Monet meistä ovat varmasti olleet tilanteessa, jossa edessä on juhlat tai tilaisuus, ja pähkäilemme mitä sinne voisi oikein pukea päälle. Osa lähtee kiertelemään kauppoja ja etsimään sopivaa tanttua. Osa löytää vanhan mekon kaapista, ja pitkin hampain pukee sen päälleen samalla mumisten, kuinka tämä sama mekko oli juuri siellä toisessakin tilaisuudessa. Olisi ollut kivampaa pukea jotain uutta ja ennennäkemätöntä, mutta on mälsää ostaa mekko vain tätä tilaisuutta varten. Sitten se kuitenkin jää taas kaappiin lojumaan.

Vaatelainaamo Bonic perustettiin, jotta tarjolla olisi enemmän vastuullisia ja helppoja vaihtoehtoja pukeutumiseen, muun muassa juuri näitä tilanteita varten. Haluamme kannustaa naisia löytämään sopivan ja kauniin mekon juhliin, tärkeään työhaastetteluun, ystävän syntymäpäiväjuhliin tai vaikkapa treffeille. Vaatelainaamosta löytyy asuja moneen tilanteeseen

Vuokramekko toimii tilanteessa kuin tilanteessa

Vuokra-asu on nappivalinta moneen tilanteeseen. Kaikilla on ne omat vaatekaapin kulmakivet. Luottovaatteet, joita voi käyttää arkisissa tilanteissa. Bonicin vaatteet tuovat tähän sen kivan lisän, että aina kun on tarve hieman panostaa tai haluat pukea jotain tavallisesta poikkeavaa, käytössäsi on vastuullinen ja rajaton vaatekaappi. Unohda iän ikuiset vaatekriisit ja vuokraa helposti netistä tai liikkeestä!

Bonic Fashion Rentalin liike Helsingissä

 

Hääjuhla tai muu erityisen ihana juhlatilaisuus

Ystäväpariskunnan häät tai esimerkiksi kummilapsen rippijuhla ovat juhlavia tilaisuuksia. Melko usein asuvalintaa mietiskellään tarkkaan. Monilla naisilla (siis myös meillä valitettavasti) on tapana ostaa uusi mekko näihin juhliin. Tuntuu höhlältä laittaa sama asu, joka oli viime kesänäkin päällä, vaikka se olisikin kaunis ja sopisi hyvin. Ei ole kuitenkaan kivaa lähteä ostoksillekaan. Tätäkin mekkoa tulisi kuitenkin pidettyä päällä vain kerran ja sitten se jää vallan käyttämättä ja löytyy edelleen viiden vuoden päästä kaapin perukoilta. Onko tämä sinullekin tuttu pulma?

Bonic sopii tähän kuin nenä päähän. Valikoimasta löytyy juhlamekkoja myös näitä hienompia tilanteita varten. Esimerkiksi suomalaisen brändin Vejitsin kauniit mekot tuovat kauneutta ja loistoa juhlapäivään. Myös Sanikain kierrätetyistä muovipulloista valmistetut mekot ovat katseen kääntäjiä. Se on ekologista muotia parhaimmillaan! Eikö olisi kätevää vuokrata designerin suunnittelema mekko häihin ja palauttaa viikonlopun jälkeen vaatelainaamoon pesuun?

Vejits - Rosie Pleated Short, 49 / 3 vrk (OVH 299 €)

Ekologinen ja vastuullinen muotiSANIKAI - Asta -mekko, 89 € / 3 vrk (OVH 480 €) & Vimma - Kalla neon oranssi -mekko, 29 € / 3 vrk (OVH 109 €)

 

Työhaastattelu tai tärkeä asiakastapaaminen

Työhaastattelut ovat jänniä tilanteita. Pukisiko bleiserin ja housut, vaiko raikkaan kukkamekon? On tärkeää näyttää siistiltä, mutta pystyä olemaan myös itsevarma. Vaatteilla ja kokonaisuuksilla viestitään paljon itsestään ja omista arvoistaan. Ne myös lisäävät itsevarmuutta ja rohkeuttakin. Kaikkihan me tiedämme, kuinka mukavaa on olla hyvältä tuntuvissa ja tyylikkäissä vaatteissa. Kaikki soljuu silloin.

Ehkä haluat myös vakuuttaa asiakkaasi ja pukeutua edustavasti tärkeään tapaamiseen heidän kanssaan. Tyylikkäällä vuokramekolla voitat heidät taatusti puolellesi.  

Vejits - Pink -housut, 35 € / 3 vrk (OVH 189 €)


Miia Halmesmaan kukkamekko

 Miia Halmesmaa, Flirty -kukkamekko, 49 € / 3 vrk (OVH 279 €) 

Tyttöjen ilta

Tyttöjen illat ovat ihan parhautta! Drinkit kivassa istuskelupaikassa tai viini ja juusto -iltamat ystävän luona on kyllä niin ihanaa. Ehkä ilta vielä jatkuu ja haluat säväyttää tyylikkyydellä myös kesäiltana kaupungilla.

