Kesäkuu on vihdoin täällä! Nyt juhlitaan valmistujaiset sekä ylioppilasjuhlat ja sen jälkeen käännetään katseet kohti ihastuttavaa juhannusta. Keskikesän juhlaa voi viettää joko rennon tyylikkäästi tai hieman elegantimmin. Esittelemme teille nyt 4 ihanaa juhannustyyliä rentoon keskikesän juhlaan.

Grilli, sauna, ruoka, seura ja mekko 

Näihin sanoihin kulminoituu monien juhannus. Tätä on kovasti odotettu ja nyt vain toivotaan, että sateet väistyvät ja pääsemme juhlistamaan keskikesän taikaa parhaassa seurassa ja ihanien kesäkelien lomassa. Asuvalinta kruunaa juhannuksen, oli kyseessä sitten rento mökkiviikonloppu tai kaupungissa vietetty keskikesän juhla.

Voit varata asun meidän verkkokaupasta ja valita toimituksen vaikkapa kotiovelle. Vaihtoehtoisesti voit piipahtaa Annankadun liikkeessä sovittelemassa asuja – tervetuloa ilman ajanvarausta! 

4 herkullista ja rentoa tyyliä juhannukseen 

  1. Flirty -kukkamekko 

Kotimaisen suunnittelijan Miia Halmesmaan suunnittelema Flirty -kukkamekko on rento ja mukava valinta juhannukseen. Voit laittaa kesämekon seuraksi vyön ja korostaa vyötäröä tai antaa sen heilua vapaasti. Tämä mekko on helppo valinta, siinä on vaivaton olla, mutta se on silti ihana ilmestys. Tätä löytyy meiltä koossa XS/S ja M/L. On myös hyvä huomioida, että mekko on hyvin väljä malli, joten se menee todella monelle eri koolle.

  1. Larissa -mekko

BHOOMIN/Pozruhin kukkainen Larissa -mekko sopii juhannukseen täydellisesti. Hampusta valmistetussa kesämekossa on kaunis pääntie, upea kuvio sekä käsintehty kirjailu. Mekko on samaan aikaan rento ja persoonallinen. Se on ihana pukea päälle niin lounaalle kuin vaikkapa saunan jälkeen illalla, kun skoolaatte kesälle läheistesi kanssa. Tätä löytyy meiltä S, M, L ja XL koossa. 

  1. Lush -kukkamekko

Miia Halmesmaan Lush -kukkamekko on pehmeä päällä ja antaa sinulle rennon kesäisen ilmeen. Ihanan hempeä mintunväri sopii kesän aikaan täydellisesti. Mekko taipuu moneen ja voit pukea sen päälle juhannuksen eri tilanteisiin: heti kesäaamun koitettua, päivän rientoihin, illan grillihetkeen tai yön pikkutunneille. Tämä on niin ikään hyvin väljä malli, joten se sopii monelle vartalolle. Meiltä löytyy koot XS/S ja M/L.

  1. Bubble -mekko

Bubble -mekko ByTiMolta sopii ihanasti juhannukseen. Pirteä pinkki ja hauskat hihat tuovat lookkiin särmää. Kietaisumalli on kivasti säädeltävissä ja sopii monelle. Tämän voi yhdistää vaikkapa värikkäiden korujen kanssa ja ilostuttaa itseään sekä juhannuksen kanssajuhlijoita värien ilotulituksella. Tästä löytyy koot S, M ja L. Voisiko Bubble olla sinun kesän suosikkimekko?

Juhannusta odotellen,

Bonicin mimmit

Jätä kommentti