesämekolla oma pieni juhlasi ja nappaa kaunis selfie someen muistoksi. Näin olet ikuistanut ihanan hetken kauniissa mekossa.

Mirkka Metsolan laventelin värinen haalari

Nouda viikonlopun asu perjantaina ja palauta viikonlopun päätyttyä maanantaina. Vuokraamallasi kesämekolla luot oman glamourisi; voit kutsua parhaat ystäväsi piknikille vehreään puistoon kilistelemään maistuvalla kuohuvalla sekä nauttimaan kesän raikkaita ruokia. Tai voit käydä itseksesi vaikkapa kaupunkikävelyllä ihastelemassa ja fiilistelemässä kesäistä meininkiä ja iloisia ihmisiä sekä ostamassa kesäisen makean jäätelön. Illan tullen valmista herkullinen ateria ja osta pullo hyvää viiniä kaveriksi Alkosta, ja nauti elämästä sekä upeasta mekostasi. Juhlista vuokrattua asua, kesää, ystäviä ja hyvää ruokaa… juhlan aiheitahan riittää! Anna viinin läikkyä, meitä se ei haittaa! :) 

Vimman kesämekko sopii piknikille ystävien kanssa.

Toivotamme sinulle hauskoja kesäjuhlia, sekä rentouttavia ja ainutlaatuisia hetkiä itsesi kanssa! <3 

- Bonicin tytöt 

heinäkuu 24, 2021

Jätä kommentti