Hääkesä 2021 on jo alkanut ja onkin hyvässä vauhdissa! Onko sinulle käynyt kutsu häihin tälle kesälle? Tai ehkä useampiinkin? Monet ovat joutuneet siirtämään häitään jo pitkään vallinneen tautitilanteen vuoksi, joten nyt on todellinen juhlan paikka. Pidetään siis huoli siitä, että hääparin lisäksi myös vieraat panostavat kunnolla tähän rakkauden täyteiseen juhlaan ja pukeutuvat sinne tyylikkään vastuullisesti.

Vuokraa kaunis ja näyttävä mekko häihin

Häät ovat oiva esimerkki juhlista, joihin usein ostetaan uusi juhlamekko. Vanhaa ei viitsitä käyttää, mutta onhan se hieman tylsää lähteä metsästämään uutta kaapin täytettä. Mälsää on myös se, että löydät kauniin mekon muutamalla kympillä, ja häissä sitten joku tokaiseekin, että hänellä on samanlainen kesämekko kotona. Tai vielä pahempi; toisella häävieraalla on tismalleen sama puku päällä. Kääk!

Vaatteen vuokraus on tähän täydellinen ratkaisu. Vuokraa vaikkapa kotimaisen suunnittelijan säväyttävä sekä arvokas mekko ja kuluta se sama muutama kymppi tähän. Saat upean ja vastuullisen lookin kuormittamatta luontoa sekä tukematta pikamuotia. Ja tuskinpa kenelläkään on samanlaista mekkoa päällä samoissa juhlissa. Vaatelainaamossa saat mahdollisuuden kokeilla uusia ja erilaisia tyylejä.

Erilaisia tyylejä erilaisiin häihin

Hääjuhlia on useita erilaisia. Jotkut ovat rennot ja pienet, toiset taas suuremmat ja juhlavammat. Myös hääpari saattaa esittää toiveita pukeutumisen suhteen. Vaatelainaamo Bonicin valikoimasta löytyy asuja laidasta laitaan. Inspiraation löytämiseksi tarjoilemme sinulle tänään muutamia erilaisia asukokonaisuuksia sekä upeita mekkoja häihin.

Mirkka Metsolan laventelin värinen haalariasuMirkka Metsola - Ruffle -haalariasu, 55 € / 3 vrk (OVH 295 €)

Laukku - Ideal of Sweden

Mirkka Metsolan vaaleanlila haalariasu ja korvakorutKorvakorut - Linda Toye

 

Vaaleanpunainen mekko häihinVejits - High Neck -mekko, 69 € / 3 vrk (OVH 329 €)
Laukku - Ted Baker

Vejitsin vaaleanpunainen silkkimekkoKorvakorut - Linda Toye

 

Vejitsin kukkamekko häihinVejits - Flower -kietaisumekko, 55 € / 3 vrk (OVH 269 €)

 

Vimman oranssi juhlamekkoVimma - Kalla neon oranssi -mekko, 29 € / 3 vrk (OVH 109 €)
Laukku - Lovia 
Kengät - Hugo Boss

Vimman mekko ja helmikorutKorvakorut - Linda Toye

 

Korkkarit kattoon,

Bonicin tytöt

heinäkuu 15, 2021

Jätä kommentti