Juhannuksen viettoon ryhdytään jo ensi viikolla. Tuntuuko se vain meistä vai onko alkukesä mennyt jotenkin ihan super nopeasti? Joka tapauksessa, nyt on täydellinen aika varata ensi viikon herkullisin asu ja aloittaa juhannusfiilistely.

Viikonloppuna tanssitaan häitä, järjestetään juhannusjuhlia ja matkustetaan erilaisiin kohteisiin, niin Suomen rajojen sisä- kuin ulkopuolellakin. 

Kesämekko kruunaa juhannuksen juhlinnan 

Mikäli vietät hauskaa mökkijuhannusta ja haluat pukeutua mukaviin ja kesäisiin vaatteisiin, paina tästä. Viimeksi esittelimme neljä tyyliä rennompaan juhannukseen. Tänään vuorossa on hieman juhlavampien kesämekkojen esittelyä. Poimi tärpit talteen ja kruunaa oma juhannuksesi ihanalla asuvalinnalla!

1. Belle -mekko

Belle -mekko norjalaiselta ByTiMolta on yksi kevään ja kesän uutuuksista. Pitkä malli ja boheemit pitsiyksityiskohdat tekevät keltaisesta mekosta kauniin ja näyttävän. Ja nuo hihat! Katsokaa nyt niitä, ne ovat niin suloiset. Tämä on täydellinen ja kesäinen mekko häihin tai juhlavaan keskikesän viettoon. Mekkoa saa meiltä S, M ja L koossa.


2. High Neck -mekko

Tämä on meidän sekä meidän asiakkaiden kestosuosikki! High Neck -mekko on ollut valikoimassamme jo meidän alkutaipaleestamme asti. Se on vakiinnuttanut paikkansa asiakkaiden sydämissä. Kaunis tyköistuva malli ja upea Vejitsin oma printti antavat kesälookkiin särmää ja ilmettä. Pitkistä hihoista huolimatta mekko ei käy liian hiostavaksi, sillä se on valmistettu silkistä. Tästä mekosta löytyy S, M ja L koot.


3. Sierra -mekko

Klassisen kaunis Sierra -mekko ruotsalaiselta Ida Sjöstedtiltä on ihanan kesäinen ilmestys. Tämän mekon 3D kukat ovat niin valloittavat! Tämä on ihan täydellinen mekko, kun haluat juhlia keskikesän juhlaa tyylillä. Luo mekkoon lisää särmää mustilla asusteilla ja näyttävillä aurinkolaseilla. Mekko sopii hyvin niin Suomen suveen kuin vaikkapa kivalle kaupunkireissulle ulkomaille. Sierra -mekkoa saa koossa XS, S, M sekä L.


4. Festive -mekko

ByTiMon Festive -mekko on kesän värien herkkupläjäys. Kaunis siluetti ja ihastuttavat puhvihihat tekevät kesämekosta persoonallisen ja imartelevan. Korosta kukkaisuutta ihanalla seppeleellä ja laita jalkaan kauniit sandaalit. Näin on juhannuksen upea look luotu! Festive -mekkoa löytyy koossa S, M ja L. Pikku huomio kuitenkin mekon koosta: lantion kohta on kokoon nähden pienehkö, joten suosittelemme kurkkaamaan kyseisen mekon mittataulukon. 


Varaa juhannuksen kesämekko nyt ja lunasta -20 % etu

Me täällä Bonicilla olemme niin kesäfiiliksissä, että haluamme hemmotella teitä juhannusedulla. Kun varaat asun 23.6.-26.3. väliselle ajalle, annamme sinulle -20 % alennuksen vuokrauksesta. Lunasta koodi JUHANNUS22 kassalla. Ei muuta kun shoppailemaan!

Kesäterkuin,

Bonicin mimmit 

Jätä kommentti