Vuokraamalla kauniin asun luot ekstraloiston tällaisille jo valmiiksi kivoille illoille. Vaatelainaamon valikoimasta löytyy myös rennompia mekkoja. Ne sopivat erinomaisesti tyttöjen iltoihin. Samalla tuet vastuullista muotia, eikä sinun tarvitse kuluttaa aikaa vaatekriisiin ennen iltaa. Käytä kuin omaasi, anna skumpan läikkyä ja palauta meille pesuun. Meillä on keinot saada mekot puhtaiksi seuraavia upeita naisia varten.

Miia Halmesmaan kirsikankukkamekkoMiia Halmesmaa, Lush -kukkamekko, 39 € / 3 vrk (OVH 259 €) 

 Vimma - Sisko -mekko, 35 € / 3 vrk (OVH 159 €)

 

Treffit

Treffit uuden tuttavuuden kanssa, ystävän järjestämät sokkotreffit tai illallinen oman rakkaan puolison kanssa. Tuttuja tilanteita monelle. Pukeutuminen lisää hyvää fiilistä ja saa tuntemaan kauniiksi. Näillä on hyvä lähteä hurmaamaan uusi treffiseuralainen tai viettää ihana ilta poikaystävän kanssa rankan viikon päätteeksi.

Miia Halmesmaan Lush paitaMiia Halmesmaa - Lush -paita, 39 € / 3 vrk (OVH 169 €)

Vejitsin leopardikietaisumekkoVejits - Cheetah Printed Wrap -mekko, 49 € / 3 vrk (OVH 219 €)

 

Mökkiviikonloppu

Mökkiviikonloppu, mikä ihana tapa viettää aikaa! Usein pakkaamme mukaan verkkareita ja shortseja. Mitä, jos kokeilisit vaihtelun vuoksi ihanaa ja vastuullista kesämekkoa? Esimerkiksi nämä BHOOMI:n hampusta valmistetut mekot ovat aivan ihania ja sopivat täydellisesti mökille! Kuvittelepa itsesi istuskelemassa terassilla kylmän juoman ja herkullisen ruuan kanssa ihastellen järvimaisemaa. Tai miltä tuntuisi saunan raikkaana kiskaista tämä mukava ja näyttävä Vimman oranssi mekko päälle ja lähteä nauttimaan kesäyöstä? Mökilläkin saa olla tyylikäs!

BHOOMI - Alysa -maksimekko, 55 € / 3 vrk (OVH 240 €)

 Vimman oranssi kesämekkoVimma - Kalla neon oranssi -mekko, 29 € / 3 vrk (OVH 109 €)

 

Kaupunkiviikonloppu

Ihan tavallinen viikonloppu kaupungissa. Brunssi tai lounas ystävien kanssa ja rauhallinen iltakävely ja drinkit puolison kanssa illan päätteeksi. Herkullinen asu kruunaa muutoin tavalliset, mutta mukavat viikonloput. Tee omastasi vieläkin parempi ja vuokraa kaunis kesämekko ilostuttamaan päiviäsi. 

Vimman ruusutaivas mekko terassillaVimma - Ruusutaivas -mekko, 29 € / 3 vrk (OVH 119 €)

Vejitsin vaaleansininen pitsimekko Vejits - Baby blue -pitsimekko, 69 € / 3 vrk (OVH 369 €)

 

Festarit

Festarit kavereiden kanssa on taatusti kesän odotetuimpia tapahtumia. Koronavuoden jälkeen on huikeaa päästä revittelemään ja juhlimaan. Vaatelainaamon valikoimassa on myös upeita festariasuja, joten sinun ei tarvitse lähteä kiertelemään kauppoja ja etsimään sitä täydellistä asua vain yhtiä ainoita festareita varten. Esimerkiksi suomalaisen suunnittelijan Mirkka Metsolan musta mekko sopii festareille oikein mainiosti. Myös vaikkapa raikas vaaleanpunainen mekko Vimmalta luo näyttävän suloisen kesälookin. Molemmat voi yhdistää maihareiden tai tennareiden sekä trendikkäiden aurinkolasien kanssa. Myös Miia Halmesmaan monipuolinen leopardimekko, Flirty, sopii tähän loistavasti.

Miia Halmesmaan Flirty mekkoMiia Halmesmaa - Flirty -mekko, 35 € / 3 vrk (189 €)

Vimman vaaleanpunainen kesämekkoVimma - Kukka ll -mekko, 29 € / 3 vrk (OVH 89 €)

Ja listahan on loputon! Ystävän babyshowerit, etätyöpäivän piristys, staycation hotellilla ja vaikkapa puistopiknik kaveriporukalla ovat kaikki täydellisiä syitä vuokrata mekko. Hemmottele itseäsi ja tee päivästäsi spessu. <3

Terkuin,

Bonicin mimmit 

kesäkuu 23, 2021

Kommentit

Emma sanoi:

Teiltä löytyy kyllä asu joka tilanteeseen! Ihania mekkoja ❤

Jätä kommentti