Aika kuluu kyllä niin vikkelään – joko juhannus on taas täällä! Keskikesän juhlan aikaan on ihanaa olla mukavissa vaatteissa. Mitä jos kuitenkin vaihtaisit kollarihousut mekkoihin? :) Kuvittele itsesi kirmaamassa kukkaniityllä kauniissa kesämekossa. Tai ota kahvi mukaan ja istuskele laiturilla nauttien sinisestä taivaasta ja hyvästä kirjasta, sekä tietenkin upeasta juhannusmekosta. Napsi pari kuvaa ja ikuista kaunis hetki, jotta voit myöhemmin aina palata siihen ja saada hymyn huulillesi. Illallisella on myös mukava näyttää tyylikkäältä. Nauti grilliherkuista ja uusista perunoista vaikkapa kukkamekko päällä hyvässä seurassa ja anna itsesi rentoutua täysin. Nauti juhannushetkistä!

Vaatelainaamon inspiroivat juhannustyylit

  1. Kesäfiiliksellä kaupungissa 

Vietätkö juhannusta tänä vuonna kaupungissa? Oi, miten ihana onkaan lähteä kulkemaan hiljaisia katuja pitkin ja nauttia vaikkapa pullo kuoharia läheisessä puistossa oman puolison tai ystävän seurassa. Kruunaa päiväsi trendikkäällä kesämekolla ja luo oma juhannustaikasi sillä. Ruoho- ja kuoharitahrat eivät haittaa – meillä on neuvokkaat konstit saada ne pois, eikä tästä koidu sinulle mitään harmia.

Miia Halmesmaan kaunis musta kukkamekko kaupungille

  Juhannuspiknik ja Vimman kesämekko

 

  1. Rentoutuen kesämökillä

Keskikesän juhla kesämökillä on ehkä yleisin tapa juhlistaa tätä maagista tapahtumaa. Ja syystä! Onhan se nyt ihanaa istuskella rannassa ja katsella auringossa kimaltavia laineita ja kuunnella lintujen laulua. Kohta on grillikin kuumana – ei muuta kun nauttimaan herkullisista ruuista ja sen jälkeen juhannuskokon fiilistelyä. Ah, tätä on kyllä niin odotettu! Tee juhannuksesta tyylikäs ja vuokraa mekko ilostuttamaan juuri sinua, olet ansainnut sen.

 

Vimman ruusutaivas mekko

 Bhoomin musta kukkamekko

 

  1. Hauskasti festareilla

On kulunut pitkä aika festareista, mutta onneksi tautitilanne on kääntynyt paremmaksi ja juhlia voidaan jo hieman järjestää eri puolilla maata! Ehkä olet koonnut hauskan ystäväporukan ja varannut upean majoituksen juhannuksen menevää festaria varten. Korkkarit kattoon, nyt saa juhlia ja nauttia kesäisiä drinkkejä hyvällä omalla tunnolla. Älä unohda pukeutua asianmukaisesti ja luoda itsellesi kadehdittavan mageeta ja vastuullista festarilookia. Kotiin palatessasi voit kätevästi nakata mekon lähimpään Postiin ja takaisin Boniciin ilman huolen häivää.

Musta mekko ja nahkatakki

Musta hapsumekko festareille

Millä tavoin sinä vietät juhannusta? Kerro kommenteissa ja paljasta myös sinun lemppari juhannusaktiviteetti, jotta me muutkin voimme inspiroitua. :) 

Hyvää ja turvallista juhannusta sisaret! Nautitaan kesästä ja muodista nyt oikein olan takaa. 

Terkuin,

Bonicin mimmit

pssst... jos vuokraat asun torstaista alkaen, palautus on aina vasta maanantaina. Lisäksi saat nyt kaksi mekkoa yhden hinnalla koodilla JUHANNUS21 (toimii sekä verkkokaupan että liikkeen kassalla). 

kesäkuu 17, 2021

Jätä kommentti