Ystävän vaatekaapilla on tullut käytyä iät ja ajat. ”Olisiko sulla lainata mulle mitään kivaa kesämekkoa viikonlopuksi?” tai ”Saisinko lainata sitä sun upeaa punaista kietaisumekkoa synttärijuhliin?” ovat varmasti kaikille enemmän tai vähemmän tuttuja lausahduksia. Onkin fantastista, että ystäviltä voi lainata! Nyt voit kuitenkin lainata samalla periaatteella myös vaatevuokraamosta. Kestävä Kesä 2021 kannustaa tutustumaan vaatteiden vuokraukseen ja huomaamaan kuinka vaivatonta ja hauskaa se on! Kesäkuun päätteeksi palkitsemme teitä hienoista ja kestävistä valinnoista. 

Miksi?

Haluaisitko tukea ekologisuutta entistä enemmän? Onko kestävä kehitys sinulle tärkeä arvo? Ilmaisetko itseäsi pukeutumisella ja vaatteilla? Täällä BINGO! Nyt se kaikki on helppoa.

Loimme Kestävä Kesä 2021 -kampanjan kahdesta painavasta ja tärkeästä syystä.

  1. Haluamme kannustaa naisia pukeutumaan vastuullisen muodin mukaisesti, kiertotaloutta tukien sekä pikamuodin ostoksia vähentäen.
  2. Haluamme tutustuttaa naiset uudenlaiseen ja trendikkääseen vuokraukseen ja näyttää kuinka helppoa ja edullista se on. Kaikkea ei tarvitse omistaa.

Pikamuotia vastaan isketään jatkuvasti ja sen haitoista puhutaan paljon. Second hand -trendi on ollut nosteessa jo vuosia ja kannustaa myös kierrätykseen. Vuokraus on vielä askel pidemmälle. Vaatevuokraus ei kuormita vaatekaappia ja tukee ajatusta, että kaikkea ei tarvitse omistaa. Vaatevuokraamon asiakkaana naiset saavat luoda vastuullisen tyylin ja pukeutua laadukkaisiin designer vaatteisiin, jotka palautetaan käytön jälkeen seuraavalle upealle leidille. Vaatteita kierrätetään ja niistä pidetään hyvää huolta, jotta vuokramekot palvelevat teitä mahdollisimman pitkään.

 

Vejitsin pinkki mekko Vejits - High Neck -mekko, 69 € / 3 vrk (OVH 329 €)

Edullinen ja eettinen trendi

Vaatevuokraus on perinteisestä pukuvuokrauksesta poiketen edullista. Vaatevuokraus ei enää tarkoita yksinomaan komean kermakakkupuvun lainausta. Nyt saat asuja parempaan arkeen, mekkoja häihin ja kaikkea siltä väliltä. Vastuullisuus on Bonicille tärkeä arvo ja siksi haluamme levittää tätä ilosanomaa myös sinulle.

Verrataan huvin vuoksi paria erilaista tilannetta vuokraukseen. Kuvittele, että ostaisit vaikkapa 250 euron juhlamekon ja käytät sitä pari kertaa, minkä jälkeen se jää kaappiin lojumaan. Eikö olisi parempi, että maksaisit vaikkapa 50 euroa upean designer mekon vuokrasta ja käytät sitä kerran, ja teet saman tempun toisena viikonloppuna? Maksat siis yhteensä vain 100 euroa ja käytät kahta erilaista ja upeaa mekkoa silti sen pari kertaa. Paljon edullisempaa! Katsotaan tätä vaikka vielä hieman arkisemmasta kulmasta. Ostat pikamuotiliikkeestä kesäksi 200 eurolla vaatteita. Saat pari kesämekkoa, pari toppia ja parit kesähousut. Kiva, sillä rahalla saa kyllä paljon. Mutta eikö olisi vieläkin kivampi, että voisit pukeutua trendaaviin ja vastuullisiin brändeihin, vaikka suomalaisten suunnittelijoiden vaatteisiin, joka ikinen kesän viikonloppu? Tässä tapauksessa kulutat sen 200 euroa ja kaupan päälle saat hyvän olon tunteen ekologisista valinnoista sekä onnellisen olon vastuullisen muodin kannattamisesta. Onneksi olkoon! Olet ensimmäisten joukossa näyttämässä muodin uutta suuntaa. Se on hieno ja arvostettava asia.

 

Vimman kesämekko Vimma - Sisko -mekko, 35 € / 3 vrk (OVH 159 €)

Kuinka osallistut Bonicin Kestävään Kesään ja arvontaan?

Kestävä Kesä 2021 kutsuu sinut vuokraamaan kesäkuun 2021 aikana jonkin vaatteen Bonicin vaatelainaamosta. Saat nauttia vuokravaatteen huolettomuudesta sekä kokemuksen helppoudesta. Kesäkuun päätyttyä arvomme kahdelle onnekkaalle ja ihanalle asiakkaalle ilmaiset vuokraukset heinäkuun 2021 jokaiselle viikonlopulle. Mieti, saat pukeutua arvokkaisiin, tyylikkäisiin ja vastuullisesti tuotettuihin vaatteisiin joka ikinen viikonloppu, missä ikinä oletkin! Bonicin valikoimasta löytyy suomalaisten suunnittelijoiden ja eurooppalaisten brändien vaatteita niin parempaan arkeen, mökille kun juhliinkin. Eipä tarvitse mennä pikamuotiliikkeeseen ostoksille.  

 

Keltainen juhlamekkoSANIKAI - Asta -mekko, 89 € / 3 vrk (OVH 480 €) 

 

Osallistuminen Kestävään Kesään:

  1. Vuokraa mikä tahansa vaate joko Bonicin liikkeestä tai verkosta. Näin osallistut automaattisesti arvontaan. Bonicin vaatteita saat 3 vuorokaudeksi 19 eurosta alkaen, ei paha. 
  2. Käytä vaatetta kuin omaasi ja palauta se meille sovitusti.
  3. Huomaa kuinka vaivatonta ja siistiä se on!

Eiköhän liittouduta

Ole cool, liity valveutuneiden kerhoon ja iske pikamuotia vastaan yhdessä meidän kanssamme! Nyt on aika näyttää vaateteollisuuden uusi suunta, me kaikki yhdessä. Pienetkin teot merkitsevät. <3

 

Ida Sjöstedtin paita Ida Sjöstedt - Peony -pusero, 29 € / 3 vrk (OVH 175 €)

Kestävin kesäterveisin,

Bonicin mimmit

kesäkuu 04, 2021

Jätä kommentti