Me Bonicilla haluamme murtaa myyttejä liittyen vaatevuokraukseen. Yksi niistä on hinnat. Yllättävän monet mieltävät vaatevuokrauksen kalliiksi. Konsepti ajatellaan ehkä liian usein perinteiseksi pukuvuokraamoksi, josta saa kalliin frakin tai tyrmäävän iltapuvun huikeaa korvausta vastaan lainaan hienoa juhlaa varten. NOPE, tämä vaatelainaamo on monessakin mielessä erilainen juttu! 

Edullinen, mutta arvokas tyyli

Nykyaikainen vaatevuokraus on edullinen ja ekologinen tapa pukeutua arkeen ja juhlaan. Bonicin valikoimasta löydät mekkoja tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Pukeudut vaikkapa ihan tavalliseen viikonloppuun edullisimmillaan vain 19 eurolla. Vaatetta ei tarvitse omistaa eikä huoltaa, ja teet loistovalinnan ollen vastuullinen. How cool is that!

Hintavertailu on aina hauskaa. Siksi toteutimme tämän.

19 euroa – mitä sillä saa?

Vimman vaaleanpunainen kesämekko

Nämä kaikki ovat huomaamattomia ja pieniä kuluja. Mieti miten siistiä, samalla rahalla saat tukea kestävää kehitystä ja näin ollen käyttöösi kolmeksi päiväksi vaikkapa ihanan kesämekon. Esimerkiksi tämän kauniin vaaleanpunaisen Vimman Kukka ll -mekon. Se antaa niin huolitellun ja suloisen lookin! Mekkohan käy erinomaisesti tuomaan tyyliä kesämökille, itsevarmuutta työhaastatteluun ja raikasta ilmettä kesäjuhliin. Kannattaa kokeilla, olemme varmoja, että kokemuksesta jää käteesi paljon hyvää!

35 euroa – mitä sillä saa?

Miia Halmesmaan leopardikuvioinen mekko 

Jep jep. 35 eurolla saa sitä sun tätä, kivojakin juttuja. Kuitenkin myös sellasia kulueriä, jotka katoavat tililtä huomaamattomasti ja vikkelästi. 35 eurolla saat myös muun muassa Miia Halmesmaan Flirty -mekon vaikkapa viikonlopulle. Sitä voi käyttää niin rennommassa kun hienommassakin tilanteessa. Esimerkiksi festareilla mageiden maihareiden kanssa, mutta se sopii aivan ihanasti myös ystävän syntymäpäiväjuhlille. Tätä mekkoa on kehuttu mukavaksi ja helposti stailattavaksi, ja olemme tästä ihan samaa mieltä! 

69 euroa – mitä sillä saa?

  • Ravintolalaskun kahdelle
  • Muutaman drinkin ja ubermatkan kotiin 
  • Junalipun Helsingistä Ouluun
  • Vejitsin näyttävän sifonkisen kukkamekon

Vejitsin mekko häihin 

Tällä rahalla saa jo vähän enemmän. Kuitenkin joskus myös 69 euroa haihtuu tililtä kuin tuhka tuuleen. Mieti, jos saisit sillä jotain ikimuistoista. Nimittäin myös Vejitsin ihanan kesämekon piristämään kesälomapäivää tai antamaan raikkaan ilmeen hieman parempaan juhlatilaisuuteen. Se on esimerkiksi täydellinen mekko häihin. Lisäksi se tuo luksusta työpäivään toimistolle. Eikö olisikin ihanaa nauttia upeasta kotimaisen suunnittelijan arvokkaasta mekosta muutama päivä muutamien drinksujen ja ubermatkan hintaan?

On aina siistiä olla vastuullinen

Vuokramekon käyttö siis on kuin onkin todella edullista. Saatat käyttää saman summan huomaamattasi muihin, arkisiinkin asioihin. Lisäksi, mieti kuinka paljon hienoja juttuja vaatevuokraus tuo mukanaan ja mitä kaikkea se antaa sinulle. Se antaa sinulle tilaisuuden tutustua vastuullisiin brändeihin ja pukeutua tyylikkäästi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Se antaa sinulle edelläkävijän aseman muodin saralla. Se on vaivaton ja ekologinen valinta, joka iskee pikamuotia vastaan rohkean tyylikkäällä tavalla. On aika tehdä muutoksia pukeutumiskulttuuriin ja vaalia muodin vastuullisia arvoja. Vuokraamalla edesautat muutosta parempaan ja saat olla ylpeä, että olet osa sitä. <3

Aurinkoisin terveisin,

Bonicin mimmit

kesäkuu 14, 2021

Kommentit

Emma sanoi:

Hauska juttu! Kiva kun teillä on eri hintaisia asuja joka lähtöön 👌

Jätä kommentti